Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #318: Bushnell binokkel 12×25 Powerview

Bushnell 12x25 Powerview binokkel

Tuliuutena on Photopointi tootevalikusse saabunud lai valik tõeliselt kvaliteetseid Bushnelli binokleid, mis toovad kauged objektid Sinu silmadele lähemale. Ning ühe ülimalt kompaktse ja tõeliselt vastupidava binokli oleme valinud ka sellenädalaseks kasulikuks vidinaks. Teie ette astub Bushnell binokkel 12×25 Powerview.

Just täpselt ühe sellise kompaktse ja funktsionaalse Bushnell 12×25 Powerview binokli loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Kvaliteetne ja funktsionaalne binokkel ei pea alati olema suur ja raske kobakas, mida on vaja nii-öelda suures kohvris eraldi kaasas kanda. Bushnell binokkel 12×25 Powerview (hind 34,99€) suudab endas ühendada nii võimsa suurenduse, kvaliteetse optika ning kompaktse ja modernse disaini. Soovid Sa tegeleda looduses linnuvaatlusega või jälgida lähemalt põnevaid spordivõistlusi – see universaalne Bushnell binokkel saab päevavalguses hakkama kõigega.

Bushnell 12×25 Powerview puhul on tegemist BK-7 katusprismaga binokliga, millel on tervelt 12-kordne suurendus, 25 mm läbimõõduga esiläätsed ning täieliku vääristusega optika. Binokkel on varustatud mugava keskteravustamisega ning dioptrit saab hõlpsalt reguleerida parema okulaari küljest. Seejuures on binokli vaateväli 1000 meetri kaugusel kuni 80 meetrit ning lähim teravustamiskaugus 7,6 meetrit.

Bushnell binokkel

Bushnell 12×25 Powerview binokkel on ülimalt komapktse ja praktilise disainiga, mis muudab selle ideaalseks reisikaaslaseks, kuna binokli võid vabalt mahutada kas või taskusse. Selle libisemisvastane kummeeritud korpus tagab alati kindla haarde ning binokli küljes asetsev pael võimaldab selle endale ka mugavalt kaela riputada. Binokliga on komplektis kaasas ka vastupidav vutlar ning pehme mikrofiiberlapp läätsede puhastamiseks.

Kui nüüd tekkis tunne, et üks kvaliteetne ja kompaktne binokkel oleks ideaalne kaaslane Sinu suvistele seiklustele, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle praktilise Bushnell 12×25 Powerview binokli uueks omanikuks. Kui loosiõnne peale ei taha lootma jääda, siis loomulikult leidub Bushnell binokkel 12×25 Powerview ka meie veebikaubamajas.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(641)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Bushnell binokkel 12x25 Powerview, must
  • 12× suurendus, 25 mm esiläätsed
  • BK-7 katusprisma
  • Täieliku vääristusega optika
  • Libisemisvastane kummeeritud korpus
  • Väga kompaktne – mahub taskusse
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga