Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

MWC2016: Sony rõhub uute Xperia nutitelefonide puhul kaamerale

xperia

Sony Mobile esitles Barcelonas toimuval MWC 2016 messil uuendatud Xperia brändi ning kolme X-seeria nutitelefoni. Uued nutitelefonide mudelid Xperia X, Xperia X Performance ja Xperia XA on Xperia seeriale omaselt ilusa korpusega ning põhiliseks tõmbenumbriks on uuendatud kaamerasüsteem. Lisaks telefonidele tõi Sony üllatusena välja ka huvitava kõrvaklapi, mis teeb meedia tarbimise ning suhtlemise veel lihtsamaks.

Kõige rohkem pöörati kahe kallima otsa telefoni, X ning X Performance, puhul tähelepanu kaamerale. Mõlemal seadmel on 23 megapiksline kaamera, mis kasutab uut “ennustav hübriid autofookus” nime kandvat tehnoloogiat. See tähendab, et telefoni sensor suudab liikuvat objekti teravana hoida ja selle liikumistrajektoori etet ennustada. Kui hästi see jälgiv autofookus reaalselt toimib, see selgub siis, kui kasutajad telefoni reaalses elus testida saavad. Madalama otsa mudelil XA on aga 13 megapiksline tagakaamera.

Xperia X Performance telefoni tutvustav video:

 

Nagu mudelinimi ütleb, on Sony uute nutitelefonide trio jõudluselt kõige tugevam liige X Performance. Selle sees pesitseb Qualcomm Snapdragon 820 protsessor. Mudel X on veidi nõrgema Snapdragon 650 protsessoriga ning nõrgima, XA sees on MediaTek MT6755 protsessor. X Performance ning X vahemälu on mõlemal 3GB kui XA on 2GB. Kõikidel mudelitel on 5-tolline ekraan, vahe tuleb välja resolutsioonis – XA on 720p kui X ning X Performance ekraanid on 1080p.

Xperia_x

Kõik kolm telefoni tulevad Androidi versiooniga 6.0 Marshmallow ning Sony lubab kõikidele telefonidele aku kestvuseks kaks päeva. Lisaks on Sony koostööd tegemas Califronia ettevõttega Qnovo, kellega koos on välja töötatud uus laadimistehnoloogia, mis aitab aku eluiga pikendada väidetavalt kuni kaks korda.

 

xperia_ear

 

Nüüd lisavarustuse juurde – Sony tõi Barcelonasse kaasa uue kõrvaklapi Sony Ear, mida Sony nimetab uhkusega järgmise põlvkonna juhtmevabaks kõrvaklapiks. Sisestades kõrva selle väikese klapi, saab sellele anda käsklusi ning see suudab ette lugeda uudiseid, sõnumeid või päevaplaani. Telefoniga ühildub see kas Bluetoothi või NFC kaudu ning aku peab vastu terve päeva.

 

(1227)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga