Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #224: Speedlink Bluetooth kõlar Cubid

Meeldib Sulle siis oma lemmikmuusikat valjusti kuulata ühistranspordis sõites, lõkke ääres sõpradega grillipidu nautides või hoopiski kaubanduskeskuses chillides – asukohavalikust hoolimata soovitame telefonikõlari asemel kasutada selleks näiteks mõnda praktilist kaasaskantavat kõlarit. Ning üheks ülikompaktselt praktiliseks ja juhtmevabaks kõlariks on nimelt ka sellenädalane kasulik vidin – Speedlink Cubid Bluetooth kõlar.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 22 – Ülle Õun. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Speedlink Cubid Bluetooth kõlaril on olemas kõik omadused, mida ühelt kaasaskantavalt kõlarilt nõuda võiks – kompaktsus, kergus ja juhtmevabadus. Ning ultrakompaktne ja -kerge Speedlink Cubid kõlar tõepoolest ka on, sest nimelt on selle ~100 grammi kaaluva kõlari mõõtmed vaid tühised 5 × 5,6 × 5,6 cm! Ning loomulikult tänu Bluetooth ühendusele puudub selle kõlari läbi muusika kuulamisel täielikult ka vajadus mingite juhtmete järele. Lihtsalt ühenda Bluetoothi abil omavahel Cubid kõlar ning oma nutitelefon, sülearvuti või tahvelarvuti, pista kõlar kotti kaasa või hoopiski lihtsalt tasku ja Sinu lemmikartistide muusika saadab Sind, kusiganes ka parajasti viibid. Seejuures annab kõlar Sulle helisignaalide ning indikaatortulukese abil ka märku selle sisse- ja väljalülitamisest, seadmega ühendamisest ning aku laadimise vajadusest.

Olgugi, et Cubid kõlari näol on tegemist üliväikese tegelasega, pole siiski tarvis karta, et pisike kuid tubli juhtmevaba kõlar seetõttu kaotsi peaks minema või märkamatult hoopis kellegi istumise/astumise alla jääks. Särtsakas punane värv ning võimas heli tagavad selle, et märkamatuks see kõlar nüüd kohe kindlasti ei jää. Telefonikõlarist ehk vahel liiga teravalt kostuva heli muudab Cubid palju meeldivamalt kõlavamaks ja võimsamaks, seega on reaalne oht, et muidu niigi uhked tantsuliigutused võivad Cubid kõlarist kostuvate helide saatel veelgi vingemateks muutuda. Ning tänu kuni 10-meetrisele tööraadiusele ei pea oma tantsuliigutusi ka üldsegi mitte tagasi hoidma.

Speedlink Cubid juhtmevaba kõlar saab oma energiat integreeritud liitiumakust, mille kestvuseks lubatakse kuni 4 tundi. Jõuvarude lõppemisel piisab vaid kaasasoleva USB kaabli abil juhtmevaba kõlari vooluvõrku ühendamisest ning muusika nautimine võib jätkuda. Samuti on kõlariga kaasas ka helikaabel, mis on abiks juhul, kui parasjagu Bluetooth ühendus ei peaks toimima või see üldse puudub. Lisaks tänu libisemiskindlatele jalgadele ning kummeeritud pealispinnale ei pea ka kartma, et kõlar kergesti laualt põrandale kukuks või käest maha libiseks. Muuhulgas on kõlar varustatud ka integreeritud mikrofoniga, et lihtsustada vajadusel kõnede vastu võtmist, kui telefon on parajasti kõlariga ühendatud.

Kui leiad, et Speedlink Cubid kõlar oleks Sulle ideaalne kaaslane ja abiline oma lemmikmuusika nautimisel, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval saabki see särtsakas kõlar ühe õnneliku kommenteerija omaks. Kui aga tunned, et enne esmaspäeva oleks juba vaja kõige kõvemaid suvehitte oma sõpradele mängida, siis leiad Speedlink Cubid kõlari ning hulganisti ka teisi juhtmevabu kõlareid meie veebikaubamajast.

(468)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink kõlar Cubid BT, punane (SL-8904-RD)
  • Ülikompaktne kaasaskantav juhtmevaba kõlar
  • Bluetooth ühendus
  • 500 mAh liitiumaku, kestab kuni 4 tundi
  • Integreeritud mikrofon
  • Tööraadius kuni 10 meetrit
15€29.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga