Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nikon D700 võib kapist välja tulla juba esimesel juulil

Veebist võib alati leida fotosid, mis on “lekkinud” mõne juhtiva kaameratootja tegevdirektori portfellist. Need kipuvad oma kvaliteedilt olema õige kehvakesed ning tihtipeale on rotid minu vanaema võetud päevapiltidel paremaid järeltöötlusoskusi näidanud, kui kõne all olevate lekkinud fotode eest vastutavad photoshopigurud.

Hiljuti aga ilmusid veebi fotod, millel kujutatakse Nikoni väidetavat uut peegelkaamerat D700. Fotodel on kujutatud reklaambrošüüre, mis tunduvad igati kvaliteetsete trükistena. Pilte brošüüridest on rohkem kui üks ning kiri nendel on üpris hästi loetav.  

Õli tulle lisab D700 kohta käivatele kuulujuttudele Nikoni esindaja, kes järelpärimiste peale lekkinud fotode kohta vastas kidakeelselt: “Me kommenteerime seda teemat täpsemalt kui kuupäev läheneb”.

Millal siis läheneb see kauaoodatud müstiline kuupäev?
Üheks võimaluseks on maailma suurim fotomess Photokina, mis toimub Saksamaal, Kölnis kord kahe aasta jooksul septembrikuus. Just see on kohaks, kus paljud fotofirmad oma uusi ja tähtsaid tooteid esmakordselt esitleda armastavad.

Suurbritannia suurim sõltumatu fotokaupade hulgimüüja Jacobs kuulutab aga oma ametlikul veebilehel, et esimesel juulil esitleb üks nende suuremaid tarnijaid uut toodet. Jacobs nimetab seda “suureks üllatuseks” ning ei ütle, millise tootegrupiga täpselt tegu on. Kuulutus annab aga mõista, et tegemist ei saa olema uue USB-kaabliga 13.21€ vaid millegi hoopis suuremaga ja huvitavamaga.

See suurem ja huvitavam on paljude arvates Nikon D700. Photography Bay andmetel saab see oodatav peegelkaamera olema 12.1 miljoni piksliga, 36 x 23,9 millimeetrise täiskaadri CMOS sensoriga, 51 teravustamispunktiga, suurema tundlikkusega kuni ISO 25600 ja maksumusega umbes 30 000 EEK.

Keskklassi fotoaparaatidest, kuhu D700 kõigi eelduste kohaselt kuuluma hakkab, pakub täiskaadriga sensori võimalusi vaid Canon EOS 5D 18.29€. D700 peaks saama viimasele tõsiseks vastaseks. Canonilt võib aga oodata vastulööki juba septembris Photokina messil.

– Või siis mitte. Kõik need on siiski vaid spekulatsioonid. Tõde selgub loodetavasti juba vähem kui nädala pärast. Photopointi ajaveeb hoiab Teid uudistega kursis.

(200)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Tamrac kott MXS5362 S.A.S. Memory Card Pocket Pair must Tamrac MXS5362 S.A.S. Memory Card Pocket Pair must Stiilsed väiksed neopreentaskud mahutavad mälukaardid. Ühildub S.A.S. süsteemiga koti või vöö külge ning suvalisele...
Tabtools kaitseümbris silikoon iPad Kaitse sinu iPad tahvelarvutile
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga