Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

DJI avalikustas Ronin-S stabilisaatori ametliku jaehinna ja müügile tuleku aja

 

See oli käesoleva aasta algul, kui DJI esimest korda Ronin-S käsistabilisaatorit näitas. See peegel- ja hübriidkaameratele mõeldud elektrooniliselt toimiv gimbal pani paljude videoentusiastide pulsi kiiremini põksuma, sest lubas soodsa hinna eest profimaiguliste omadustega kuid lihtsalt käsitsetavat tööriista, mis muudab videokaadrite liikumise unenäoliselt sujuvaks.

Nüüd, ligi pool aastat pärast seda esmaesitlust on DJI lõpuks avalikustanud oodatud stabilisaatori soovitusliku jaehinna: 749.00€. See on igati konkurentsivõimelune hind näiteks teiste Hiina ettevõttete pakutavate stabilisaatoritega, mis erinevates varjundites veebiturgudel ringlevad. Kõigist neist erineb DJI pakutav Ronin-S aga ühe olulise omaduse poolest: usaldusväärsus. Gimbaleid – elektrooniliselt stabiliseeritud rakiseid, mille peal on kaamera – on DJI ju konstrueerinud ja arendanud algusest peale, sest gimbal kuulub ju iga kaameradrooni koosseisu.

Lisaks droonidesse integreeritud gimbalitele on DJI tooteseerias olemas tavakasutajale mõeldud Osmo käsistabilisaatorid. Ja muidugi  muljetavaldav Ronin seeria, kuhu kuuluvaid professionaalseid kahe-käe stabilisaatorid, mis on mõeldud päris professionaalsete kaamerate ja tööde jaoks. Seega on DJI-l stabilisaatorite tegemisel tõenäoliselt parim oskusteave maailmas – nii ristvara kui ka tarkvara osas. Selle kõik seob DJI nüüd Ronin S käsistabilisaatoris. Ja vähemalt praegustele andmetele tuginedes teeb seda väga eeskujulikult.

Juba ülal mainitud 749.00€ eurot maksvat käsistabilisaatorit on Photopointi kauplustesse ja veebikaubamajja oodata kohe, kui DJI selle müügile paiskab ja Hiinast teele pandud kaup kohale jõuab. Praeguste prognooside kohaselt (kui suure nõudluse tõttu saadavus väga kehvaks ei osutu) peaks see juhtuma umbes suve kolmandas veerandis. Ehk siis juuni teises pooles või augusti algul.

Seniks aga laske silm puhata videotel, mille DJI avalikustas käesoleva nädala algul ja mis filmitud sellesama Ronin-S stabilisaatori abil:

Lost In Malta. video

 

Lost In Malta. Kaadri taga

 

Dare to Move. Video

 

Dare to Move. Kaadri taga

 

(479)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga