Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Osale Moekuulutaja fotokonkursil

Moe- ja fotograafiahuvilised võivad oma meeled talveunest äratada ning kihelevate sõrmedega nädalavahetust oodata. 9.-10. märtsil toimub Moekuulutaja fotokonkurss. Tegemist on küllaltki põneva ja omapärase konkursiga – kõik huvilised on oodatud nädalavahetusel Tartu Kaubamajja pildistama. Kahe päeva vältel on võimalik jäädvustada modelle, moeetendusi, etteasteid, üritusi ning kogu kirevat karusselli, mis kevadise Moekuulutaja ümber keerleb.

Konkursile oodatakse osalema kõiki, vahet pole, kas oled fotomaailmas alles algaja või juba vana kala. Konkursi korraldajad lubavad, et Moekuulutaja raames kindlasti pildimaterjali leidmisega probleeme ei tule ning pigem saab olema raske otsustada, millest pilti teha. Seetõttu jagavadki korraldajad mõned nõuanded. Oodatakse pilte, milles peituks fotograafi oskus näha midagi, mida keegi teine ei näe, ning oskust tabada huvitavat hetke ja Moekuulutajal valitsevaid emotsioone.

Konkursil osalemiseks tuleb oma pilt laadida hiljemalt 18. märtsiks üles Tartu Kaubamaja Facebooki lehele ning märkida (tag) Tartu Kaubamaja. Pilte hindavad Oliver Moosus (Moekuulutaja kevad 2012 fotograaf), Jana Solom (fotograaf), Piret Vapajeva (Moekuulutaja kevad 2012 stilist) ja Evelyn Mikomägi (Living Models).  Žürii valib 5 ilusamat pilti 25. märtsiks ning parimad fotod lähevad Tartu Kaubamaja Facebooki lehele hääletusele, kus võitja valib välja juba rahvas. Konkursi võitja saab valida kahe erineva Tamroni objektiivi vahel, mille on välja pannud Photopoint.

Moekuulutaja on Tartu ning Lõuna-Eesti suurim moeüritus, mis toimub sel aastal juba seitsmendat korda. Moekuulutaja korraldaja on Tartu Kaubamaja, lavastaja Jana Pulk, stilistideks on Piret Vapajeva ja 2012.aasta Kuldnõela nominent Antonio. Üritust juhivad Tanel Saar ning Elektra, kes on ühtlasi ka ürituse DJ. Moekuulutajal astub üles „Eesti otsib superstaari 2011“ võitja Liis Lemsalu ning moenippe jagab videotervituse vahendusel Urmas Väljaots otse Pariisist.

Vaata ürituste kava ning lisainformatsiooni: www.tartukaubamaja.ee.

(451)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga