Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

G-Cube arvutiaksessuaarid

Postitas: Kettrud

G-Cube miksib julgelt moodi ning tehnoloogiat. Silmatorkavatest arvutividinatest oleme siin blogis ka varemalt juttu teinud, rohkete piltidega ülevaate G-Cube juhtmevabadest arvutihiirtest leid siit.

Lisaks hiirtele pakub G-Cube erinevaid arvutiakssessuaare – hetkel on Photopointi kauplustes saadaval veebikaamerad ning sülearvutkleebised. Disaini poolest värskendavad ning  pakuvad vaheldust ka kõige stiilitundlikumale inimesele.

Kes on G-Cube veebilehel ringi uurinud, teab, et valikus on veel arvutiklaviatuurid, hiirematid, USB-pulgad ning kõrvaklapid. Lähitulevikus võib nii mõnegi neist ka Photopointist leida.

Stiilne Cosmo Tini´ga

Kui sa vaid soovid, saad endale sobiva komplekti kokku panna nõnda, et kõik esemed – arvutihiir, kaanekleebis ja veebikaamera – on ühes toonis ja mustris.

Cosmo Tini 7.99€ hiireke on mõnusalt pisike, mahtudes ära ka sinu väiksemasse käekotti. Osavalt on siin lahendatud juhtmepuntra probleem. Esmapilgul võib jääda mulje, et juhe puudub. Kui aga õrnalt sikutada mõlemast otsast, korraga kinni hoides nii hiirest kui USB otsikust, saad ise reguleerida vajamineva juhtme pikkust. Kaval, kas pole.

Tini enda kasuks tööle saamine on lihtne ka kõige arvutikaugemele inimesele, leia sobiv auk oma arvutis, kuhu USB otsik pista ning see töötabki. Nagu kõikidel teistel G-Cube hiirtel on ka Cosma Tiniga kaasa reisivutlar.

Cosmo Tini arvutihiirega sobiv veebikaamera kannab samuti Cosmo Tini 15.24€ nimetust ning sobiv sülearvutikleebis võiks olla näiteks Aloha 1.95€ kollektsioonist.

Helesinine unistus

Mõnus suvine kuub sinu sülearvutile koos sobiva hiire 1.43€ ning veebikaameraga 232.82€. Kus iganes sa oma suve püüad, arvuti on ju alati kaasas, et saaksid internetitubades sotsialiseeruda, värskeid uudised lugeda ja oma suve seiklusi jagada, kas siis blogides või twittides.

Meie blogil saad silma peal hoida siin.

Lisafunktsioon G-Cube hiirtel, mis on väga lahe ja praktiline – topeltklõps. Kui muidu pead hiirel kaks korda klikkama, et näiteks kausta avada, siis G-Cube´del on selle jaoks topeltklõpsu nupp – ülimugav.

Bromexpress 400 RC 9x12cm normal matt 1.43€Aloha hiirt 1.43€ on väga mugav kokku pakkida ning kaasas kanda. Juhtme saad kerida ümber hiire, alustades “kõhu” alt, kus on väike süvend, et oleks mugavam kerida. Samuti on tagumisel poolel spetsiaalne auk, kuhu kõige viimaks saad pista USB otsiku. Juhtme sasipuntrad käekotis on minevik.

Kaanekleebisega lisad arvutile värsket ilmet ning kaitsed seda kriimustuste eest. Aloha kaanekleebis 9.75€ sobib arvutile mõõdus 13″ kuni 15,4″. Sobiv mõõt tuleb ise välja lõigata, selle jaoks on kleebise tagumisel poolel lõikejooned.

Täpid on moes

Lisa luksust ja elegantsi oma igapäeva ellu, sobivad arvutiaksessuaarid leiad Lux Leopard kollektsioonist. Lisaks pruunikirjule on valikus ka roosakirju arvutihiir 1117.32€, sülearvuti kaanekleebis 13.21€ ning veebikaamera 259.84€.

G-Cube RF G4L-70B 161.65€ on juhtmeta hiir, mille töökorda saamiseks pead vaid kaasaoleva USB-pulga arvutisse sisestama, ning vajutama connect nupukust nii USB-pulgal kui ka hiirel. Ära unusta patareisid paigaldamast, need on pakendis täitsa olemas.

Lisaks rullikule ja topeltklõpsu nupule, on hiirel veel Office nupuke, millele saad seadistada 24 käsklust (kopeeri/kleebi, kustuta/vasta jpm). Hiire seadistamiseks installeeri kaasasolev CD plaat või külasta G-Cubil lehte, valides menüüst Support ning Downloads.

Veebikaamera 202.32€ abil saad edastada pildi endast, näiteks MSN´is suheldes või paigast, kuhu kaamera on parasjagu üles seatud. Installeeri kaameraga kaasaolev tarkvara, ühenda USB otsik ning kinnita kaamera kuvarile.

Väljendada oma meelolu ja stiili arvutiaksessuaaride kaudu. G-Cube laseb sule olla täpselt selline nagu ise tahad – eristuv, iseteadlik ning kaasaegne.

(270)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Pildiraam Seoul 21x29,7, kuld (1303332)
  • Kvaliteetne Victoria Collection pildiraam
  • Kuldne puiduimitatsiooniga plastliist
  • Riputusaas seinale kinnitamiseks
  • Tugijalg võimaldab horisontaalset & vertikaalset paigutust
  • Mahutab 21×29,7 cm / A4 foto
7.99€
Hama kerekork Canon EOS Hama kerekork Canon EOS (30145).
Unibrom 160 RC (Beryozka) 10x15cm normal matt Mustvalge fotopaber Unibrom 160 RC (Beryozka) 10x15cm smooth middle-weight normal matt 25 lehte.
Bromexpress 400 RC 9x12cm normal matt Mustvalge fotopaber Bromexpress 400 RC 9x12cm smooth middle-weight normal matt 25 lehte.
HTC Wildfire must HTC Desire väikevend Wildfire on 3.2" puutetundliku ekraani ning Android tarkvaraga käepärane telefon
Unibrom 160 RC (Beryozka) 24x30cm normal glossy Mustvalge fotopaber Unibrom 160 RC (Beryozka) 24x30cm smooth middle-weight normal glossy 25 lehte.
Canon EOS 550D + EF-S 18-55mm IS + 55-250mm IS Kit 18 megapikslit, 22,3 × 14,9 mm CMOS sensor, 9 punktiga autofookus, 3-tolline LiveView LCD monitor, DiG!C 4 protsessor, kiire sarivõte, EOS tolmueemaldussüsteem, Full HD video, iFCL mõõtmine.
Tamrac kott 5214 T14 tsilli Vutlar Tamrac 5214 T14 tšilli Loodud kompaktsetele digitaalsetele ja filmikaameratele ning mobiiltelefonide ja mp3 mängijate kandmiseks. Lukuga esitasku sees on eraldi väike tasku mälukaartide või akude tarvis. Kotil on reguleeritav...
HTC Touch 2 hõbedane Sul on vaja nutitelefoni, mitte suurt arvutit.
Canon Digital Ixus 105 IS Aqua 12,1 megapikslit, 4× optiline suum (35 mm ekvivalendina 28-112 mm), optiline pildistabilisaator, 2,7-tolline Pure Color LCD II ekraan, DiG!C 4 pildiprotsessor, VGA video.
Canon Digital Ixus 300 HS must 10 megapiksliga CMOS sensor, 3,8× optiline suum (35mm ekvivalendina 28-105 mm), 3-tolline PureColor II G LCD, optiline stabilisaator, DiG!C 4 protsessor, 720p HD video, HDMI väljund.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga