Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Garmin Enduro on kestvussportlastele loodud uus multispordikell

Garmin Enduro

Garmin spordikellade valik saab õige pea täiendust kestvussportlastele mõeldud Enduro nimelise GPS-kella näol, millel on aku kasutusiga pikendav päikesepaneeliga ekraan ja suurepärased treeningufunktsioonid.

Garmin Enduro on loodud tõeliselt karmideks võistlusoludeks ja seal vastupidamiseks on kellal ilmastikukindel roostevabast terasest või titaanist korpus – antud materjalid muudavad selle omakorda ka kergeks. Mistahes tervisenäitajad ja teavitused kuvatakse 1,4″ alati aktiivse ekraani peale, mis on selgelt loetav nii päikesevalguses kui ka liikudes. 

Uus Enduro nutikas multispordikell on tõeliselt väsimatu kaaslane, sest päikeseenergiga laetav aku suudab GPS-režiimis vastu pidada 80 tundi, maksimaalse aku kasutusaja režiimis kuni 300 tundi ja päikeseenergiaga laadimise nutikellarežiimis müstilised 65 päeva. Nutika toitehalduri abil näed, kuidas erinevad sätted ja andurid mõjutavad aku kasutusaega, et saaksid kiirelt teha seda pikendavaid muudatusi.

Garmin Enduro

See on muljetavaldav, et uue Enduro sisse on Garmini insenerid suutnud pakkida nii Garmin fēnix 6 seest tuttavad (multi)spordikella funktsioonid kui ka selliseid, mis on täiendatud just vastupidavussportlaste nõudlikele vajadustele:

  • maastikujooksu VO2 Max hindab maastikujooksjate kardiovaskulaarset vormi ja kohandub raja- ja maastikuolude järgi, mis võivad jooksusooritust mõjutada.
  • ClimbProTM tõusuplaneerija abil jälgid reaalajas praeguste ja järgnevate tõusude sh kallakute, vahemaa ja tõusude teavet. ClimbPro rajatäiustuste jaotisest näed lisaks ka laskumiste ja tasandike teavet.
  • Ultrajooks – kasuta ultrajooksu puhkeajataimerit ning logi joogipunktides veedetud aeg.
  • MTB (mountain biking) dünaamika – jälgi mägijalgrattasõidu üksikasju sh spetsiaalseid raskusastme ja sõidu kulgemise mõõteandmeid, mis hindavad sõiduraja raskusastet ning laskumise sujumist.
  • Taastumisnõustaja (rest timer)pärast igat treeningut annab sisseehitatud taastumisnõustaja teada, kui kaua enne järgmist suuremat jõupingutust puhata.
  • Multi-GNSS tugi ehk Sul on ligipääs mitmetele globaalsetele satelliitnavigatsioonisüsteemidele (GPS, GLONASS ja Galileo), et jälgida keerulisemas keskkonnas kui ainult GPS-iga.
  • PaceProTM tehnoloogia aitab kallakutega arvestavate soovituste abil jooksutempot hoida.

Loomulikult on Garmin Enduro hea abimees ka väljaspool treeninguid – nutikellale sarnaselt kuvab see randmele nutitelefoni märguanded ja aktiivsusmonitorina salvestab kell ööpäevaringse aktiivsusinfo. Samuti saab sellega kassajärjekordadest kiirelt ja mugavalt läbi vuhiseda tänu Garmin Pay viipemaksele.

 

Kõik Garmin spordi- ja nutikellad Photopointi veebikaubamajas »

 

Allikas: Garmin.com

(310)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga