Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Panasonicult õhuke kompaktkaamera Lumix DMC-XS3

pilt

Koos DMC-FZ-70 supersuumkaameraga avalikustas Panasonic ka uue kompaktkaamera Lumix DMC-XS3, mis eelkõige oma välimusele vajaks eripreemiat – tegemist on vägagi stiilse ning õhukese kompaktkaameraga. Kuid ega ka sisemus ei jää alla välimusele ning seda kaamerat ei pea endale soetama ainult stiilsuse tõttu.

Panasonicu uus Lumix DMC-XS3 on klassikalise disainiga kompaktkaamera, mis sisaldab endas uut 14.1MP sensorit, millega on võimalik teha kõrge kvaliteediga pilte kui videklippe (1920 x 1080). Antud sensor võimaldab pildistada selgeid pilte minimaalse müraga isegi hämaras. Lisaks väärikale sensorile peidab kaamera endas ka rohkelt lisavõimalusi automaatrežiimil pildistamiseks.

Kaamera iA (Intelligent Auto) automaatrežiim võimaldab kasutajatel kogu pildistamise jätta kaamera teha ning ilma, et tulemuse üle nurisema peaks. Mega O.I.S (Optical Image Stabilizer) pildistabilisaator koostöös intelligentse ISO kontrollimise, stseenide valiku ning automaatse näotuvastusega suudab pildistada ilma, et peaksid mõtlema iga kord kaamerat välja võttes seadistuste peale. Lisaks on viidud iA seadistus pisut kõrgemale tasemele ning lisatud on selline seadistuse valik, mis võimaldab hämaras pildistades teha selgemaid, teravamaid ning parema kvaliteediga pilte. Nimelt antud režiimis pildistades teeb kaamera mitu pilti korraga ning seejärel lisab need pildid kihtidena üksteise peale, saavutades seeläbi parem tulemus kui seda oleks ühe pildi tegemisel.

pilt3

Kaamerasse on pandud tavapärane 5x zoomiga (24-120 ekvivalendina) objektiiv, kusjuures Panasonic väidab antud kaamera puhul, et kui optiline zoom on 5x, siis sealt edasi minnes 10x digitaalse zoomi juurde, väheneb pildikvaliteet minimaalselt.

Välimuse poole pealt on DMC-XS3 varustatud suure 2.7″ LCD ekraaniga, mida on võimalik vaadata väga kvaliteetselt ka kõige tugevama päikesevalguse käes ning seda iga nurga alt. Klassikalise välimusega kere kõige õhem läbimõõt on 14mm, mis on suurepärane tulemus. Tuleb loota ainult, et antud kaamerat enda õhukese korpuse tõttu on mugav ning turvaline käes hoida.

Pansonic Lumix DMC-XS3 peaks kõigi eelduste kohaselt müügile jõudma aasta neljandas kvartalis, kuid hind on veel selgitamisel.

pilt2

 

 

(547)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga