Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Apple näitab homme iPhone 6 nutitelefoni. Nutikell ja suurem iPhone veel küsimärgi all

 iphone-6-mockups

Juba homme pöörduvad nii kõigi Apple’i fännide kui ka lihtsalt tehnikahuviliste pilgud Cupertino poole, kus tehnikagigant esitleb oma kultustelefoni uusversiooni iPhone 6. Lugematutele kõlakatele ning internetti imbunud tootepiltidele toetudes võib enam vähem kindlalt väita, et homme näevad huvilised vähemalt 4,7-tollise ekraaniga nutitelefoni. Kõik ülejäänu on aga enam kui lahtine.

 

Suure iPhone ja iWatch esitlus veel ebaselge 

Peaaegu kindalt võib ilmselt näha 5,5-tollise ekraanige iPhone nutitelefoni, mida ’rahvasuu’ on hakanud juba kutsuma ka iPhone Air’iks. Lisaks on erinevad eksperdid ja autoriteedid enam vähem veendunud, et lõpuks ometi avalikustab Apple ka oma nn nutikella – iWatch. Selle toote kuulujuttudest sai alguse juba mõnda aega vohav nutikellade buum, mis aga kõigest hoolimata õiget hoogu kuidagi sisse ei saa. Ehk seetõttu, et Apple pole teistele näidanud, milline üks õige nutikell olema peab?

Seega on Apple`il võimalus ennast taas innovaatilisemast küljest näidata ning õigustada tuhandete fännide (ja aktsionäride) ootuseid. Mingitel andmetel tulevat ka iKell kahes eri mõõdus ning kumera ekraaniga. Kell näitavat lisaks ajale ka erinevaid tervisenäitajaid, trennisaavutusi, (maa)kaarti ning loomulikult ka erinevaid teavitusi suhtlusprogrammidelt ja postkastist. Kuuldavasti tulevat kell juhtmevaba laadimisega.

Kõik see on aga praegu ainult ja ainult kuulujuttude tasemel, sest ühtegi autentsena näivat pilti iKellast veebi lekkinud pole ning ka Apple loomulikult seda mitte kuidagi seni kommenteerinud ei ole. Siirdume seega ohutumasse vette ning vaatame üle iPhone 6 kohta räägitava.

 

iPhone 6 nutitelefoni oodatavad omadused

Erinevalt eelmistest mudelitest olevat iPhone 6 nutitelefon varustatud NFC-ga, mis võib tähendada seda, et Apple oma senise iBeacon süsteemi enam edasi ei arenda, vaid kasutab enam meinstriim lahendusi. Küll aga olevat Apple pidanud läbirääkimisi nii Visa, MasterCardi kui ka American Expressiga, et iPhone`i saaks kasutada omalaadse maksevahendina raha või krediitkaardi asemel. Vaatamata teiste tootjate varasematele katsetele selles vallas, pole ühelgi proovijal siiamaani õnnestunud saavutada kolme koostisosa – tarkvara, riistvara ja lai kliendibaas – edukat koostoimimist.

Kui nutifone (vähemalt 4,7-tollise ekraaniga) on oodata müügile juba lähitulevikus, siis kell jõuab asjatundjate sõnul jaemüüki alles järgmisel aastal. Seoses uue raudvaraga on tõenäoline ka uue tarkvara so iOS 8 lõppversiooni esitlus.

Neile, kes ei soovi põneva esitluse algust maha magada, soovitama hoida oma näppu sündmuste pulsil. Apple on oma veebilehele üles seadnud kella, mis näitab täpset aega esitlusürituse alguseni. Sellelsamal lehel saab vaadata ka otseülekannet. Apple ametlik otseülekande veebileht.

(866)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga