Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #178: Omega telefonihoidik rattale OUBHPS

IMG_5374-1

Kätte on jõudnud jaanid ning tahame või mitte tähendab see tavapärasest suurema koguse lihatoodete tarbimist. Et aga jaanidejärgne kaalulangetamine lõbusam oleks ning mugavamalt sujuks, oleme sellenädalase kasuliku vidina rubriigi peategelaseks valinud Omega OUBHPS telefonihoidiku jalgrattale, et metsarajal väntamise ajal oleks marsruut alati silme ees.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis seekordseks võitjaks kommenteerija nr 2 – Kristjan Kongo. Võtame võitjaga peatselt ühendust!

IMG_5377

Tegelikkuses muidugi ei pea oma sõiduvahendiks just jalgratast valima. Omega OUBHPS telefonihoidiku suur eelis ongi see, et tänu hõlpsasti reguleeritavale torukinnitusele, sobib see pea iga silindrikujulise juhtraua või käepideme külge paigaldamiseks. Olgu selleks siis mootor- või jalgratta juhtraud, et tundmatutel radadel seigeldes hõlpsasti marsruuti järgida, või lapsevankri käepide, et pikkadel jalutuskäikudel siiski maailmas toimuvaga kursis olla või toidupoes poenimekiri mugavalt silme ees püsiks – valikuid on mitmeid. Kuhu tahes hoidiku kinnitad, hoiad kätt pulsil kõigel sotsiaalmeedias toimuval, maailmauudistel, kiireloomulistel e-kirjadel ning iga kõne saab sekundiga vastatud.

IMG_5384

Omega OUBHPS rattahoidiku komplekt koosneb hoidikust, selle külge hõlpsasti kinnitatavast kotist ning kahest erineva paksusega vahtpadjast, millega püsivad ka kõige õhemad nutitelefonid turvaliselt paigal. Hoidik ise on juhtraua külge lihtsalt ja kiirelt paigaldatav tänu reguleeritavale kinnitusele. Kott omakorda kaitseb telefoni võimalike kriimustuste ning ilmastikukindel disain ka pritsmete eest (päris jõest läbisõitmist siiski ei soovitaks). Seejuures tagab koti läbipaistvus hea nähtavuse ning säilib ka ekraani puutetundlikkus, seega saavad kõik vajalikud toimetused ka on-the-go tehtud.

IMG_5383

Kott on hoidikult lihtsalt eemaldatav ning 360° pööratav, mille abil on võimalik oma nutiseade just endale sobiva nurga alla sättida. Disainilt on Omega rattahoidik väga universaalne – ära mahuvad enamik nutitelefonid – täpsemalt kuni 72 × 140 mm seadmed, olles seega näiteks iPhone 6 telefonile ideaalne kaaslane (üle 5-tollised labidad kahjuks siiski ära ei mahu). Hätta aga ei jää ka väiksemate nutiseadmete omanikud, kuna komplektis olevad vahtpadjad võimaldavad ka õhemal seadmel turvaliselt paigal püsida.

Kui nüüd tekkis tunne, et Sinu jalgrattavarustus vajab just telefonihoidiku näol täiendust, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning äkki naeratab loosiõnn just Sulle. Kui aga õnne peale lootma jääda ei julge, siis kiika Omega OUBHPS telefonihoidikut ka meie veebipoest.

(1554)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega telefonihoidik rattale OUBHPS
  • Torukinnitusega telefonihoidik
  • Kinnitub turvaliselt jalgratta juhtraua külge
  • Püsib kindlalt paigal ka rappuval teel
  • Mahutab 72 × 140 mm seadme
  • Koti disain kaitseb ka telefoni ekraani
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga