Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Skype toob videokõned Android mobiiltelefonidesse (nelja)

Skype`il on häid uudiseid Androidikasutajaile. Täna Android Marketisse alla laadimiseks seatud tarkvarauuendus toob rohkem funktsionaalsust ning senisest parema kasutajaliidese. Skype versioonis 2.0 Androidile on nüüd võimalik helistada soodsalt mobiilidele ja lauatelefonidele üle terve maailma ning saata SMS-e. Lisatud on ka kahesuunaliste videokõnede funktsionaalsus – see uhkeim featuur on aga hetkel võimalik vaid nelja telefoni – HTC Desire S 354.82€, Sony Ericsson Xperia neo, Sony Ericsson Xperia pro ja Google Nexus S – omanikel. VIDEO JA PRESSITEADE:

PRESSITEADE

Skype toob videokõned ka Android-telefonidesse

LUKSEMBURG, 30. juuni 2011 – Täna tutvustas Skype oma Android-telefonidele mõeldud rakenduse uuendatud versiooni – Skype for Android 2.0, mis toob Skype’i videokõned nüüdsest ka Android-süsteemiga telefonidesse.

Uuendatud versiooniga on kasutajatel võimalus teha oma Android-telefoni kasutades tasuta[1] üks-ühele videokõnesid kõigi oma Skype’i kontaktidega, olenemata sellest, kas nad kasutavad Skype’i oma iPhone’s, Mac- või Windows-süsteemiga arvutis või hoopis läbi teleri[2]. Skype for Android rakendust on võimalik tasuta alla laadida Android Market ‘ist või aadressilt Skype.com/m , kasutades mistahes veebilehitsejat ning videokõnesid saab pidada nii WiFi kui ka 3G võrgus.

“Meie eesmärgiks on pakkuda Skype’i videokõnede võimalust nii paljudel erinevatel platformidel kui võimalik ning sellega seoses on meil hea meel tutvustada oma kasutajatele Skype for Android rakenduse uuendatud versiooni,” ütles Skype’i asepresident ning toote-ja turundusjuht Neil Stevens. „Igal ajahetkel logib Skype’i üheaegselt sisse umbes 30 miljonit kasutajat[3].  Kokku sooritavad nad samaaegselt üle poole miljoni videokõne[4]. Nii muudab Skype for Android rakenduse uus videokõnede võimalus kasutajate jaoks oma kontaktidega suhtlemise veelgi lihtsamaks, ükskõik kus nad parasjagu ka ei asu,“ lisas ta.

Lisaks videokõnedele saavad rakenduse kasutajad helistada soodsa Skype’i kõnetariifiga ka mobiilidele ja tavatelefonidele ning saata SMS-e kõikidele oma sõpradele ja sugulastele üle terve maailma. Samuti on täieliku uuenduskuuri läbinud Skype for Android kasutajaliides. Rakendusel on uus peamenüü, kus kasutajad saavad mugavalt navigeerida oma kontaktide seas, pääseda ligi oma Skype’i profiilile ja muuta isiklikke andmeid või vaadata oma Skype’i krediidi kontoseisu. Viimase uuendusena on rakendusel ka uus mood message box, mille abil saavad kasutajad varasemast lihtsamalt jagada teistega oma mõtteid, seda mida huvitavat nad just näinud on või millega nad parasjagu tegelevad.

Pragusel hetkel toetavad videokõnede võimalusi HTC Desire S, Sony Ericsson Xperia neo, Sony Ericsson Xperia pro ja Google Nexus S telefonid.


[1] Võivad lisanduda andmekulud

[2] iPhone, iPod Touch (4th gen) iOS 4 või parema süsteemiga, Skype for Windows versioon 4.2 või parem, Skype for Mac OS X versioon 5.0 või parem

[3] Märts 2011 seisuga

[4] Juuni 2011 kõrghetkedel

(692)

Artiklis kirjeldatud tooted:
HTC Desire S, hõbedane Parima telefoni edasiarendus
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga