Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Sony ECM-W3 on juhtmevaba mikrofonisüsteem sisuloojatele

Tundub, et ka Sony soovib saada osa juhtmevabade mikrofonide turust ning seetõttu on nende poolt ka Photopointi müügile jõudnud Sony ECM-W3.

Tegemist on kõrge helikvaliteedi ja kompaktse disainiga mikrofonisüsteemiga, mis on eelkõige loodud Sony hübriidkaamerate kasutajatele.

Viskan selles artiklis pilgu peale ECM-W3 põhiomadustele ning kui lugemise käigus hakkab see sulle meeldima, siis selle saad soetada Photopointi veebikaubamajast või esinduskauplusest. Samuti võid ka oma õnne katsetada jõuluvanale kirjutades :)

Sony ECM-W3 juhtmevaba mikrofon

Sony ECM-W3 — mida peaksid teadma?

Antud mikrofonisüsteem on saadaval kahes erinevas komplektis, millest tuleneb ka pisut erinev nimetus. Müügil on Sony ECM-W3 ning Sony ECM-W3S, millest viimane sisaldab ühte saatja-mikrofoni ning kallim W3 versioon kahte.

Olgugi, et enamus sisuloojad vajavad vaid ühte mikrofoni enda heli salvestamiseks, siis üks varu mikrofon võib kindlasti kasulikuks tulla mitmes erinevas olukorras.

Näiteks, pikemate sessioonide ajal võib mikrofon tühjaks saada, mis juhul oleks hea laadimiskarbist haarata lihtsalt teine mikrofon asenduseks. Samuti võib tekkida olukordi, kus tahad pidada intervjuud või muud vestlust, mille jaoks oleks just kahte mikrofoni vaja.

Arvestades, et hetkeseisuga ei tundu ka ECM-W3 mikrofone eraldi müügis olevat, siis igatipidi on targem osta kahe saatjaga komplekt, et ennast pisut “tulevikukindlustada”.

Sony ECM-W3 juhtmevaba mikrofon

Sony lubab ECM-W3 mikrofonilt stuudiokvaliteediga heli koos “Sony Voice Sound Signature” helikarakteristikaga. Tänu Sony ainulaadsele digitaalse heli tehnoloogiale saad kõrvaldada ka ümbritseva müra, kasutades Low Cut ja Noise Cut filtreid.

Sobiva filtri saad valida saatjal oleva lüliti abil, kus on valikus LC (Low Cut), NC (Noise Cut) ja OFF. Lisaks filtrilülitile on teisel pool saatjat ON/OFF ja manuaalne “attenuator”, et vähendada helitugevust valjemate salvestuste ajal — valikus on 0dB, -10dB, -20dB.

Vastuvõtja ja saatja on omavahel ühenduses Bluetooth’i abil ning nende maksimaalne tööraadius on kuni 150 meetrit. Maksimaalne tööraadius eeldab küll muidugi, et vastuvõtja ja saatja oleksid samal ajal nähtavad.

Saatja-mikrofon töötab ühe täislaadimisega kuni 6 tundi järjest ning kuna vastuvõtja saab toidet niikuinii kaamera kaudu, siis see töötab praktiliselt lõpmatuseni.

Sony ECM-W3 juhtmevaba mikrofon

Mainisin eelnevalt, et antud mikrofonisüsteem on eelkõige mõeldud Sony hübriidkaamerate kasutajatele, sest sellel on Sony MI ühendus ehk vastuvõtja räägib kaameraga täiesti juhtmevabalt välgukinga kaudu. Teiste seadmete puhul tuleb vastuvõtja ühendada USB-C pesa kaudu.

Saatjate ja vastuvõtja laadimiseks kuulub komplekti ka vinge laadimiskarp, mis sobib omakorda ka nende turvaliseks hoiustamiseks ning transportimiseks. Komplektis on ka mikrofonide tuulekaitsed, ühenduspesa kate ja riidest kandekott.

Ehk kui oled valmis edasi viima oma helikvaliteeti ning samal ajal lihtsustama oma salvestusi, siis suundu Photopointi veebikaubamajja ning telli endale Sony ECM-W3 👇

 

Telli Sony ECM-W3 ning koge stuudiokvaliteediga heli »

 

Photopoint on Sony fototehnika ametlik ja pikaajaline partner Eestis. Photopoint.ee ostujuhid – ammuta inspiratsiooni ja teadmisi.

(46)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Sony juhtmevaba mikrofon ECM-W3 x2 + laadimiskarp
  • Kompaktne juhtmevaba mikrofonisüsteem
  • Komplektis kaks mikrofoni, vastuvõtja ja laadimiskarp
  • Professionaalne helikvaliteet koos müravähendusega
  • Sony MI ühendus & USB digitaalne heliväljund
  • Aku kestab kuni 6 tundi järjest
499€
Sony juhtmevaba mikrofon ECM-W3S + laadimiskarp
  • Kompaktne juhtmevaba mikrofonisüsteem
  • Komplektis mikrofon, vastuvõtja ja laadimiskarp
  • Professionaalne helikvaliteet koos müravähendusega
  • Sony MI ühendus & USB digitaalne heliväljund
  • Aku kestab kuni 6 tundi järjest
369€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga