Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Olympus OM-D E-M10 hübriidkaamera ahvatleb kolme uudiskomplektiga

olympus-om-d-e-m10-komplektid

Olympus OM-D E-M10 on kahtlemata üks viimase aja populaarsemaid hübriidkaameraid – kui mitte kõige populaarsem. Tõesõna – kena välimuse, tõsise sisemuse ja soodsamapoolse hinna tõttu kaovad E-M10 mudelid Photopointi riiulitelt nagu lubadused pärast valimisi. Kõige rohkem huvi tekitab loomulikult standardne pisikese 14-42mm objektiiviga komplekt. Nende jaoks, kes tahaksid aga midagi enamat, jõudis Photopointi eile kolm natuke uhkemat komplekti. Ülal pildil on need kenasti reas: 1) E-M10 koos 14-42mm ja 40-50mm objektiividega; 2) E-M10 koos 14-150mm supersuumobjektiiviga; 3) E-M10 koos 14-42mm objektiivi ja lisakäepidemega. Miks ühte teisele eelistada – sellest põgusalt allpool.

 

Olympus OM-D E-M10 hübriidkaamera kahe objektiiviga: 14-42mm EZ ja 40-150mm

 

kit-1

Selles komplektis on pisikesele 14-42mm standardsuumobjektiivile lisaks 40-150mm f/4-5.6 telesuumobjektiiv. Standardsuum on siin põhiobjektiiviks – sellega saab pildistada laiemaid vaateid ning sisse suumides jääb foto vaatenurk sarnane umbes inimsilma vaateväljale. 40-150mm suumobjektiiv jätkab aga sealt, kust 14-42mm pooleli jäi. See võimaldab suumida veel rohkem sisse –  pildistada kaugeid objekte uduse taustaga ja suurelt.

 

Olympus OM-D E-M10 hübriidkaamera + 14-150mm II objektiiv

 

kit-2

Selles komplektis on E-M10 kaamerale seltsiks ainult üks objektiiv. See on aga veelgi suurema fookuskauguste ulatusega ehk veel võimsama suumiga kui eelmise komplekti kaks eraldi objektiivi. Keerad suumõngas paremale välja ja pildistad 14mm lainurgaga avaraid vaateid, keerad rõnga aga vasakule ja suumid kaugeid asju lähedale. Lihtne. Seega sobib see komplekt neile fotohuvilistele, kes oma kaamera ees objektiive vahetada ei soovi ja kelle jaoks ülim kompaktsus (14-42mm objektiivi näol) oluline ei ole.

 

Olympus OM-D E-M10 hübriidkaamera + 14-42mm EZ + ECG-1 käepide

kit-3

Kolmanda erikomplekti juures ei ole suum oluline. Kaasas on suurepäraselt kompaktne elektroonilise suumiga varustatud 14-42mm EZ standardsuumobjektiiv. Sellele lisaks aga ka käepide, mille eesmärgiks on muuta kaamera käsitsemine mugavamaks. Käepide kinnitub kaamera statiivikeeriesse, muudab selle kõrgemaks ning ühe käega kindlamini haaratavaks. Mitte mingit elektroonikat selle käepideme sees ei ole – küll on selle allosas aga avaus mille kaudu saab ilma käepidet eemaldamata vajadusel kätte aku ja mälukaardi.

(1056)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga