Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Sony Xperia Z4 tõstab tasakesi tahvelarvutite taset

17_Xperia_Z4_Tablet_Group

Oli see nüüd Sony poolt tahtlik või tahtmatu, aga meile tema uue Sony Xperia Z4 tahvelarvuti esitlus enam üllatusena ei tulnud. Ning kui aus olla, siis pole tuttuuel mudelil tegelikult midagi, mille üle väga üllatuda võiks. Sony on lihtsalt väga hea tahvli teinud taas veidi paremaks. Kas teie eelmise põlvkonna Sony tahvelarvuti aga väljavahetamist vajab või väärib? Otsustage ise.

Uue põlvkonna Sony Xperia Z4 tahvelarvutil on 10,1-tolline IPS ekraan, mille punktitihedus on 2k ehk siis 2560×1600 ehk siis 300ppi. Ekraani on lisaks täiustatud Sony Triluminos tehnoloogiaga. Nagu igal moodsamal nutiseadmel on ka Z4 tahvelarvutil kaheksatuumaline Snapdragon 810 protsessor (neli tuuma 2,0GHz Cortex-A57 + nelit tuuma 1,5GHz Cortex-A53) ja 3Gb muutmälu. Graafika eest kannab hoolt Adreno 430 graafikakiip. Põhimälu on tahvlil 32Gb ja see on mälukaardipesa abil laiendatav.

Kõigest 365 grammi kaaluv ja 6,1 mm õhuke Xperia Z4 tahvel on varustatud igati korraliku 8Mp Sony ExmorRS tagakaameraga ning 5Mp ekraanikaameraga, millel muuhulgas spetsiaalne lainurkfunktsioon ägedamate endlite tegemiseks.

Mõistagi on omal kohal ka 3G- ja LTE-ühendused, stereokõlarid ja ka GSM-võimekus. Sony sõnul peaks tahvli 6000mAh akust piisama kuni 17-tunniseks videovaatamise maratoniks.

Operatsioonisüsteemiks on Xperia Z4 jaoks mõistagi värskeim ja parim Lollipop-Android, mida täiendatud Sony enda Xperia kasutajaliidesega. Teatavasti on Sony enda kasutajaliides konkurentide omast nii loogilisem kui vähem ressurssi nõudev. Lisaks võimaldab Z4 ligipääsu Xperia Lounge Gold teenusele, mis pakub eksklusiivset sisu filmide, TV-seriaalide, muusika ja rakenduste näol. Esialgu on muidugi lahtine, kas see lõbu on kättesaadav ka meie madalal Maarjamaal.

Sony viimaste aastate nutiseadmete trumbiks on ikka olnud vee- ja tolmukindlus ning nii võib ka Xperia Z4 tahvliga sulistada kuni pool tundi kuni 1,5 meetri sügavuses magedas vees.

Sony Xperia Z4 tahvelarvuti on saadaval alates käesoleva aasta juunist mustas või valges korpuses. Hindade kohta paraku esialgu info puudub.

Allikas: GSMArena

03_Xperia_Z4_Tablet_Black_Side

05_Xperia_Z4_Tablet_Black_Flat

06_Xperia_Z4_Tablet_Black_Water

16_Xperia_Z4_Tablet_White_Back

25_Xperia_Z4_Tablet

20_Xperia_Z4_Tablet

19_Xperia_Z4_Tablet

 

(3360)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga