Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Roccat Khan Aimo – võimsa 7.1 heliga mänguriklapid

Khan Aimo mänguriklapid on Roccat’i intelligentse valguslahendusega varustatud mänguritarvikute viimane puuduv lüli. Sarnaselt Horde Aimo klaviatuurile ja Kone Aimo hiirele on ka Khan’i nime kandvad klapid varustatud targa ja iseõppiva RGB valguslahendusega.

Suhteliselt tagasihoidliku disainiga peakomplekt on kaetud musta matt tooniga, mida omakorda elavdavad klappide külgedel asetatud neli LED valgusriba. Aimo valguslahendus kohandub ja muudab oma värvi vastavalt kasutaja tegevustele ja liigutustele. Seetõttu on äärmiselt kahju, et keset digitaalset lahinguvälja ei ole puht füüsiliselt võimalik kasutajal seda valgusmängu nautida.

Moodsatele mänguriklappidele omaselt on Khan Aimo valmistatud peamiselt plastikust. Klappe ühendav kaar on saanud aga täiendavat tuge roostevaba terase näol. Hoolimata plastikust kerele tunduvad klapid kindlad ja tugevad ning mis kõige tähtsam – kerged. Tänu plastikust konstruktsioonile on Khan Aimo kaal kõigest 275g. Ülekõrva klapid on varustatud mugavate memory-foam patjadega ja tunduvad seetõttu väga mugavad ka pikemate mänguperioodide vältel.

Klappide heli reguleerimise rattake on viidud parema kõrva klapi tagumisele küljele. Lahendus, mis esiti tundub küll võõras, on peatselt üsnagi instinktiivne ja harjumuspärane. Samuti on sellise lahenduse eeliseks see, et kaob vajadus juhtme küljes rippuvate (ja kergemini purunevate) lisavidinate järele.

Peakomplekti vasakule poolele nuppe ja rattakesi lisatud ei ole. Seal asub hoopis nailonsukas kaabel ja arvutimängurite kõrvaklappidele omane integreeritud mikrofon. Võrreldes Roccat’i varasemate peakomplektidega on Khan Aimo mikrofon statsionaarne.

Mikrofon on varustatud passiivse mürasummutusega, mis tähendab, et kasutaja kõne on puhas ja selge ka kõige lärmakamas keskkonnas. Kui tekib tahtmine või vajadus mikrofoni kiireks vaigistamiseks, tuleb see liigutada püstisesse asendisse. Selle peale lülitub mikrofon automaatselt välja. Mikrofoni sisselülitamiseks tuleb seda uuesti liigutada vastupidises suunas.

Kuigi kõrglahutusega heli võimekus on laenatud vanemalt vennalt Khan Pro‘lt, on klapid saanud olulise täiendusena 7.1 heli esitamise võimekuse ja sisseehitatud 24-bit 96kHz DAC helikaardi. Neodüümium magnetitega varustatud 50mm elemendid toovad kristallselgelt esile 7.1 ruumilise heli.

Lisaks sellele, et peakomplekt teeb väga head tööd kuulirahe ja plahvatuste esitamisega, sobib see ka suurepäraselt muusika nautimiseks. Kõrvaklapid tekitavad rikka ja tasakaalustatud heli ning toovad perfektselt välja nii kõrged kui ka madalad noodid. Kahjuks tuleb kurvastusega tõededa, et seda suurepärast heli tänaval kõndides nautida ei saa. Khan Aimo omab vaid USB ühendust ja välistab seetõttu võimaluse klappe kasutada näiteks oma nutitelefoniga.

Klapid on saadaval nii Photopointi veebikaubamajas kui ka meie esinduskauplustes Tartust ja Tallinnast.

Tehnilised andmed:

Elemendid 50 mm neodüümium magnetitega
Sagedusdiapasoon 10 – 40 000 Hz
Takistus 32 Ω
Patjade diameeter 50 mm
Mikrofoni signaali/müra suhe 60 dB
Tundlikkus -40 dB
Ühendus USB
Juhtme pikkus 200 cm

Roccat’i tooted Photopointis »

(321)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Roccat kõrvaklapid + mikrofon Khan Aimo, must (ROC-14-800)
  • Hi-Res 7.1 ruumilise heliga peakomplekt
  • Integreeritud 24-bit 96 kHz DAC helikaart
  • Passiivne mürasummutus & Aimo valgustus
  • Paindlik ja peidetav real voice mikrofon
  • Robustne disain ja juhtnupud kõrvapatjadel
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga