Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Disaini endale oma pildiga T-särk

Muruniiduki mürin ja õitsvad toomingad teatavad rutakalt lähenevast suvest. Sellega seoses on ka rohkem pulmakellasid helisemas ning mitmed poissmeeste- ja tüdrukuteõhtud ootavad korraldamist. Näiteks selliste sündmuste juures on üks etteplaneerimist nõudev tegevus  kindla statement’iga riietuse valimine. Kui aga jänkud ja roosad lipsud enam väga originaalse ideena ei tundu või on tarvis pruudile endale midagi lahedat selga organiseerida, tasub kiigata fotomeened.ee lehele, mis pakub teiste oma pildiga toodete kujundamise hulgas ka sellist hitti nagu oma fotoga T-särk. Misiganes põhjusel sa sellist omanäolist T-särki vajad, on kindel see, et selle kujundamine äärmiselt põnev ja mugav.

Vali särgi tüüp ja suurus

Jah, Sa said täiesti õigesti aru. Enam ei pea alustamiseks kogu fotopanka mälupulgale laadima, kujundusprogramme arvutisse muretsema ja samme T-särgi putka poole seadma. Piisab ainult mõnest hiireklikist fotomeened.ee lehel. Kõigepealt peaksid valima sobiva särgi tooriku. Sellepärast, et peale sündmust särgiga ainult magada kannatab, fotomeenete lehelt särki tellides muretsema ei pea. T-särkide valikus on nii naiste, meeste kui ka laste T-särgi lõiked. Seejärel vali oma tavapärane T-särgi suurus ning alusta loomist.

Kavanda

Pildi saab vastavalt vajadusele särgile paigutada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Kui foto on kvaliteetseks tulemuseks liiga väike, siis sellest sind ka süsteem teavitab ning saad foto hilisemat pettumust vältides hõlpsasti välja vahetada. Fotot annab Fotomeened.ee tööriistade abil ka redigeerida. Näiteks on võimalik lisada sellele värviline filter või teha foto hoopis mustvalgeks. Pilti saab ka lähemale tõmmates või üles alla liigutades sobivaks kadreerida. Kui tahad, et pluusil oleks lisaks pildile ka tekst, siis saad seda erinevas suuruses ja lemmiku fondiga fotole lisada.

Telli

Kui oled särgi eelvaatega rahul, siis ei jäägi muud üle, kui tellmus üle kontrollida ning see särk tegemisse saata. Oma pildiga pluus valmib 5 päeva jooksul ning seda on võimalik kätte saada kas Photopointi poest, kulleriga või Omniva/Smartpost pakiautomaadist.

Teinekord on oma pildiga T-särki vaja hoopis selleks, et ennast iseenda sünnipäeval erilisena tunda. Või tundub hea idee sünnipäevalapsele selline vahva ja praktiline särk kingituseks meisterdada. Äkki ei leidu poelettidel aga sinu unistuste pildi-kirja kombinatsiooniga T-särki, mida koolis või tööl käimiseks seeliku või teksadega kombineerida. Siis ei jäägi muud üle kui sellise oma fotoga T-särgi disainimine endale päevakavva kirjutada.

 

Oma fotoga t-särki kujundama>

(9002)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga