Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 91. Humble Bundle (beta) – võimalus soodsalt võimendada enda mängusõltuvust

humblebundle_avang

Erinevatest tasulistest rakendustest kirjutades jääb kommentaariumi (aitäh Delfi, et meie lugusid avaldad ning suurkommentaatoriteni need viid) lugedes silma see, et rakenduste (üldistame selle hoopis kogu tarkvara peale) ostmine reaalse raha eest oleks nagu patt. Pole mõtet toita suurkorporatsioonide rahakotte ja tegelikult saab seda kõike piraadilahest või mõnest muust kohast tasuta, eks?  Tänase artikli idee tegelikult ei ole üldsegi sellel teemal diskuteerida, vaid hoopis tutvustada ühte platvormi, kus saab mänge peaaegu tasuta – nii Android, kui ka PC või Mac platvormile. Seda kõike 100% legaalselt. Platvormiks on Humble Bundle ning tänases Nädala rakendus nurgas tutvustame nende Android rakendust – veel lõppviimistluse faasis olev Humble Bundle (beta).

Mis on Humble Bundle?

Humble Bundle on ettevõtmine, kus müüakse erinevaid mängude võtmeid komplektidena (bundle). Mängude platvormiks on nii Android, Windows, OS X, Linux kui ka Steam või Origin. Mängude hinnad on üldjuhul naeruväärselt väikesed ning pakkumised kaheastmelised. Alates 1 sendist kuni teatud summani saad soetada põhipaketi mänge. Eelmääratletud summast üle minnes saab “boonuseks” kaasa kallemaid kassahitte. Näiteks viimases Humble Origin Bundle pakkumises sai soetada Battlefield 3 ning Crysis 2 Maximus Edition mängud ainult 5€ eest (nii Steam kui Origin versioonid). Maksimumsumma, mis sa soovid maksta, on juba sinu otsustada. Samamoodi saab kasutaja valida, kuhu raha läheb – mänguarendajatele, heategevuseks, Humble Bundle arenduseks jne. Et maksed mugavalt toimiks, saab maksta PayPal, Google Wallet või otse krediitkaardiga. Pakkumisi vahetatakse iganädalaselt. Mõni nädal on pakkumises ka Android mängud. See nädal on üleval Humble Mobile Bundle 2 mis kehtib peale tänast veel 6 päeva.

Humble Bundle Androidil

Android rakendus on vajalik kahel põhjusel. Esiteks peab kuidagi alla laadima soetatud mängud (Android ei toeta sellist varianti, nagu näiteks Steam, kus saab võtme sisestada ning litsents olemas). Seetõttu tuleb soetatud mängud paigaldada ka läbi Humble Bundle Android rakenduse. Ei pea muretsema ka selle pärast, et mängu uus sisu ning parandused kohale ei jõua (kuna paigaldus Google Play väliselt paigaldatud) – kõik uuendused mängudele laetakse juba Humble Bundle rakenduse kaudu.

humblebundle_android

Kõiki mänge ei pea ka kohe paigaldama või ainult ühes seadmes kasutama. Sa saad oma kontoga näiteks sõbra tahvelarvutis sisse logida ning temaga koos jagada mängimisrõõmu.

Kelle jaoks?

Humble Bundle, nii Androidil kui ka tavaarvutil, võimaldab sul nautida mänge, mis tavaliselt võivad rahakoti tõttu nautimata jääda. Eriti veel arvutis, kuna soodsa hinna eest on saadaval mängude täisversioonid koos mitmikmängija võimalustega (sõltuvalt mängust) ning kõik lisad-laiendused. Android platvormil eriti tundub natuke naljakas maksta suuri summasid mängude eest. Humble Bundle võimaldab aga kommiraha eest soetada mänge, mille Google Play hind võib tõusta ka 50-60 euroni.

Loomulikult on antud pakkumised vajalikud ka tarkvaraarendajatele. Eriti neile, kes loovad väiksemaid indie mänge oma koduses stuudios (ka indie arendaja tahab süüa). Ning lisaks ka kogu heategevuslik pool – mõni lahke südamega inimene on maksnud ka neljakohalisi summasid väikeste asjade eest – kõik ülla eesmärgi nimel.

Kokkuvõte

Palju Android mänge soodsa hinnaga ning mitmed magamata ööd selle tagajärjel – mida enam tahta, eks? Või noh, ootame mil pakutakse Plants vs Zombies Humble Bundle paketis ning võtame seltsi suure ekraaniga tahvelarvuti? Või hoopis Mass Effect Infiltrator? Shadowgun?  Vahet tegelikult pole, pakkumised on küllaga head.

Humble Bundle (Beta) Google Play rakendustepoes

Humble Bundle veebileht

(650)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga