Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Populaarne fotokursus “Kuidas pildistada lapsi” on nüüd saadaval ka vene keeles

mina1cover

Paljud Photopointi sõbrad ning fotohuvilised on juba jõudnud tuttavaks saada populaarse online-fotokursusega “Kuidas pildistada lapsi”. See kursus on mõeldud kõigile emadele ja isadele, kes soovivad pildistada oma lastest ilusaid fotosid. Nüüd võime rõõmsalt teatada, et venekeelses online-keskkonnas fotokurs.ee on fotohuvilisi ootamas selle kursuse venekeelne versioon!

Venekeelne kursus “Kuidas pildistada lapsi” sisaldab endas täpselt sama materjali, nagu eestikeelnegi. Kursus kujutab ennast veebipõhist materjalide kogu, mis koosneb 12 peatükist, 57 alapeatükist ning 180 autori pildistatud näidisfotodest. Kursuse autor Hele-Mai Alamaa on oma karjääri jooksul töötanud paljudes tuntud Eesti ajakirjades ning andnud välja mitmeid raamatuid, kogudes kasulikke teadmisi, mis kindlasti tulevad kasuks ka sulle! Kursuses jagab Hele-Mai enda nippe ja nõuandeid, kuidas teha lastest sellised pilte, mis näeks välja just nagu need, mida me ajakirju lehitsedes imetleme.

laste-pildistamine-kursus-ppbl

“Kuidas pildistada lapsi?” sobib suurepäraselt nii alagajatele kui ka edasijõudnutele, kes tunnevad, et pildistamisest hakkab saama natuke enamat kui lihtsalt hobi. Kursus ei eelda, et sul peavad olema varasemad teadmised fotograafias ning materjal on kirjutatud väga lihtsas ja arusaadavas vormis. Põhiline rõhk on seatud just sellele, kust saada inspiratsiooni, kuidas suhelda lastega ning kuidas enda kõige julgemad ideed ellu viia.

Veebipõhine fotokursus on mugav just selle poolest, et kogu materjal on alati saadaval internetis. Nii saad seda vaadata ükskõik kus ja ükskõik millal, kasutades arvutit või nutiseadet. Samuti on veebipõhine fotokursus palju soodsam kui traditsiooniline koolitus või raamat ning kord ostetuna on see sul alati olemas.

Lisaks “Kuidas pildistada lapsi” kursusele on fotokurs.ee lehel vene keeles ilmunud kursused “Fotograafia algkursus” ja “Time-lapse fotograafia“.

(761)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga