'; Sony Full HD 3D binoklid - parim viis horisondil uitavate droidide jälgimiseks - Photopointi ajaveeb

Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Sony Full HD 3D binoklid – parim viis horisondil uitavate droidide jälgimiseks

Oled sa mõnikord tabanud end hävitusmissioonilt Põhja-Korea džunglis? Vaenlase patrulle ning õhus heljuvaid tulnukaid vältides oled jõudnud mäeveerele, kust avaneb muinasjutuliselt ilus vaade tõusva päikese kiirtes unelevale vaenlase baasile. Muidugi on seal kõik inimesed droidide poolt jõhkralt tapetud. Viskad snaiperpüssi õlale ja haarad taskust binokli…

Kes meist poleks end leidnud sellisest olukorrast! Häda on aga selles, et ega siis sinu naine sellist juttu ei usu. Tema arvab ikka, et oled käinud baaris või sõprade juures või korraks kontoris blogipostitust kirjutamas… Ah, kui see droidide jälgimiseks kaasa võetud binokkel oleks ainult nähtud pilti salvestada suutnud. Nii nagu Sony uued binoklid DEV-5 ja DEV-3 seda suudavad. HD-kvaliteediga ja 3D-režiimis.

Ausalt öeldes on nende kahe seadme puhul asi binoklitest küll päris kaugel. Pigem on siin tegu Photopointiski müüdava 3D videokaamera 1676.48€ kõvasti modifitseeritud transformatsiooniga. Ees kaks Sony G objektiivi, kummagi taga kaks Exmor R CMOS  7MP sensorit. Need salvestavad tavalist 2D videot 1080p režiimis uhiuues AVCHD 2.0 vormingus – 60 ja 24 kaadrit sekundis 28 Mbps progressiivselt. 3D-film jäädvustatakse MVC-formaadis, fotod 7,1 MP lahutusvõimega.

Aga binoklitele omased näitajad? Objektiivide optiline suum on 10x. Pilti aitab paigal hoida optiline värinastabilisaator. Vaatleja näeb kujutist läbi okulaari kahe 1,1 cm diagonaali ja 1227 k piksliga ekraani abil. Droidide nottimiseks sobiv mudel on kindlasti DEV-5, sest sellel on sisseehitatud GPS-vastuvõtja ning 20x digitaalne suum.  DEV-3 mudelil need kaks omadust puuduvad

Niisiis – kui oled end mõnikord tabanud hävitusmissioonilt, siis tea, et Sony DEV-5 ja DEV-3 binoklid paisatakse poodidesse novembris (2011 A.D). Hind sind ilmselt ei huvita, sest leiad need nagunii kusagilt mahajäetud hütist vedelemas. Olgu siiski ära öeldud, et kaugel ameerikamaal saavad need maksma $2000 ja $700. Eurodesse ümber kalkuleerides võib vabalt veerandi juurde lisada.

Hea ülevaatlik video.

Actung! Schweizerdeutsch. Inglisekeelsed subtiitrid on õnneks lisatud

Sony Digitaalsed binoklid DEV-5

Sony Digitaalsed binoklid DEV-3

(550)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Sony HDR-TD10E 3D videokaamera hõbedane Maailma esimene tavatarbijale valmistatud 3D videokaamera on kohal. Kaks objektiivi, sensorit ja pildiprotsessorit viivad sind maailma, kust enam tagasiteed ei ole. Filmi ja vaata oma mälestusi kolmemõõtmeliselt.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

""Artiklis kirjeldatud tooted" all viidet saadavad tagasi selle blogi. "

vaheteiole, Sportlikult elegantse Huawei Watch GT 3 ostul säästad 50-150€

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga