Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #340: Platinet LED valguskett POLCT10Z

Käes on aasta pimedaim aeg, mil kaunistame oma kodusid erinevate tulukestega, et mõnusat hubasust ja lõbusat jõulumeeleolu tekitada. Et meie ajaveebi lugejatesse samuti vahvat jõulurõõmu süstida, siis ongi sellenädalaseks kasulikuks vidinaks mahedat mitmevärvilist valgust kumav Platinet LED valguskett.

Just täpselt ühe sellise värvilise Platinet LED valgusketi loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet LED valguskett

Platinet LED valguskett koosneb 10 LED lambist, mis kiirgavad mahedat mitmevärvilist valgust – sinine, punane, oranž ja roheline. Pirnid ise seejuures on valmistatud praktilisest läbipaistvast plastikust, seega ei pea kartma nende kerget purunemist. Iga lamp on lisaks varustatud ka praktiliste kinnituskonksudega, mis võimaldavad neid mitmel erineval viisil üles riputada. Seejuures võib Platineti valgusketti pidada ka väga mitmekülgseks vidinaks. Tänu mitmevärvilistele pirnidele ning stiilsele disainile ei ole LED valgusketi kasutamine piiritletud vaid jõuluajaga – valguskett sobib ideaalselt ka näiteks aiapeo kaunistamiseks, et suvised õhtud veelgi värvilisemateks muuta.

Platinet LED valguskett

Valgusketi pikkuseks on kokku 5 meetrit. Seejuures on lampide omavaheline kaugus 50 cm, mis võimaldab lampide üles sättimisel nende asetusega vabalt mängida. Tänu IP44 veekindlusele sobib LED valgusketti kasutada nii õues kui toas. Ning kuigi valguskett vajab töötamiseks siiski ka mõnda läheduses viibivat pistikupesa, siis on valgusketil nii-öelda kahepoolne disain – keti mõlemas otsas asub spetsiaalne pistik, mille külge saab voolujuhtme ühendada. Seega saad ise sättida, kummalt poolt mugavam lampidele voolu anda on. Lisaks muudab selline disain ka lampide üles sättimise mugavamaks, kuna pikk voolukaabel ei ripne pidevalt järel.

Kui nüüd tekkis tunne, et just selline värviline Platinet LED valguskett on Sinu kodust hetkel puudu, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Platinet LED valgusketi uueks omanikuks. Loomulikult leiab selle laheda Platinet LED valgusketi ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(420)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet valguskett POLCT10Z LED 5m
  • Stiilne LED valguskett
  • Mahe mitmevärviline valgus
  • 10 läbipaistvat lampi
  • IP44 veekindlus – sobib ka õues kasutamiseks
  • Pikkus: 5 meetrit
29.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga