Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

15 enimostetud objektiivi Nikoni peegelkaamerale

Aknast välja vaadates on kevad juba käes ning kalendris naeratab maikuu vastu. See loomulikult tähendab seda, et loodus on ärkamas, rohelist ja päikesesära tuleb igapäevaselt juurde, andes võimaluse fototehnikalt tolmu maha raputada ning peale pikka pimedat talve uuesti välja pildistama minna. Mõeldud tehtud ning siis avastad, et kaamera ees on ikka seesamune vana kit-objektiiv, mis ei pakkunud sellist paindlikust ega võimalusi, mida sa oma kaameraga saavutada tahtsid. Nüüd viskad pilgu Photopointi veebipoodi ning ei suuda sellest objektiivimerest kevadtuulte püüdmiseks õiget toru valida. Siinkohal pakume Photopointi ajaveebi toimetuse poolt teile abikäe ning loetleme üles 15 kõige populaarseimat, enimostetud objektiivi, mida valitakse Nikoni peegelkaamerate ette, vaatame mida nendega teha saab ning aitame leida just selle õige.


Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC

Kõige populaarseim objektiiv ei pea olema ei kõige soodsam ega ka kõige parem – määravaks saavad mitmed erinevad argumendid. See Tamroni objekiiv läheb kategooriasse “supersuum” objektiiv, ehk esmaseks valikukriteeriumiks saab olema mugavus. Mugavus selles osas, et pakub ikkagi ligi 4 korda suuremat suumiulatust võrreldes kit-objektiiviga (18–200 mm fookuskauguse vahemik, 11,1× optiline suum; 18-55 mm kitobjektiivil suumivahemik 3,05×), samas ka paremat stabilisaatorit ning ka paremat pildikvaliteeti.

Tugevad küljed:
See tähendab lõpuks seda, et antud objektiiviga on hea pildistada nii portreed, maastikku, reisipilte, kiisusid, beebisid ning ka ohtralt suumida. Just seetõttu antud objektiiv ka kõige populaarsem valik Photopointis saada olevate objektiivide seas. Mis veel – objektiiv on oma kvaliteedi ja võimaluste kohta ikka väga soodne.

Nõrgad küljed:
Kuna objektiivi ava on natuke kinnisem, on selle toruga raskem eraldada tausta subjektist või saavutada kreemjat bokeh-efekti – see kõik on pigem valgusjõuliste fiksobjektiivide pärusmaa.

Sobivus:
Nikoni poolkaader peegelkaamerad – D3400, D5600, D7200 ja teised kaamerad nendest seeriatest.

Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektiiv Photopointis »
Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektiivi ülevaade Digitestis »


Tamron AF 70-300mm f/4.0-5.6 Di LD

Antud artiklis välja toodud objektiividest vast kõige soodsam – selle objektiivi hind on neid ridu kirjutades alla 100 €. Võib oletada, et see on üks põhjustest miks antud objektiiv antud nimekirja eesotsas niivõrd prominentsel kohasel pesitseb. Teisalt – nii soodsa hinnaga saada endale kuni 300 mm teleobjektiiv, mis toob ka kaugemad asjad niivõrd lähedale. Tegelikult ongi see toru tavaliselt kit-objektiivi kõrvale esimeseks teleobjektiiviks ning kokku saab kaetud vahemiku lainurgast teleni.

Tugevad küljed:
See objektiiv toob taskukohase hinna eest kaugema maailma käeulatusse. Mine veereta põdrajahile või püüa kaadrisse ka arglikemaid linnukesi diskreetselt – valik on sinu. Olgugi, et objektiiv on soodne, saab sellega tehtud paremaid pilte kui sinu nutitelefon või kompaktkaamera võimeliseks on.

Nõrgad küljed:
Võrreldes teiste “suurte” objektiividega, jääb kvaliteet ja kasutusmugavus oluliselt alla profitasemel optikale. Lisaks ei ole see objektiiv ka stabilisaatoriga, mis seab kasutamisele teatud pisikesed piirangud.

Sobivus:
Nikoni peegelkaamerad – nii D3400, D5600, D7200 ja teised poolkaader kaamerad nendest seeriatest, kuid ka D600, D700, D800 ja muude seeriate täiskaader peegelkaamerad.

Tamron AF 70-300mm f/4.0-5.6 Di LD objektiiv Photopointis »


Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD

Võta nüüd kinni, kust jookseb universaalsuumi, supersuumi ja hüpersuumi piir. Igatahes – võrreldes esikohal oleva 18-200 mm objektiiviga on sel torul suumiulatus natuke suurem, minnes 70 mm veel kaugemale. See omakorda võimaldab veel kaugemaid subjekte turvaliselt käeulatusse tuua. Niimoodi saadki katta vahemiku 18 mm lainurgast kuni 270 mm teleobjektiivini üheainsa toruga. Teisisõnu – suur kasutusmugavus ning puudub vajadus pidevalt torusid vahetada.

Tugevad küljed:
Selle toruga saab mugavalt pildistada nii portreed, maastikku, reisipilte, kiisusid, beebisid ning ka ohtralt suumida. Samuti on sel objektiivil integreeritud võimekas Tamron VC pildistabilisaator ning ka vaikne PZD teravustamismootor. Teisisõnu, tõeliselt universaalne objektiiv.

Nõrgad küljed:
Kehtib kuldreegel – mida suurem suumivahemik, seda suurem on kompromiss pildikvaliteedi osas. Ka see objektiiv ei saa loodusseaduste vastu – valgusjõu või joonise osas ei saa antud objektiivi suure avaga fikstorudega võrrelda. Samas, ükski eelpool mainitud toru ei paku ka suumi.

Sobivus:
Nikoni poolkaader peegelkaamerad – D3400, D5600, D7200 ja teised kaamerad nendest seeriatest.

Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD objektiiv Photopointis »
Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD objektiivi ülevaade Digitestis »


Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Nimekirja esimene objektiiv, mis on Nikoni tooteliinilt maha tulnud. Kompaktne, soodne ja valgusjõuline 35 mm fiksobjektiiv, mis pakub DX mõõdus poolkaader sensori ees sama vaatenurka, nagu klassikalised nifty-fifty objektiivid täiskaader sensoriga kaamera ees. Selle objektiiviga saab pildistada nii portreefotosid, tänavavaateid, tegelikult ka maastikku… sisuliselt kõike, mis kaamera ette jääb. Suur f/1.8 maksimaalne ava jällegi viib su fotograafia uuele tasemele kuna võimaldab midagi mida kit-objektiiv sisuliselt ei paku – tausta eraldamist subjektist.

Tugevad küljed:
Valgusjõuline, terava joonisega normaalfiks objektiiv,  mis takkaotsa soodsa hinnaga.

Nõrgad küljed:
Poolkaaderile, ei ole ikkagi 50 mm ehk portree pildistamisel võib mingi hetk perspektiivimoonutus natuke häirima hakata. Aga noh, selleks ajaks on juba täismõõtu portreeobjektiiv kotis olemas.

Sobivus:
Nikoni poolkaader peegelkaamerad – D3400, D5600, D7200 ja teised kaamerad nendest seeriatest.

Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G objektiiv Photopointis »


Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.8G

Nikkor 50mm f/1.8G on klassikaline nifty-fifty objektiiv: esiteks on see 50 mm fookuskaugusega, teiseks valgusjõulise f/1.8 maksimaalse avaga, kolmandaks soodsa hinnaga… Selle objektiiviga saab teha täiskaader kerega Nikoni kaamera ees sisuliselt samu asju, nagu eelmisena mainitud 35 mm objektiiviga poolkaader kere ees – portreefotod, tänavavaated, maastik jms. Samas keerates antud toru poolkaader sensoriga kere ette, saab veel kitsama vaatenurga ning tulemuseks ideaalne esimene “päris” portreeobjektiiv, millega imelihtne subjekti taustast eraldada või hämaras pildistada.

Tugevad küljed:
Valgusjõuline ja terava joonisega klassikaline 50 mm normaalfiks. Selle objektiiviga ei ole võimalik lihtsalt alt minna.

Nõrgad küljed:

Sobivus:
Nikoni peegelkaamerad – nii D3400, D5600, D7200 ja teised poolkaader kaamerad nendest seeriatest, kuid ka D600, D700, D800 ja muude seeriate täiskaader peegelkaamerad.

Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.8G objektiiv Photopointis »


Tamron SP AF 70-300mm f/4.0-5.6 Di VC USD

Juba teine 70-300 mm telesuumobjektiiv selles nimekirjas. See on juba teises hinnaklassis, kuid tegu on ka hoopis teist klaasi objektiiviga. Jah, see on mõeldud samuti kit-objektiivi kõrvale siruulatuse suurendamiseks ning kaugema maailma lähedale toomiseks. Mida tähendab aga see hinnaerinevus võrreldes eespool pesitseva toruga? Ikka paremat ja kvaliteetsemat optikat, kiiremat ja vaiksemat teravustamist ning loomulikult ka pildistabilisaatori lisamist. Jah, veereta jahile minekul on see objektiiv väga sobivaks kaaslaseks.

Tugevad küljed:
Integreeritud stabilisaator, vaikne ja kiire USD teravustamismootor, Tamron SP seeriale omane kvaliteetne optika.

Nõrgad küljed:
Selle hinna juures ei ootagi 70-200 mm vms objektiividele vastast, kuid ava võiks natukenegi suurem olla.

Sobivus:
Nikoni peegelkaamerad – nii D3400, D5600, D7200 ja teised poolkaader kaamerad nendest seeriatest, kuid ka D600, D700, D800 ja muude seeriate täiskaader peegelkaamerad.

Tamron SP AF 70-300mm f/4.0-5.6 Di VC USD objektiiv Photopointis »
Tamron SP AF 70-300mm f/4.0-5.6 Di VC USD objektiivi ülevaated Digitestis »


Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD

Selle objektiivi kasutusvõimaluste, tugevate ja nõrkade külgede kohta ma võiks kirjutada vähemalt mitmeid novelle kirjutada. Tegu on klassikalise valgusjõulise normaalsuumobjektiiviga – seda tüüpi torud on väga paljudel fotograafidel põhiliseks töövahendiks. Katab see ju enimkasutatud vahemiku lainurgast kuni lühikese teleni, maastikufotodest portreeni. See on ka üks esimesi objektiive, mis Tamroni koos SP seeriaga pani suurte poiste mängumaale ja keeras professionaalide pilgud sinnapoole. Optiliselt ei jää see Nikoni ega Canoni samaväärsetele torudele ju alla, rääkimata muudest aspektidest.

Tugevad küljed:
Tipptasemel optika mis lubaks ka 2 korda kõrgemat hinnasilti panna. Ilmastikukindel konstruktsioon, võimekas Tamron VC stabilisaator ning vaikne USD teravustamismootor teeb sellest objektiivist väärt tööriista.

Nõrgad küljed:
Jah ka sellel objektiivil on mõned nõrgad küljed. Teravustamine võiks kiirem olla, teatud asendis vähem vinjetti ning kui sa üritad seda objektiivi kasutada ka videosalvestuseks, siis focus breathing võib meele mõruks teha. Aga need on tühiasjad tugevate külgede kõrval.

Sobivus:
Nikoni peegelkaamerad – nii D3400, D5600, D7200 ja teised poolkaader kaamerad nendest seeriatest, kuid ka D600, D700, D800 ja muude seeriate täiskaader peegelkaamerad.

Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD objektiiv Photopointis »
Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD objektiivi ülevaade Digitestis »


Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD

Esimese põlvkonna SP 150-600 mm telesuumobjektiiv, mis on olnud meelepärane nii asjaarmastajatele, entusiastidele kui professionaalsetele fotograafidele. Katab ju vahemiku keskmisest 150 mm telest kuni 600 mm superteleni. Niimoodi saad selle toruga pildistada ka palju arglikemaid ning pelglikemaid linde ja loomi. Objektiivis on olemas ka kõik see, mis antud tüüpi torul peab kaasas olema: võimekas stabilisaator, vaikne teravustamine, optiline kvaliteet ning ka ilmastikukindlus. Kui see objektiiv huvi pakub, siis võib vaadata ka uuendatud G2 versiooni sellest objektiivist – Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD G2.

Tugevad küljed:
Nii täiskaader kui poolkaader sensoriga Nikoni peegelkaameratele sobiv telesuum, mis pakub nii pildikvaliteeti, paindlikkust kui kasutusmugavust ühes ilmastikukindlas korpuses. Ja loomulikult suumiulatust mis lõppeb 600 mm juures.

Nõrgad küljed:
Antud objektiiv on ikka suur (kuid vägapalju väiksemaks ei saaks seda ka teha). Lisaks jäi häirima natuke liiga aeglane teravustamismootor, mis uuendatud G2 versioonil enam probleemiks ei olnud.

Sobivus:
Nikoni peegelkaamerad – nii D3400, D5600, D7200 ja teised poolkaader kaamerad nendest seeriatest, kuid ka D600, D700, D800 ja muude seeriate täiskaader peegelkaamerad.

Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD objektiiv Photopointis »
Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD objektiivi ülevaated Digitestis »


Tamron SP AF 10-24mm f/3.5-4.5 Di II LD (IF)

Tamroni võrdlemisi vana ülilainurk suumobjektiiv, mis katab 10–24 mm fookuskauguse vahemiku. Antud objektiivi puhul on tegu sisuliselt kõige soodsaima ülilainurkobjektiiviga, mida sa enda kaamerale ette saad panna. Sellega on väga hea pildistada maastikuvaateid, taevast, suuri grupipilte, kitsastes oludes jne. Optimeeritud poolkaader sensoriga kaamerate ees kasutamiseks, objektiivi maksimaalne vaatenurk on laiemas otsas lausa 108° – rohkem, kui inimene palja silmaga hoomab. Kui sest peaks väheseks jääma, siis äsja turule saabunud uusversioon tuleb koos integreeritud pildistabilisaator ja uue HLD mootoriga.

Tugevad küljed:
See on ülilainurk objektiiv, mis mahutab korraga kaadrisse rohkem kui inimsilm hoomata suudab. Lummavad maastikuvaated, kvaliteetsed arhitektuurifotod jms – kõik on väga kergelt ja lihtsalt saavutav.

Nõrgad küljed:
Ülilainurkobjektiivile omane perspektiivimoonutus ja geomeetriline moonunutus on ka sellel objektiivil olemas. Samuti on puudu pildistabilisaator ning klaas oleks võinud ka gramm valgusjõulisem olla.

Sobivus:
Nikoni poolkaader peegelkaamerad – D3400, D5600, D7200 ja teised kaamerad nendest seeriatest.

Tamron SP AF 10-24mm f/3.5-4.5 Di II LD (IF) objektiiv Photopointis »
Tamron SP AF 10-24mm f/3.5-4.5 Di II LD (IF) objektiivi ülevaade Digitestis »


Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD

Täielik optiline pärl igale maastikufotograafile. See valgusjõuline ülilainurk suum katab väga olulise 15-30 mm vahemiku, võimaldades pildistada dünaamilisi maastikuvaateid, arhitektuuri, öötaevast jne jne. Lisaks täiskaader kere kasutajatele saavad ka väiksema poolkaader sensoriga kaamerate omanikud antud objektiivi väga edukalt kasutada. Vaatenurk on küll natuke kitsam, kuid siiski piisavalt lai. Selle hinna juures ei ole antud torule ka tõsist konkurenti võtta, mistõttu pole ka imestada et nimekirjas sellisel kohal maandunud.

Tugevad küljed:
Valgusjõuline objektiiv – maksimaalne f/2.8 ava annab suure paindlikkuse. Võimekas Tamron VC stabilisaator lihtsustab igapäevast kasutamist. 15 mm ülilainurk avab sinu jaoks hoopis uue maailma. Kas on veel midagi vaja veenmaks, et tegu on suurepärase objektiiviga?

Nõrgad küljed:
Isiklikult kõige häirivamaks aspektiks on see kõige suurem paratamatus – objektiivile ei saa kahjuks filtreid niisama naljalt ette panna.

Sobivus:
Nikoni peegelkaamerad – nii D3400, D5600, D7200 ja teised poolkaader kaamerad nendest seeriatest, kuid ka D600, D700, D800 ja muude seeriate täiskaader peegelkaamerad.

Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD objektiiv Photopointis »
Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD objektiivi ülevaade Digitestis »


Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 XR Di II LD (IF)

Vana kuld, klassika…. heal lapsel mitu nime. Tamroni 17-50 on disainitud konkreetselt kit-objektiivi asenduseks. See on sama suumivahemikuga, kuid valgusjõulisem – läbiva f/2.8 avaga ning ka väga soodsa hinnaga. See tähendab seda, et minimaalse investeeringu eest saad objektiivi mis annab sul kontrolli teravussügavuse üle, võimaluse subjekti taustast eraldada… ehk suurema paindlikkuse läheneda fotograafiale kunstiliselt.

Tugevad küljed:
Normaalsuumobjektiiv, mis katab enimkasutatud vahemiku. Lisaks veel ka valgusjõuline.

Nõrgad küljed:
Vana disain – aeglasem teravustamine, optiliselt ei ole enam samal tasemel tänapäeva objektiividega. Kuigi noh, samas ei midagi hullu – ikkagi parem kui kit-objektiiv.

Sobivus:
Nikoni poolkaader peegelkaamerad – D3400, D5600, D7200 ja teised kaamerad nendest seeriatest.

Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 XR Di II LD (IF) objektiiv Photopointis »


Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.4G

Seda tüüpi objektiiv peaks olema iga fotograafi fotokotis – 50 mm f/1.4 objektiiv on niivõrd klassikaline toru ning sellega saab väga palju ära teha. Pildistada portreed? Loomulikult, terava joonisega, hea kontrastiga ning sul on täielik kontroll teravussüsgavuse üle. Pildistada maastikku või loodust? See objektiiv on sisuliselt sama perspektiiviga nagu inimsilm – üks parimaid ja naturaalsemaid torusid üldse. Pildistada tootefotosid, toitu, arhitektuuri, tänaval… lihtsalt universaalne valgusjõuline fiksobjektiiv.

Tugevad küljed:
Vaata paar rida ülespoole

Nõrgad küljed:
Tegu on klassikalise 50 mm fiksobjektiiviga, mis nõrkadest külgedest küll siin rääkida?

Sobivus:
Nikoni peegelkaamerad – nii D3400, D5600, D7200 ja teised poolkaader kaamerad nendest seeriatest, kuid ka D600, D700, D800 ja muude seeriate täiskaader peegelkaamerad.

Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.4G objektiiv Photopointis »


Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD

Ka klassikaline 70-200 mm telesuum mahub top-15 enimostetud objektiivide hulka. See versioon Tamron SP 70-200mm objektiivist on nüüd juba “vana” – uuem G2 versioon on poelettidel täitsa saadaval, kuid see ei tähenda, et antud objektiiv halb oleks. Optikat annab võrrelda ka legendaarsete kaameratootjate objektiividega, samuti on pildistabilisaator tasemel või isegi parem. Ainsaks miinuskohaks minu silmis on vanema versiooni natuke liiga aeglane teravustamine (mis uusversioonil parandatud).

Tugevad küljed:
Tipptasemel optika mis lubaks ka 2 korda kõrgemat hinnasilti panna. Ilmastikukindel konstruktsioon, võimekas Tamron VC stabilisaator ning vaikne USD teravustamismootor teeb sellest objektiivist väärt tööriista.

Nõrgad küljed:
Nagu juba eelpool sai mainitud, spordi ja looduse pildistamise võib objektiivi teravustamismootor teinekord nõrgaks jääda. Samas on olemas ka alternatiiv Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektiivi näol, mil need kitsaskohad lahendatud.

Sobivus:
Nikoni peegelkaamerad – nii D3400, D5600, D7200 ja teised poolkaader kaamerad nendest seeriatest, kuid ka D600, D700, D800 ja muude seeriate täiskaader peegelkaamerad.

Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD objektiiv Photopointis »
Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD objektiivi ülevaated Digitestis »


Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art

Viimasel viieteistkümnendal kohal on meil esimene Sigma objektiiv siin nimekirjas. Mitte, et need objektiivid halvad oleks – Sigma ART seeria lausa õhkab endas optilist kvaliteeti. Sama kehtib ka 35mm f/1.4 DG HSM Art kohta. Lihtsalt siin on väikesed aga’d. Ehk need kaks asja – puudu on stabilisaator ning samuti on kurdetud selle objektiivi teravustamismootori kiirust… mis küll lainurkobjektiivi puhul ei ole nii määrav.

Tugevad küljed:
Väga suurt rõhku pandud optilisele kvaliteedile ning tulemuseks on suurepärased fotod.

Nõrgad küljed:
Teravustamine, stabilisaatori puudumine.

Sobivus:
Nikoni peegelkaamerad – nii D3400, D5600, D7200 ja teised poolkaader kaamerad nendest seeriatest, kuid ka D600, D700, D800 ja muude seeriate täiskaader peegelkaamerad.

Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objektiiv Photopointis »


Vaata ka populaarsemaid objektiive teistele kaameramarkidele:
3 populaarseimat lisaobjektiivi Sinu Canon EOS M hübriidkaamerale | 15 enimostetud objektiivi Nikoni peegelkaamerale | 10 kuumimat objektiivi Pentaxi peegelkaamerale | 7 vaprat ehk populaarseimad objektiivid Olympuse hübriidkaameratele | 7 enimostetud objektiivi Panasonicu hübriidkaameratele | 10 populaarseimat objektiivi Sony hübriidkaameratele | 10 objektiivi, mida kõige rohkem Fujifilm hübriidkaameratele ostetud10 kõige popimat objektiivi Canoni peegelkaameratele

15 enimvaadatud objektiivid Photopointi veebikaubamajas


Niimoodi saigi 15 kõige populaarseimat objektiivi, mis viimase aasta jooksul Nikoni peegelkaameratele ostetud on. Loodame, et teiste klientide ostu- ja valikueelistused kombineeritud meiepoolsete kommentaaride ning selgitustega teeb ka Sinule järgmise objektiivi valimise lihtsamaks. Samuti sai nüüd ka selgeks, et fotograafia järgmisele tasemele viimine ei tähenda kohe hoiupõrsa pensionile saatmist. Aga mis siin ikka pikalt seletada arvuti taga. Pea meeles – ära siis kaamerat koju jäta ning meeldivat pildistamist.

(3504)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektiiv Nikonile
  • 18–200 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 11,1× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse DC teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Tamron AF 70-300mm f/4.0-5.6 Di LD objektiiv Nikonile
  • 70–300 mm telesuumobjektiiv
  • Suure suumivahemikuga
  • 1:2 ülekanne 300 mm asendis
  • Soodne teleobjektiiv kit-objektiivi kõrvale
  • Nikon F bajonetiga kaameratele
Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD objektiiv Nikonile
  • 18–270 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 15× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse PZD teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G objektiiv
  • 35 mm lainurkobjektiiv
  • Valgusjõuline – f/1.8 maksimaalne ava
  • Vaikne ja kiire SWM teravustamismootor
  • Perfektne kaaslane tänavafotograafile
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
189€
Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.8G objektiiv
  • 50 mm normaalfiksobjektiiv
  • Valgusjõuline – f/1.8 maksimaalne ava
  • Vaikne ja kiire SWM teravustamismootor
  • Ilmastikukindla bajonetiga
  • Nikon F bajonetiga kaameratele
259€
Tamron SP AF 70-300mm f/4.0-5.6 Di VC USD objektiiv Nikonile
  • 70–300 mm telesuumobjektiiv
  • Suure suumivahemikuga
  • Kiire ning vaikse USD teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaatoriga
  • Nikon F bajonetiga kaameratele
Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD objektiiv Nikonile
  • 24–70 mm normaalsuumobjektiiv
  • Valgusjõuline - läbiva f/2.8 avaga
  • Kiire ning vaikse USD teravustamismootoriga
  • Võimeka Tamron VC pildistabilisaatoriga
  • Nikon F bajonetiga kaameratele
Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD objektiiv Nikonile
  • 150–600 mm telesuumobjektiiv
  • Sobiv loodus- ja spordifotograafidele
  • Kiire ning vaikne USD teravustamismootor
  • Võimetas Tamron VC pildistabilisaator, kuni 4 stoppi
  • Nikon F bajonetiga kaameratele
Tamron SP AF 10-24mm f/3.5-4.5 Di II LD (IF) objektiiv Nikonile
  • 10–24 mm ülilainurk-suumobjektiiv
  • f/3.5–4.5 maksimaalse avaga
  • Tamron SP seeria kvalieetne optika
  • Suurepärane maastiku- ja arhitektuuri pildistamiseks
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD objektiiv Nikonile
  • 15–30 mm ülilainurk-suumobjektiiv
  • Valgusjõuline, läbiva f/2.8 avaga
  • Kiire ning vaikse USD teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaatoriga
  • Nikon F bajonetiga kaameratele
Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 XR Di II VC LD (IF) objektiiv Nikonile
  • 17–50 mm normaalsuumobjektiiv
  • Valgusjõuline – läbiva f/2.8 avaga
  • Suurepärane valik Kit-objektiivi asenduseks
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.4G objektiiv
  • 50 mm normaalfiksobjektiiv
  • Valgusjõuline – f/1.4 maksimaalne ava
  • Vaikne ning kiire SWM teravustamismootor
  • Lummav bokeh, perfektne porteefotograafiaks
  • Nikon F bajonetiga kaameratele
519€
Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD objektiiv Nikonile
  • 70–200 mm klassikaline telesuumobjektiiv
  • Valgusjõuline - läbiva f/2.8 avaga
  • Kiire ning vaikse USD teravustamismootoriga
  • Võimeka Tamron VC pildistabilisaatoriga
  • Nikon F bajonetiga kaameratele
Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektiiv Nikonile
  • 70–200 mm klassikaline telesuumobjektiiv
  • Valgusjõuline - läbiva f/2.8 avaga
  • Kiire ning vaikse USD teravustamismootoriga
  • Võimeka Tamron VC pildistabilisaatoriga, kuni 5 stoppi
  • Nikoni F bajonetiga peegelkaameratele
1399€1549€
Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objektiiv Nikonile
  • 35 mm lainurkobjektiiv
  • Valgusjõuline – f/1.4 maksimaalne ava
  • Perfektne kaaslane tänavafotograafile
  • Vaikne ja kiire HSM teravustamismootor
  • Nikon F bajonetiga kaameratele
839€

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast