Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Digitaalsed fotoraamid levivad Euroopas kui kulutuli

Fotoraam ei pea olema staatiline ja tolmune aksessuaar, mis oma tavalisusega juba mitmeid aastaid kapi peal kellelegi silma ei torka. Digitaalne fotoraam juba nii lihtsalt märkamatuks ei jää. sellel on võimalus panna pilte mingi aja jooksul vahetuma, samuti saab seda kasutada arvutikuvari asemel näiteks sõpradele reisipiltide näitamiseks.

Uuringufirma Futuresource Consulting läbi viidud uuringu põhjal võib väita, et üha enam on inimesed hakanud ülalkirjutatut endale teadvustama. Uuring viidi läbi Saksamaal, Prantsusmaal, Suurbritannias ja Venemaal 3500 küsitletava seas.

Digitaalne fotoraam on uuringutulemuste andmete kohaselt populaarne kingiidee. 2007. aastal müüdi euroopas rekordilised 3,5 miljonit digiraami võrrelduna 0,6 miljoni raamiga sellele eelnenud aastal.

Futuresource esindaja Simon Bryanti sõnul näitavad uuringutulemused, et digitaalsete pildiramide populaarsus kasvab eelolevatel aastatel veelgi. Ka Photopointi kauplustes on digiraamid praegu päris kuum kaup ning neid ostetakse järjest rohkem.

Pea 70% nendest kellel on digiraam olemas, plaanivad endale osta lisa. Enamik digiraami omajaid ei teadnud oma ostu ekraani suurust, külgede suhet ega resolutsiooni, vaid tegid oma valiku eelkõige hinna, disaini ja visuaalse suuruse alusel. Inimesed, kes ostmisel ka muid aspekte kaalusid pidasid tähtsateks omadusteks resolutsiooni, USB-ühilduvust, mälu suurust ja võimalust kuvada oma pilte erinevates suurustes.

Enamgi veel – pea 80% nendest, kellel on digiraam olemas, ütlesid, et nad soovitaksid seda ka oma sõpradele ja sugulastele.

Uuring näitas, et Suurbritannias, Saksamaal ja Prantsusmaal oli populaarseim digiraami koht elutoas. Venemaal aga meeldis inimestele, kui digiraam on magamistoas.

Uuringufirma ennustab lisaks kasvavale nõudlusele raamide hindade langust 2011. aastaks ligi 30%. Samas muutuvad digiraamid suuremaks ja mitmed funktsioonid (WiFi, veebiühendus), mis hetkel on vaid kallimatel, muutuvad tavaliseks.

Väga laia valiku digitaalseid fotoaparaate leiad siit.

Lisaks loe ka artiklit Digitaalne pildiraam – moodne lisa moodsasse kodusse.

(601)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga