Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopoint soovitab: mida kinkida koolilõpetajale

photopoint-kinkekaart-140x70-3mm-bleed-100eest

Peagi on jälle käes see aeg, kus tuhanded koolilõpetajad võtavad pidulikult vastu tunnistusi ja diplomeid. Lisaks veel ohtralt õnnesoove, kuhjaga lilli ja kingitusi ühe olulise verstaposti läbimise puhul. Aasta aastalt soovivad noored aina enam näha erinevates kingikottides ja -pakkides digitehnikat. Kuidas tublisid õppureid premeerida? Siin on Photopointi soovitused:

 

Fotohuvilistele

Fotograafia muutub hobina aina populaarsemaks ning tehnika areng on teinud suurepärase hinna ja kvaliteedi suhtega fototehnika palju kättesaadavamaks. Siin on kolm kaamerat ja kolm objektiivi, mis rõõmustavad nii algajat kui edasijõudnut.

Kaamerad

Pentax Optio WGSoodsaim suvekindel kompaktkaamera Pentax Optio WG-10 on ideaalne kaaslane alustavale ja seiklejahingega fotohuvilisele. See kaamera ei karda vett, külma, põrutusi ega raskusi. Lihtsalt sihi ja pildista!

 

 

 

Canon EOS 100D + 18-55mm DC III Kit 558.15€Maailma väikseim peegelkaamera Canon EOS 100D 558.15€ on kahtlemata selle suve kuumim peegelkaamera, mida ei taha kunagi koju jätta.  Väike ja kerge EOS 100D on pea sama võimekas kui suuremad 650D või 700D, kuid oluliselt pisemas korpuses. Sobib hästi noorele, kes soovib ise mõjutada kaamera sooritust ja tahab pildile püüda võimalikult paljud hetked.

 

 

Olympus E-PM1Eriti soodne hübriidkaamera Olympus E-PM1 teeb peegelkaamera kvaliteediga pilte lihtsalt ja kergelt. Väike ja stiilne vahetatavate objektiividega hübriid on ideaalne fotohuvilisele, kes soovib kompaktkaamerast edasi areneda ja parema kvaliteediga pilte teha.

 

 

 

Objektiivid

Kogenuma fotohuvilise meele teeb rõõmsaks uus objektiiv, tänu millele on võimalik avardada oma pildistamisvõimalusi ja areneda edasi kaameraga kaasas olnud kit-objektiivi piiratud maailmast.

Tamron 18-270 PZD

Hullu hinnaga Tamron 18-270mm PZD on parim reisiobjektiiv. See on maailma kergeim ja kompaktseim 15x suumobjektiiv. Pildile saab püüda ühtmoodi hästi nii kaunid maastikuvõtted kui ka salaelu toimetavad putukad.

 

 

 

Tamron 90 VC USDMakrosõbrale poolmuidu saab Tamron 90mm VC USD objektiivi. Nii makro- kui portreefotode tegemiseks sobiv 90mm VC USD on kiire ja vaikse teravustamismootori ning teravat pilti tagava stabilisaatoriga. Parim objektiiv makromaailma saladuste paljastajale.

 

 

 

Tamron 70-300Soodne telesuum edasijõudnud huvilisele – Tamron 70-300mm. Selle objektiivi abil saab kauged objektid suurelt kaadrisse ning seetõttu ongi hea ulatusega 70-300mm sobilik objektiiv linnu- ja loomafotode pildistajale. Samas sobib see objektiiv näiteks ka spordifotode ja selliste detailide pildistamiseks, millele ei ole võimalik lähedale minna.

 

 

Tahvlifännidele

Tahvelarvutite võidukäik on olnud peadpööritav. Eriti kirglikud tahvlifännid on noored ja lapsed. On ju tahvelarvutiga toimetamine on nii lihtne ja mõnus, et isegi 2-aastased on juba kogenud ässad.

Asus Google Nexus 7 8GB 242.98€

Parim tahvelarvuti 7-tolliste seas on Asus Google Nexus 7. 242.98€  Suurepärane ekraan, kiire protsessor, vastupidav aku ja käesõbalik korpus on teinud sellest tahvlist kuninga Androidide seas.

 

 

 

Archos 97 Titanium HD 131.66€

Archos 97 Titanium HD 131.66€ on üliterava ekraani ja mõistliku hinnaga tahvelarvuti. See võimekas ja kvaliteetne tahvel pakub igati meeldivat kasutajakogemust ja on silmasõbralik.

 

 

 

iPad4. generatsiooni iPad on hea valik nõudlikule maitsele. Stiilne disain, Retina ekraan ja kiire protsessor – kindel võit! Apple oma headuses.

 

 

 

 

Seiklejatele ja (ekstreem)spordisõpradele

Peegelkaamerad, millega saab filmida väga hea kvaliteediga videosid, on videokaameratele vee peale tõmmanud. Kuid lainetest on pea välja pistnud uutmoodi videokaamerad: väiksed ja vastupidavad actionkaamerad, millega saab jäädvustada ekstreemseid ettevõtmisi. Trikiratturite, lohesurfajate ja paljude teiste ekstreemsemate spordialade harrastajate seas on need kaamerad juba ammu armastatud.

FANTEC BeastVision HD Outdoor Edition 162.16€FANTEC BeastVision HD Outdoor Edition 162.16€ on suurepärane kaamera põnevate videolõikude salvestamiseks maal, vees ja õhus. Outdoor Edition komplektis on arvukalt lisatarvikuid, mistõttu sobib see erinevate spordialade jäädvustamiseks.

 

 

 

GoPro Hero3 Black Edition 456.48€


456.48€
GoPro HD Hero3 Black Edition 456.48€ on siiani parim GoPro kaamera, mis üllatab wifi ja veelgi väiksema ning kergema korpusega.

 

 

 

Sony HDR-AS15 must 324.32€Sony HDR-AS15 324.32€ on Wifi toega Full HD videokaamera, millel on 5 erinevat videorežiimi, veekindel korpus ja “käed vabad” komplekt.

 

 

 

 

Melomaanidele

Muusikasõpru võib rõõmustada mitmete erinevate tarvilike vahenditega, olgu nendeks siis MP3 pleierid, head kõrvaklapid või kõlarid.

Odys MP3 mängija X19 Nero 8GB 60.99€Odys MP3 mängija X19 Nero 60.99€ on värvilise ekraaniga väike ja mitmekülgne meediapleier. Seda MP3 mängijat saab kasutada ka videote vaatamiseks, USB mälupulgana ja digitaalse diktofonina.

 

 

 

Vivanco kõrvaklapid Fusion Bass (27583) 8.12€

Vivanco kõrvaklapid Fusion Bass 8.12€ – jõulise bassiga nööpkuularid, mis sobivad nii MP3 mängijale, telefonile, sülearvutile kui ka muu seadmega.

 

 

 

 

Speedlink kõlarid Snappy SL-8003Kompaktsed ja kerged Speedlink kõlarid Snappy SL-8003 kõlarid sobivad hästi liikuvale noorele muusika nautimiseks. Stiilsed stereokõlarid on vooluvõrgust sõltumatud, sest saavad toitevoolu USB pesast.

 

 

 

 

Seiklevatele suhtlejatele

Telefon on alati kindel ja praktiline kingivalik. Siin on mõned põnevamad eksemplarid, mis sobivad rännuhingega noortele.

Prestigio Multipad Duo 4500Prestigio MultiPhone 4500 Duo sobib väga hästi reisihuvilisele. Kahte SIM kaarti mahutav telefon võimaldab välismaal reisides kasutada korraga kahte kaarti (nt enda ja kohalik kaart) ning hoida kõnekulusid seeläbi kontrolli all. Telefoni suur ekraan on kaetud vastupidava Gorilla Glass klaasiga, mis annab suurepärase nähtavuse ja kaitseb ekraani. 

 

 

 

Prestigio MultiPhone 4055 DUO 101.16€

Prestigio Multiphone 4055 Duo nutitelefon 101.16€ on soodsam variant kahe SIM kaardiga telefonist. Tänu suurele akule saab telefoni laadimiskordade vahel pikalt kasutada.

 

 

 

 

Sonim XP5300 Land Rover S2 405.65€

Sonim XP5300 Land Rover S2 405.65€ on täpselt see, mis ta näib. Lihtne telefon karmis kestas, mille puhul ei tasu vingeid kellasid ja vilesid oodata. See on telefon on helistamiseks. Kuid eriliseks teeb Sonimi telefonid tõeline vastupidavus – tolm, vesi, kukkumised ja ekstreemsed temperatuurid seda telefoni ei murra.

 

 

 

 

Kingiideedega hädas?

Kinkekaardid aitavad hädast välja!

photopoint-kinkekaart-140x70-3mm-bleed-100eestPhotopointi kinkekaart  on saadaval kolmes erinevas vääringus: 10€, 50€ ja 100€. Kaardid on müügil nii kauplustes kui veebipoes. Kinkekaardi saajale jääb vabadus ise meelepärane kingitus valida.

 


FotokursusedFotokursuste kinkekaardid
– Fotokursus.ee veebipõhised kursused avavad mitmeid põnevaid fotograafia saladusi. Kingitus sobib suurepäraselt algajale peegelkaamera omanikule.

 

 

Fotostuudio kinkekaartFotostuudio kinkekaardid –  Tartus Eedeni keskuse Photopointis asub meie fotostuudio ja samas kaupluses on kohapeal müügil ka kinkekaardid. Lõpukingiks stuudiosessioon sõpradega!

(1043)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Canon EOS 100D + 18-55mm DC III Kit
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" Clear View II puuteekraan
  • FullHD videosalvestus
  • 4 kaadrit/sek sarivõte
  • Ülikompaktne ning kerge korpus
Asus Google Nexus 7 8GB Maailma esimene Android™ 4.2 Jelly Bean operatsioonisüsteemiga tahvelarvuti nüüd 8GB sisemäluga.
Archos 97 Titanium HD Super HD IPS ekraan, kahetuumaline protsessor ning täielik ligipääs Google Play teenustele.
FANTEC BeastVision HD Outdoor Edition Suurepärane kaamera põnevate videolõikude salvestamiseks maal, vees või õhus. Erinevatele spordialadele suunatud komplekt
GoPro Hero3 Black Edition HERO3: Black Edition on veel parema sooritusvõimega kui algne HD HERO ning lisaks on selle integreeritud WiFi, uus kasutajaliides, 30% väiksem ja 25% kergem korpus
Sony HDR-AS15 must Wi-Fi toega Full HD videokaamera, millel on pildistabilisaator, 5 videorežiimi, veekindel korpus ja "käed vabad" komplekt
Odys MP3 mängija X19 Nero 8GB Värvilise 1.8" ekraaniga väike meediapleier
Vivanco kõrvaklapid Fusion Bass (27583)
  • Jõulise bassiga helipilt
  • Kullatud pistikuga
  • Kõrvasisene disain
  • Sobib enamus seadmetega kasutamiseks
Prestigio MultiPhone 4055 DUO
  • Android 4.1 JellyBean operatsioonisüsteemiga
  • 4" 800×480 ekraan
  • 8 MP tagumine & 0,3 MP eesmine kaamera
  • 4 GB sisemälu
  • Kahe SIM kaardi tugi
Sonim XP5300 Land Rover S2 Eriti vastupidav Land Roveri märki kandev 3G telefon Sonimilt
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga