Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 64. Music Off

musicoff_avang

Nutitelefon ning muusika kuulamine viib varem või hiljem meid olukorda, kus õhtul voodis lebades, klapid kõrvas, ootame Une-Mati tulekut. Selles tegevuses ei ole iseenesest midagi halba, aga… telefoni aku ning sellest sõltuva äratuskella lahkarvamus hommikul ei pruugi üldse nii meeldiv olla. Mida siis teha sellises olukorras, tekib kohe mõte. Sel väga lihtsal põhjusel me vaatlemegi Nädala rakenduse nurgas üht programmi, mis aitab soovitud ajal muusikamängija välja lülitada. Rakenduseks on Music Off ning võimalustest kohe kirjutame ka lähemalt.

Funktsionaalsus

Kui me räägime rakendustest, mis teatud aja peale muusika välja lülitavad, siis üldjuhul on selleks lähenemiseks heli vaigistamine. Niimoodi, et muusika mängib edasi, aga kõlaritesse (või kõrvaklappidesse) seda signaali ei saadeta. Kui see võimalus on integreeritud meediapleierisse, siis lülitatakse muusika täielikult välja ette antud aja peale. Pelgalt selle välja lülitamise funktsiooni pärast oma harjumuspärasest meediarakendusest loobuda oleks mõttetu. Seetõttu on täna luubi all olev programm eriti hea, et eraldiseisev meediarakendus lülitatakse täielikult välja. Seda eeldusel, et muusikaprogrammi loomisel on järgitud Androidi standardset API’t.

musicoff_silence

Tahad teatud aja peale muusika vaigistada? Loomulikult saab rakendus sellega hakkama. Pane ainult paika aeg, millal peaks heli vaigistatud olema ning saad määrata ka sujuva ülemineku. Peale meediarakenduse sulgemist taastatakse seadmes helitugevus, et hiljem ei esineks probleeme näiteks äratuskella või sissetulevate kõnede märguannetega.

Kõige parema võimaluse sel programmil jätsime ilmselgelt viimaseks. Juhul kui unetus on suuremaks probleemiks ning muusika meelitab Une-Mati kohale, võib ära kasutada ka seadme sensoreid muusika õigeaegseks vaigistamiseks. Nimelt võetakse nutiseadme kiirendusmõõtjalt tulenev info ning tuvastatakse sellega keha liikumine. Loomulikult ei toimi see juhul, kui seade enda kõrval on. Ehk teisisõnu, tuleb harjutada seadme kaissu võtmist.

musicoff_settings

Kokkuvõte

Sedasorti rakenduste kõige suurem kasumlikkus tulebki just siis välja, kui oled suur muusikakuulaja enda telefoniga ning võrdlemisi õrna unega. Ei soovi öösel enam muusikarakendust sulgeda ega muretseda äratuskella toimimise pärast hommikul. Miinusküljena tuleb nentida fakti, tänasel päeval ei tööta ükski seade niivõrd targalt et aru saada mil me tegelikult sügava une staadiumisse jõuame. Ning väga rahutu une korral me jäämegi voodisse siplema. Samas, kui olla harju keskmine ning meeldib telefon kaisus magada, siis on sellest rakendusest päris palju kasu.

Music Off – FREE music Timer Google Play Store’s

Music Off – IDEAL music Timer Google Play Store’s 0,99€

(276)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga