Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

TIPA 2017 parimad kaamerad on just need

Järjekordne aasta möödas, järjekordsed TIPA auhinnad välja antud… TIPA (Technical Image Press Association) üldkoosolek, mis koonseb 27 erineva väljaande toimetajatest Aasiast, Austraaliast, Euroopast ning Põhja- ja Lõuna-Ameerikast, valis 40 erinevas tootekategoorias välja viimase aasta parimad foto- ja videoseadmed ning tarvikud. Eelmine nädal ka tulemused avalikuks ning nüüd toome need Photopointi ajaveebi lugejateni.

40 erinevast tootekategooriast on lausa 18 erinevad kaamerate kategooriaid ning neid me ka selles artiklis tutvustame – toome välja need punktid, mida TIPA oluliseks pidas ning just need seadmed teiste seast välja paistavad ning auhinna väärilised on. Pikemalt seletamata, siin on TIPA 2017… :


Parim algtaseme peegelkaamera: Nikon D5600

TIPA ekspertide sõnul on selle kaamera esiletoomise põhjuseks just see, et sel on olemas kõik esmavajalik, mida ühele hobifotograafile vaja. Lisaks veel mugav SnapBridge tehnoloogia, mis võimaldav veel lihtsamalt fotosid automaatselt nutiseadmesse edastada.

24,2-megapiksline DX formaadis sensor, juhtmevabad ühendused, pööratav ja kallutatav puuteekraan, FullHD 50p videosalvestus jms – kõik mida tavakasutaja vajab.

Nikon D5600 peegelkaamera Photopointis


Parim eksperdi poolkaader peegelkaamera: Pentax KP

Pentax KP võitis väga konkurenditihedas kategoorias, kus näiteks eelmine aasta oli Nikon D500 peegelkaamera. Selle kaamera sees on olemas kõik üks edasijõudnud kui ka alustav fotograaf vajab: ilmastikukindla korpuse sisse on mahutatud suurepärane funktsionaalsus, detailsus ja pildikvaliteet. 24,2-megapiksline sensor, dünaamika ja tundlikkus; pixel shift resolution võte, mehhaaniline ja elektrooniline katik.

Pentax KP peegelkaamerad Photopointis 


Parim eksperdi täiskaader peegelkaamera: Canon EOS 5D Mark IV

Canon EOS 5D seeria kaamerad ei vaja pikalt tutvustust ühelegi fotograafile. Samamoodi ei ole need võõrad ka TIPA liikmetele – see on juba neljas 5D seeria kaamera mis auhinna endale napsanud. Põhjusega – 30,4-megapiksline sensor, Dual Pixel AF teravustamine, kiire sarivõte, 4K videosalvestus, WiFi, NFC ja GPS funktsionaalsus teevad sellest kaamerast suurepärase töövahendi nii professionaalile kui edasijõudnud fotograafile.

Canon EOS 5D Mark IV peegelkaamerad Photopointis


Parim professionaali peegelkaamera: Sony α99 II

Sony uusim α-seeria peegelkaamera on selles nimekirja täisväärtuslik liige – selles kaameras on ühendatud nii suurepärane kasutusmugavus ja pildikvaliteet kui ka tipptasemel tehnilised / insenerilahendused. 42,2-megapiksline sensor, kiire sarivõte kuni 12 kaadrit/sek, tipptasemel teravustamissüsteem, keresisene stabilisaator ja palju muud teevad fotograafi elu lihtsaks. Samas suudab see kaamera täita ka professionaalse videokaamera rolli tänu 4K UHD videosalvestusele, Log-profiilidele ja kõrgele andmetihendusele.

Sony a99 II peegelkaamerad Photopointis


Parim keskformaat kaamera: Fujifilm GFX 50S

Keskformaat sensoriga kaamerad ei ole niivõrd levinud ning turg on suuresti jagatud vanade tegijate vahel ära. Seda enam on väga positiivne näha uusi tulijaid keskformaat kaameratele turule, seekord Fujifilmi näitel. GFX 50S on 51,4-megapikslise sensoriga hübriidkaamera, mis on mahutatud kompaktsesse korpusesse. 1/4000 sek fokaaltasapinna katik kombineeritud 1/16 000 sek elektroonilise katikuga, puuteekraan ja eemaldatav elektrooniline pildiotsija teevad sest kaamerast mugava töövahendi paljudele.

Fujifilm GFX 50S hübriidkaamerad Photopointis


Parim algtaseme hübriidkaamera: Fujifilm X-T20

Fujifilm X-T20 hübriidkaamera on nimekirjas järgmisena tuleva X-T2 sisuliselt väiksem versioon – sama sensor, funktsioonid ja võimalused on lihtsalt mahutatud kompaktsema, mitte ilmastikukindla korpuse sisse. Ehk tegu on tipptasemel võimalustega hübriidkaamera taskukohase hinnaga.

Fujifilm X-T20 hübriidkaamerad Photopointis


Parim eksperdi hübriidkaamera: Fujifilm X-T2

X-T2 hübriidkaamerat oodati pikisilmi ning võeti vastu avasüli – ka professionaalide poolt kõrgelt hinnatud kaamera pakub nii funktsionaalsust kui kasutusmugavust, selle juures pildikvaliteeti ohverdamata. 24-megapiksline sensor, tundlikkus kuni ISO 51 200, tipptasemel autofookus… ning ka 4K videosalvestus. See kõik kombineeritud mugava ekraani ja 100 kaadrit/sek sagedusega pildiotsijaga, tõstes igapäevase kasutuskogemuse uuele tasemele.

Fujifilm X-T2 hübriidkaamerad Photopointis


Parim professionaali hübriidkaamera: Olympus OM-D E-M1 Mark II

Olympuse hübriidkaamerate tippmudel on kerge, ilmastikukindel, 20-megapikslise Live MOS sensoriga ning lausa neljatuumalise pildiprotsessoriga. See on kaamera, mis on disainitud kiirust silmas pidades – 15 kaadrit/sek sarivõte mehhaanilise katikuga ning 60 kaadrit/sek elektroonilise katikuga. 4K videosalvestus, kiire teravustamine, 3-tolline kallutatav ja pööratav puuteekraan ning loomulikult ka keresisene stabilisaator. Lisaks saab kaamera teha 50-megapiksliseid fotosid kasutades High Res Shot režiimi.

Olympus OM-D E-M1 Mark II hübriidkaamerad Photopointis


Parim eksperdi kompaktkaamera: Sony DSC-RX100 V

RX100 seeria viies mudel käib mööda tuttavaid radu, pakkudes mõõdukat evolutsiooni juba tuttavale tooteseeriale, mis tegelikult ei ole üldse väär. 20-megapikslise 1-tollise sensoriga kompaktkaamera pakub suurt paindlikkust nii pildistamisel kui videosalvestusel, sobides nii tavakasutajale põhikaameraks kui professionaalile tagavarakaameraks. Selles kaameras on esindatud nii kiirus, kasutusmugavus, pildikvaliteet kui paindlikkus – rohkem kui ühest kompaktkaamerast algselt oodata oskad.

Sony DSC-RX100 V kompaktkaamerad Photopointis


Parim supersuum kaamera: Panasonic Lumix DC-FZ80

Parima supersuum kaamera tiitli võitmiseks ei pea olema kõige suurem suumiulatus. Tähtis on ka kõik muu, mida ühest kaamerast ootame – DC-FZ80 / FZ82 sees on see olemas. 60× optilise suumiga 20–1200 mm objektiivi taha on mahutatud 18,1-megapiksline sensor mis pakub ka 4K videosalvestuse võimalust. Korralik stabilisaator, WiFi ühendus ning täpne teravustamissüsteem teevad selle kaamera kasutamise imelihtsaks.


Parim professionaali kompaktkaamera: Fujifilm X100F

Sarnaselt ka teistele eespool nimetatud kaameratele ei vaja Fujifilm X100 seeria väga pikka tutvustustst. Neljanda põlvkonna X100 kasutab 24,3-megapikslist poolkaader X-Trans CMOS sensorit, mille tundlikkus on kuni ISO 12 800. Sarivõte kuni 8 kaadrit/sek ning FullHD video 60p kaadrisagedusega tagab paindlikud võimalused. Kaamera kasutab harjumuspärast 23 mm f/2 objektiivi ning hübriidset pildiotsijat. Retrodisainist hoolimata on olemas ka WiFi ühendus ja suur 3-tolline LCD ekraan.

Fujifilm X100F kompaktkaamerad Photopointis


Parim ilmastikukindel kaamera: Nikon Coolpix W100

Soodne, ilmastikukindel ning vajalike ühendustega – Coolpix W100 on see ideaalne rannakaamera, mida sa oled alati endale tahtnud. 13,2-megapiksline CMOS sensor, 3× optiline suum, mugavad stseeniprogrammid ning lihtne kasutajaliides teevad pildistamise lõbusaks ja mugavaks. Lisaks on sel kaameral olemas ka Nikon SnapBridge ühendus kiireks ja lihtsaks fotode jagamiseks sotsiaalmeediasse.

Nikon Coolpix W100 kompaktkaamerad Photopointis


Parim videokaamera: Canon XC15

Canon XC15 on kompaktne videokaamera, mis on disainitud professionaalsete videograafide ning ajakirjanike vajadusi silmas pidades. 4K videosalvestus diskreetses korpuses, XLR sisendid, erinevad profiilid ühildamaks salvestatud materjali Cinema EOS või XF ja XA seeria kaameratega. See kõik on võimalik tänu kvaliteetsele 1-tollist tüüpi sensorile ning 10× optilise suumiga objektiivile. Kaameral on ka kvaliteetne stabilisaator ja teravustamissüsteem.


Parim professionaalne foto- ja videokaamera: Panasonic Lumix DC-GH5

Lumix DC-GH5 hübriidkaamera on see ideaalne foto- ja videokaamera kaks ühes. 20,3-megapiksline sensor loob uskumatult kvaliteetsed pildid. Kiire teravustamine ja sarivõte annavad suure paindlikkuse igapäevases kasutuses. Samas ei saa sellest rääkida ilma videosalvestuseta: 10-bit 4:2:2 4K videosalvestus otse mälukaardile, Log-profiili ja pakkimata HDMI väljundi võimalus on ainult jäämäe tipp selle kaamera võimalustest.

Panasonic Lumix DC-GH5 hübriidkaamerad Photopointis


Parim seikluskaamera: Sony FDR-X3000R

Sony FDR-X3000R on parima seikluskaamera tiitlit igatepidi väärt – 8,2-megapiksline Exmor R CMOS sensor koos kvaliteetse Zeiss Tessar f/2.8 objektiiviga ning optilise pildistabilisaatoriga loovad lummavad videod nii 4K eraldusvõimega kui kõrge kaadrisagedusega videoid salvestades. Integreeritud WiFi ei ole ainult nutitelefoniga ühendamiseks – seadmega saab kasutada ka Live View distantspäästikut. Integreeritud GPS, stereomikrofon ning lisakorpuseta pritsmekindel – ideaalne seikluskaamera seiklushuvilisele.

Sony FDR-X3000R seikluskaamera Photopointis


Parim 360° kaamera: Nikon KeyMission 360

Nikon KeyMission 360 on unikaalne mitmest erinevast küljest – kuubikukujuline disain, 4K 360° sfääriline videosalvestus, 23,9-megapikslised fototod ning loomulikult Nikon SnapBridge ühendus materjali koheseks jagamiseks juhtmevabalt. See kõik on suudetud mahutada väga kompaktse korpuse sisse – 61 × 65 × 60 mm ning kaalub natuke alla 200 grammi.


Parim disain: Hasselblad X1D-50c

Hasselblad keskformaat kaamerad on tuntud Rootsi disainiga – jah ka Skandinaavia disainjoon võib fotomaailmas olla väga mugav. X1D-50C on ergonoomiline, kompaktne ning pakub head kasutusmugavust. Mõõtmetelt täiskaader peegelkaamerast väiksem – see keskformaat hübriidkaamera pakub tegelikult ka suurepärast pildikvaliteeti ning paindlikkust.


Parim kaameradroon: DJI Phantom 4 Pro

Tipa ajakirjanike südamed pani kiiremini põksuma Phantom 4 Pro drooni uus kaamera ning sensor + 5-suunaline takistuste vältimise süsteem. 1-tolline CMOS sensor võimaldab teha 20 megapiksliseid fotosid ja filmida 4K videot kuni 60 kaadrit sekundis. Lisaks on Pro kaameral nüüd mehaaniline katik, mis kaotab suurtel kiirustel tehtud kaadritelt rolling shutter moonutused. Tänu suuremale sensorile on äsja auhinnatud drooniga võimalik pildistada hämaras lühema säriajaga ja ka videotelt kaob suurem müra.

Phantom 4 Pro droonid Photopointis


Need olidki 18 auhinnatud kaamerat või kaameraga seadet, mida TIPA sel aastal teiste seas eraldi välja tõi. Omas kategoorias parimad seadmed, mis tegelikult ei jäta kedagi külmaks.

Allikas: TIPA

(6134)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Nikon D5600 kere, must
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 3,2-tolline pööratav & kallutatav puutetundlik ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
  • Integreeritud WiFi, NFC ja Bluetooth
Nikon D5600 + 18-140mm AF-S VR Kit, must
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 3,2-tolline pööratav & kallutatav puutetundlik ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
  • Integreeritud WiFi, NFC ja Bluetooth
Nikon D5600 + 18-55mm AF-P VR Kit, must
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 3,2-tolline pööratav & kallutatav puutetundlik ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
  • Integreeritud WiFi, NFC ja Bluetooth
Nikon D5600 + 18-105mm AF-S VR Kit, must
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 3,2-tolline pööratav & kallutatav puutetundlik ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
  • Integreeritud WiFi, NFC ja Bluetooth
Pentax KP + 35mm f/2.4, must
  • 24,3-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 5-suunaline keresisene stabilisaator
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 819 200
  • 25 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • Tolmu- ja ilmastikukindel kere
Pentax KP kere, hõbedane
  • 24,3-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 5-suunaline keresisene stabilisaator
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 819 200
  • 25 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • Tolmu- ja ilmastikukindel kere
Pentax KP + 50mm f/1.8, must
  • 24,3-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 5-suunaline keresisene stabilisaator
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 819 200
  • 25 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • Tolmu- ja ilmastikukindel kere
Pentax KP kere, must
  • 24,3-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 5-suunaline keresisene stabilisaator
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 819 200
  • 25 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • Tolmu- ja ilmastikukindel kere
Canon EOS 5D Mark IV kere
  • 30,4-megapiksline täiskaader CMOS sensor
  • 61 teravustamispunktiga AF sensor
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 102 400
  • DCI 4K 4096 × 2160 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendus, GPS
2949€3099€
Sony a99 II kere
  • 42,4-megapiksline täiskaader EXMOR CMOS sensor
  • Keresisene SteadyShot pildistabilisaator
  • 399 teravustamispunkti (15 rist-tüüpi)
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendused
Fujifilm GFX 50S kere
  • 51,4-megapiksline keskformaat sensor
  • 3,2-tolline puutetundlik kallutatav LCD ekraan
  • Eemaldatav OLED pildiotsija
  • 117 teravustamispunktiga autofookus
  • Ilmastikukindel magneesiumsulamist korpus
Fujifilm X-T20 + 16-50mm + 50-230mm Kit, must
  • 24,3-megapiksline APS-C X-Trans CMOS III sensor
  • 3-tolline kallutatav puuteekraan, OLED pildiotsija
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi - juhi kaamerat nutiseadmest
  • Klassikaline magneesiumsulamist korpus
Fujifilm X-T20 + 16-50mm + 50-230mm Kit, hõbedane
  • 24,3-megapiksline APS-C X-Trans CMOS III sensor
  • 3-tolline kallutatav puuteekraan, OLED pildiotsija
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi - juhi kaamerat nutiseadmest
  • Klassikaline magneesiumsulamist korpus
Fujifilm X-T20 + 18-55mm Kit, must
  • 24,3-megapiksline APS-C X-Trans CMOS III sensor
  • 3-tolline kallutatav puuteekraan, OLED pildiotsija
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi - juhi kaamerat nutiseadmest
  • Klassikaline magneesiumsulamist korpus
Fujifilm X-T20 kere, must
  • 24,3-megapiksline APS-C X-Trans CMOS III sensor
  • 3-tolline kallutatav puuteekraan, OLED pildiotsija
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi - juhi kaamerat nutiseadmest
  • Klassikaline magneesiumsulamist korpus
Fujifilm X-T20 kere, hõbedane
  • 24,3-megapiksline APS-C X-Trans CMOS III sensor
  • 3-tolline kallutatav puuteekraan, OLED pildiotsija
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi - juhi kaamerat nutiseadmest
  • Klassikaline magneesiumsulamist korpus
Fujifilm X-T20 + 16-50mm Kit, hõbedane
  • 24,3-megapiksline APS-C X-Trans CMOS III sensor
  • 3-tolline kallutatav puuteekraan, OLED pildiotsija
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi - juhi kaamerat nutiseadmest
  • Klassikaline magneesiumsulamist korpus
Fujifilm X-T20 + 18-55mm Kit, hõbedane
  • 24,3-megapiksline APS-C X-Trans CMOS III sensor
  • 3-tolline kallutatav puuteekraan, OLED pildiotsija
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi - juhi kaamerat nutiseadmest
  • Klassikaline magneesiumsulamist korpus
Fujifilm X-T2 + 18-55mm Kit
  • 24,3-megapiksline APS-C X-Trans CMOS III sensor
  • 3-tolline kallutatav LCD ekraan, OLED pildiotsija
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi - juhi kaamerat nutiseadmest
  • Klassikaline ilmastikukindel magneesiumsulamist korpus
Fujifilm X-T2 kere, Graphite Silver Edition
  • 24,3-megapiksline APS-C X-Trans CMOS III sensor
  • 3-tolline kallutatav LCD ekraan, OLED pildiotsija
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi - juhi kaamerat nutiseadmest
  • Klassikaline ilmastikukindel magneesiumsulamist korpus
Fujifilm X-T2 kere
  • 24,3-megapiksline APS-C X-Trans CMOS III sensor
  • 3-tolline kallutatav LCD ekraan, OLED pildiotsija
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi - juhi kaamerat nutiseadmest
  • Klassikaline ilmastikukindel magneesiumsulamist korpus
Olympus OM-D E-M1 II + 12-40mm PRO Kit
  • 20,4-megapiksline Live MOS sensor
  • 3-tolline kallutatav puutetundlik LCD ekraan
  • 5-suunaline pildistabilisaator
  • Cinema 4K (4096 × 2160) 24p videosalvestus
  • Ilmastikukindel kere
1699€2499€
Olympus OM-D E-M1 II kere
  • 20,4-megapiksline Live MOS sensor
  • 3-tolline kallutatav puutetundlik LCD ekraan
  • 5-suunaline pildistabilisaator
  • Cinema 4K (4096 × 2160) 24p videosalvestus
  • Ilmastikukindel kere
1299€1849€
Sony DSC-RX100 V
  • 20,1-megapiksline Exmor RS CMOS sensor
  • 2,9× Carl Zeiss suumobjektiiv (24–70 mm)
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • Sony OSS (OpticalSteadyShot™) stabilisaator
  • Integreeritud WiFi ja NFC ühendused
Sony DSC-RX100 V + vutlar ja 32GB SDHC mälukaart
  • 20,1-megapiksline Exmor RS CMOS sensor
  • 2,9× Carl Zeiss suumobjektiiv (24–70 mm)
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • Sony OSS (OpticalSteadyShot™) stabilisaator
  • Integreeritud WiFi ja NFC ühendused
Fujifilm X100F, hõbedane
  • 24,3-megapiksline APS-C X-Trans CMOS III sensor
  • f/2 avaga 23 mm fiksobjektiiv
  • Hübriidne optiline + elektrooniline pildiotsija 
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi ühendus
Fujifilm X100F, must
  • 24,3-megapiksline APS-C X-Trans CMOS III sensor
  • f/2 avaga 23 mm fiksobjektiiv
  • Hübriidne optiline + elektrooniline pildiotsija 
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi ühendus
Nikon Coolpix W100, sinine
  • 13,2-megapiksline CMOS sensor
  • 3× optiline suum
  • FullHD 1920 × 1080 30p videosalvestus
  • WiFi ja Bluetooth ühenduvus
  • Vee- ja põrutuskindel korpus
Nikon Coolpix W100, kollane
  • 13,2-megapiksline CMOS sensor
  • 3× optiline suum
  • FullHD 1920 × 1080 30p videosalvestus
  • WiFi ja Bluetooth ühenduvus
  • Vee- ja põrutuskindel korpus
Nikon Coolpix W100, roosa
  • 13,2-megapiksline CMOS sensor
  • 3× optiline suum
  • FullHD 1920 × 1080 30p videosalvestus
  • WiFi ja Bluetooth ühenduvus
  • Vee- ja põrutuskindel korpus
Nikon Coolpix W100, valge
  • 13,2-megapiksline CMOS sensor
  • 3× optiline suum
  • FullHD 1920 × 1080 30p videosalvestus
  • WiFi ja Bluetooth ühenduvus
  • Vee- ja põrutuskindel korpus
Panasonic Lumix DC-GH5 + 12-60mm f/2.8-4.0 Kit
  • 20,3-megapiksline Four Thirds Live MOS sensor
  • 3,2" pööratav & kallutatav puuteekraan, OLED pildiotsija
  • 4K UHD 3840 × 2160 60p videosalvestus
  • Pakkimata 4K HDMI videoväljund
  • Integreeritud WiFi/NFC/Bluetooth - juhi kaamerat nutiseadmest
1799€1999€
Panasonic Lumix DC-GH5 kere
  • 20,3-megapiksline Four Thirds Live MOS sensor
  • 3,2" pööratav & kallutatav puuteekraan, OLED pildiotsija
  • 4K UHD 3840 × 2160 60p videosalvestus
  • Pakkimata 4K HDMI videoväljund
  • Integreeritud WiFi/NFC/Bluetooth - juhi kaamerat nutiseadmest
1249€1399€
Panasonic Lumix DC-GH5 + 12-60mm f/3.5-5.6 Kit
  • 20,3-megapiksline Four Thirds Live MOS sensor
  • 3,2" pööratav & kallutatav puuteekraan, OLED pildiotsija
  • 4K UHD 3840 × 2160 60p videosalvestus
  • Pakkimata 4K HDMI videoväljund
  • Integreeritud WiFi/NFC/Bluetooth - juhi kaamerat nutiseadmest
Sony FDR-X3000R
  • 4K 3840×2160 30p videosalvestus
  • 12-megapikslised fotod, intervallvõte
  • B.O.SS optiline pildistabilisaator
  • Sony Live-View kaugjuhtimispult
  • WiFi ühendus - kasuta pulti või nutiseadet
DJI Phantom 4 Pro
  • 4K UHD 3840 × 2160 60p/50p videosalvestus
  • 1-tolline 20MP Exmor R CMOS sensor
  • Lennukaugus kuni 7 km
  • Visuaalsed sensorid väldivad takistusi kõigis suundades
  • Lennuaeg kuni 30 minutit
DJI Phantom 4 Pro+
  • 4K UHD 3840 × 2160 60p/50p videosalvestus
  • 1-tolline 20MP Exmor R CMOS sensor
  • Lennukaugus kuni 7 km
  • Visuaalsed sensorid väldivad takistusi kõigis suundades
  • Integreeritud 5,5 tolline 1080p ekraan
Fujifilm GFX 50S + 110mm f/2
  • 51,4-megapiksline keskformaat sensor
  • 3,2-tolline puutetundlik kallutatav LCD ekraan
  • Eemaldatav OLED pildiotsija
  • 117 teravustamispunktiga autofookus
  • Ilmastikukindel magneesiumsulamist korpus
9998€
Fujifilm GFX 50S + 32-64mm f/4
  • 51,4-megapiksline keskformaat sensor
  • 3,2-tolline puutetundlik kallutatav LCD ekraan
  • Eemaldatav OLED pildiotsija
  • 117 teravustamispunktiga autofookus
  • Ilmastikukindel magneesiumsulamist korpus
Fujifilm GFX 50S + 63mm f/2.8
  • 51,4-megapiksline keskformaat sensor
  • 3,2-tolline puutetundlik kallutatav LCD ekraan
  • Eemaldatav OLED pildiotsija
  • 117 teravustamispunktiga autofookus
  • Ilmastikukindel magneesiumsulamist korpus
Fujifilm GFX 50S + 120mm f/4
  • 51,4-megapiksline keskformaat sensor
  • 3,2-tolline puutetundlik kallutatav LCD ekraan
  • Eemaldatav OLED pildiotsija
  • 117 teravustamispunktiga autofookus
  • Ilmastikukindel magneesiumsulamist korpus
9898€
Fujifilm GFX 50S + 45mm f/2.8
  • 51,4-megapiksline keskformaat sensor
  • 3,2-tolline puutetundlik kallutatav LCD ekraan
  • Eemaldatav OLED pildiotsija
  • 117 teravustamispunktiga autofookus
  • Ilmastikukindel magneesiumsulamist korpus
Fujifilm GFX 50S + 23mm f/4
  • 51,4-megapiksline keskformaat sensor
  • 3,2-tolline puutetundlik kallutatav LCD ekraan
  • Eemaldatav OLED pildiotsija
  • 117 teravustamispunktiga autofookus
  • Ilmastikukindel magneesiumsulamist korpus
9798€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga