Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Panasonic Lumix S 100mm f/2.8 Macro on enneolematult pisike makroobjektiiv

Kui peaksin nimetama ühte tüüpi objektiivi, mis on seni olnud Panasonic L-bajoneti valikust puudu ning mida oleks hädasti vaja, siis see oleks kindlasti just 100mm standard-makroobjektiiv. Selle väitega ilmselt nõustuksid ka enamus Lumix hübriidkaamerate omanikud.

Seega on mul jagada hea uudis, sest just Panasonic Lumix S 100mm f/2.8 Macro objektiiv on nüüd müügil nii Photopointi esinduskauplustes kui ka veebikaubamajas.

Saavuta tõelised makrovõtted Lumix S 100mm f/2.8 Macro abil

Tegu on järjekordse lisandusega Lumix S fiksobjektiivide seeriasse, mis koosneb kompaktsetest, valgusjõulistest ning äärmiselt kvaliteetsetest mudelitest.

Suur aplaus Panasonicule, sest nad on nüüdseks suutnud luua juba 6 täiesti erinevate fookuskaugustega fiksobjektiivi, millel on täpselt sama disain, s.h. suurus, filtrikeerme suurus ja funktsionaalsus.

Lisaks on kõik 6 objektiivi sarnase raskuskeskmega, mis teeb gimbali otsas objektiivide vahetuse imelihtsaks.

Jah, pildil kujutletud objektiivid on tõesti päris elus nii sarnased! Sama filtrikeerme suuruse tulemusena hoiad kokku märkimisväärse summa erisuuruste filtrite ostmise asemel. Samuti ei pea Sa enam ümber tasakaalustama gimbalit iga objektiivivahetuse korral.

Panasonic Lumix S 100mm f/2.8 Macro on 2/3 lühem ning 50% kergem tavapärasest 100mm standard-makroobjektiivist, mis on korralik saavutus Panasonicu poolt. Eriti kui võttes arvesse, et see standard on püsinud juba mitu kümnendit.

Tasuks aga mainida, et selle saavutamiseks on ohverdatud optiline pildistabilisaator, mis on üldjuhul “pakendatud” sellistesse torudesse.

Kuid samas, kes on vähegi Lumix hübriidkaameratega kursis teab, et nende sees peituv keresisene pildistabilisaator teeb tõeliseid imesid ning seetõttu ei näe ma põhjust, miks ühelgi Lumix objektiivil eraldi stabilisaatorit vaja oleks niikuinii.

Kõige muu poolest pakub uus Lumix’i objektiiv samu funktsioone, mis teised analoogsed. Antud objektiiv teravustab alates 0.204m kauguselt ning pakub 1x suurendust — kõik, mida ootaksid ühest korralikust makroobjektiivist.

Nagu Lumix S-seeria objektiividel juba standardiks, siis loomulikult on ka see mudel tolmu- ja pritsmekindla disainiga. Lisaks lubab ettevõte külmumiskindlust kuni -10°C, et võimaldada makrovõtteid isegi krõbematel talveaegadel nagu on meil Eestis.

 

Telli Panasonic Lumix S 100mm f/2.8 Macro — loomulikult Photopointist »

 


PS! Teeme vahetust — too enda enda vana fototehnika meile ja saad uue kaamera/objektiivi soodsamalt (isegi soodushinnast)! Rohkem infot »

Juhul, kui sul on investeeringuks suuremad summad ära planeeritud, siis on võimalus kasutada mugavaid ja paindlikke järelmaksu võimalusi — nii ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saab maksta osamaksete kaupa.

Kui sind huvitab pisikeste asjade pildistamine ja soovid selles vallas ennast edasi arendada, siis on Eesti suurimas fotofraafia-alases õpikeskkonnas fotokursus.ee olemas Urmas Tartese poolt koostatud “Makrofotograafia“ kursus.

Photopoint on Panasonic fototehnika ametlik ja pikaajaline premium partner Eestis.

(84)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Panasonic Lumix S 100mm f/2.8 Macro objektiiv
  • 100 mm teleobjektiiv
  • Valgusjõuline – f/2.8 maksimaalne ava
  • 1× suurendus, 20,4 cm lähim teravustamiskaugus
  • Tolmu- ja ilmastikukindel disain
  • L bajonetiga täiskaader kaameratele
1099€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga