Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: G-Cube Aloha juhtmevabad hiired

Postitas: Kettrud

Kui sa pead lugu stiilist, ilust ning samal ajal ka praktilisusest ning töökindlusest, siis see uudis on just sinule.

Mis küll võiks olla üheaegselt silmipimestavalt kaunis aga samas vajalik töövahend? See on hiir, ning mitte tavaline hiir musta värvi ja pika lohiseva juhtmega, vaid G-Cube´i särav ning pilkupüüdev juhtmevaba hiir. Nime poolest tuntud kui Aloha Sunrise 33.78€ ja Aloha Sunset 47.11€. Uus kuldne duo Aloha Sunrise ja Aloha Sunset on pakitud samas stiilis pakendisse kui hiiredki – lillemustriga  säravasse ümbrisesse. Pakendi esiosa on läbipaistev, nii näed sa täpselt, mis värvi, mustri ja kujuga hiir on.

G-Cube hiir on siiski töövahend, ning pakendisse imetlemiseks pole seda mõtet jätta. Karbist leiad sa peale hiire veel signaali vastuvõtja USB-pulga kujul, reisivutlari, 2 tk AAA mõõdus patareid ning kasutusjuhendi. Musta tooni hiirel on vastuvõtja musta värvi, ning valgel hiirel see valget värvi.

Väga lahedad näevad välja kas pole? Ei oskagi valida, must või valge:)

Kuidas need kaunitarid nüüd enda kasuks tööle panna? Nagu märkasid, siis hiirtel puudub juhe. Mis on tegelikult ju väga hea, kellele neid segavaid juhtmepuntraid ikka vaja on.

Esmalt eemalda hiirelt korpus, selleks vajuta pikliku kujuga nuppu hiire pealsel ning paiguta hiire sisse kaks AAA mõõdus patareid, need on karbis olemas.

Järgmisena leia oma arvutil sobiv auk USB- pulga jaoks, sisesta USB-pulk ning vajuta selle olevat nuppu “connect”. Ning kõige viimaks hiir, kui selle tagurpidi pöörad näed “kõhu all” üht väikest nuppu, millele on kirjutatud connect, vajuta seda.

Mõni hetk vilgub USB-pulgal  roheline tuli, mis näitab, et kõik toimib ja sa võid tööle asuda. Hiire töökaugus on kuni 10m.


G-Cube Aloha hiirel on peal rullik, millega on mugav lehekülge üles või siis alla kerida.

Kui sa pole hiirt kasutanud 30 minutit, lülitub see automaatselt välja.  Selleks, et tööd jätkata vajuta üht korpusel olevatest nuppudest. Samuti saad hiire jõuga välja lülitada. Selleks vajuta 4 sekundi jooksul hiire “kõhu all” olevat “connect” nupukest. Ning uuesti tööle rakendamiseks toimi samamoodi.

G-Cube on loodud ettevõtlike naiste poolt, kes soovivad, et igapäevaelus kasutusel olevad arvutividinad pakuksid ka silmailu ning rõõmu. G-Cube tooted on loodud ning disainitud naiste poolt mõeldes naistele.

Arvutiklaviatuur ning hiir ei pea olema igavat halli või musta värvi. Sinu arvuti aksessuaar võik olla hoopiski roosa, valge kuldsete lilledega või leopardimustriline. Ning kui sa arvad, et kõik peab kindlasti omavahel sobima, on sul võimalus valida toon- toonis hiir, sülearvutikleebis, klaviatuur ja veebikaamera.

G-Cube tooted peegeldavad tänapäeva naise olemust: intelligentne, edukas, moodne ning eneseteadlik. Seega ole omapärane eristuv ja inspireeri ka teisi.

(302)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Lowepro Lens Case 4S Lowepro Lens Case 4S väline kangas: veekindel 600D TXP mahutavus: 28-200 f3,5 või 28-70 f2,8 või 75-300 f4 või 35-350 (kõik pööratud varjukiga) või 17-35 mm koos varjukiga sisemõõdud: 11 x 15 cm.
Lowepro Lens Case 5 Lowepro Lens Case 5 väline kangas: veekindel 600D TXP mahutavus: 300mm f2,8 või 400mm f3,5 pööratud varjukiga sisemõõdud: 30 x 15 cm.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga