Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Rode NT-USB+ toob uued funktsioonid klassikalise disainiga mikrofoni

Austraalia päritolu tippkvaliteediga mikrofonide tootja RODE avalikustas uue NT-USB+ nimelise stuudiokvaliteeti pakkuva USB-mikrofoni, mis on varustatud järgmise generatsiooni funtsioonidega.

Photopoint on Røde ametlik ja pikaajaline premium partner Eestis ja seetõttu on värskelt ilmavalgust näinud mikrofon eksklusiivselt juba meie veebikaubamajas ja esinduskauplustes saadaval!

Muuhulgas on see kompaktne, kaasaskantav ja mitmekülgne, mis muudab selle ideaalseks mikrofoniks muusikutele, podcastide tegijatele, striimijatele ja professionaalidele, kes soovivad hõlpsalt jäädvustada stuudiokvaliteediga heli.

Rode NT-USB+ põhineb algsel NT-USB mikrofonil, mis ilmus 2014. aastal ja on pikka aega olnud sisuloojate jaoks tööstusharu standardne professionaalne USB mikrofon. NT-USB+, millel on sama ikooniline vormifaktor ja stuudiokvaliteediga heli nagu originaal, tugineb sellele pärandile mitme järgmise põlvkonna täiustustega.

Uue generatsiooni mikrofonil on stuudioklassi kondensaatorkapsel, mis võimaldab salvestada klassikalise suure diafragmaga kondensaatormikrofoni heli. Pakkudes soojust ja selgust, täieliku sageduskarakteristiku ja tiheda kardioidse polaarmustriga selge ja fokusseeritud heli jaoks, on see suurepärane mikrofon kõigeks – alates vokaalist ja kõnest kuni akustilise kitarri ja muude instrumentideni.

Rode NT-USB+ mikrofonil on täiustatud vooluring koos RØDE ülimadala mürataseme ja suure võimendusega Revolution Preamp™ tehnoloogiaga – mis võeti esmakordselt kasutusele murrangulisel Rode RodeCaster Pro II helipuldil. Täiustatud kõrge eraldusvõimega 24-bitise/48kHz analoog-digitaaltehnoloogia parandab veelgi helikvaliteeti.

Sellel on ka võimas sisemine DSP, mis võimaldab teil rakendada täiustatud APHEX® helitöötlust. See hõlmab kõrgpääsfiltrit madala müra väljalülitamiseks, müraväravat (noise gate) taustamüra kõrvaldamiseks, kompressorit tugeva ja tasakaalustatud heli edastamiseks ning legendaarseid Aural Exciter™ ja Big Bottom™ efekte rikkaliku saatetooni jaoks.

Seda stuudiokvaliteediga töötlust saab aktiveerida RØDE Central rakenduse kaudu, mis on saadaval nii lauaarvutitele kui ka mobiilseadmetele, et kasutada seda mis tahes muu tarkvara või rakendusega. See on saadaval ka RØDE tasuta taskuhäälingusaadete ja voogesituse tarkvaras RØDE Connect. Mikrofonil on ka null latentsusajaga kõrvaklappide väljund heli jälgimiseks ilma segava kaja või viivituseta, koos helitaseme ja monitori tugevuse rekuleerimiseks mõeldud juhtnuppudega.

Rode NT-USB+ ei kõla mitte ainult hämmastavalt, vaid seda on ka uskumatult lihtne kasutada. Sellel on standardne USB-C väljund, mis ühildub Maci ja Windowsi arvutitega. see ühildub täielikult ka kõigi Android või iOS nutitelefonide või tahvelarvutitega, muutes selle suurepäraseks kaasaskantavaks salvestuslahenduseks.

Kaasas on professionaalne pop filter ja statiivikinnitus, mis tagab ideaalse asukoha töölaual. Oma plug-and-play-ühenduvuse, kaasasolevate lisade ja kõik-ühes disainiga NT-USB+ on ülim mikrofon kõigile, kes soovivad hõlpsalt professionaalset heli salvestada.

 

Telli RODE NT-USB+ kohe Photopointi veebipoest ära ››

 

Muide, 2022. aasta lõpuni on Inbank järelmaksu lepingutasu 0 € ja sissemakse alates 0 € – saad toote kohe kätte, aga ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saad maksta osamaksete kaupa. Lisaks toimub loos, mille auhinnaks on nii novembris kui detsembris üks Xiaomi Mop 2 Lite robottolmuimeja (väärtus 199€).

Photopoint.ee ostujuhid – ammuta inspiratsiooni ja teadmisi.

(173)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Rode mikrofon NT-USB+
  • Professionaalne USB-mikrofon
  • Kitsas kardioid salvestusmuster tagab selge heli
  • APHEX® helitöötlus & viivitusvaba kõrvaklapiväljund
  • USB-C ühendus arvutite ja nutiseadmetega ühendamiseks
  • Komplektis pop-filter ja lauastatiiv
189€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga