Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Millise oma fotodega kalendri Sina seinale või lauale paneksid?

Elus uue lehe keeramine ei toimu alati uusaastaööl. Täpselt samamoodi ei pea ka kalender algama jaanuarikuuga. Oma piltidega fotokalendrit saab kujundada ükskõik millal. Oled Sa mõelnud, milline kalender võiks olla Sinu seinal? Oleksid seal pildid armastatud inimestest, südamelähedastest paikadest, kallitest koduloomadest või hoopis nendest kõigist? Enda valitud piltidega kalender kujutlusvõimele piire ette ei sea.

Vaatamata digiajastule ei kao unustustehõlma paberraamatud ja kalendermärkmikud. Täpselt nii ei lähe moest ka seina- ja lauakalendrid – ikka on hea kui kõik vajalik ja tähtis on suurelt kodus või (kodu)kontoris silma ees. Fotokalender on oma funktsionaalsuselt aga lausa two in one. Lisaks meelespeaks olemisele täidab ta ka lisaboonusena seinapildi, fotoraamatu või -albumi rolli. Oma praktilise ja kauni välimuse tõttu on see kalender ühtlasi vahva kingiiidee lähedastele, et kõik liiga tühjana näivad seinad ja lauapinnad saaksid omanäoliselt kaunistatud.

 

1-2-3 ja läks!

Kõigepealt vali välja kalendri põhi, mille järgi hakkad enda või sõbra aastaplaani koostama. Valikus on erinevas formaadis mitme- ja ühelehelised seinakalendrid ning lauakalendrid. Kalendrite valmis põhjasid on küll mitmeid, kuid vaatamata sellele saad neid vastavalt enda maitsele hõlpsasti redigeerida ja sobivaks kohandada.

 

 

Personaliseeri

Seejärel pane kirja kõik personaalsed ehk sinu jaoks olulised kuupäevad: sünnipäevad, pulmapeod ja aastapäevad, mida riiklik kalenderplaan ette ei ütle. Usun, et kõigil on tulnud ette neid piinlike olukordi, kus kellegi lähedase sünnipäev kiires elutempos ununeb. Igahommikune pilguheit oma enda personaliseeritud kalendrisse hoiab südametunnistuse puhta. Eriti mugav on oma fotodega kalendri kujundamise juures veel ka see, et kui oled ühekorra isiklikud kuupäevad juba süsteemi sisestanud, siis järgmist kalendrit kujundades võetakse kõik kirja pandu automaatselt kaasa: jääb üle üksnes märgitud kuupäevi vastavalt vajadusele eemaldada või lisada.

 

 

Pildid, mis loevad

Iga tühja-tähja pärast juba naela seina ei löö ning omanäolise kalendri tegemisse panustamine on seetõttu rohkem kui põhjendatud. Oma piltidega kalender ei kaota väärtust ka kalendri kuupäevade lõppedes. Tähtsate kuupäevade kirjete abil teenib see ajaga üksnes lisandväärtust, tekitades piltidele kõrvale ka kroonika. Nii saad ka aastate pärast meenutada, millal üks või teine asi täpselt aset leidis ning selle kõrvale ka vanu pilte vaadates nostalgitseda. 

 

Kui ka Sinu jaoks on äärmiselt oluline kvaliteet ning see, et kõigel Sinu elus oleks tähendus siis vali välja pildid, mis Sulle korda lähevad ja anna nendega uuele kalendrile elu. Kalendri kujundamine sujub kiiresti ja lõbusalt ning see trükitakse-köidetakse valmis 7 päeva jooksul.

 

Oma fotodega kalendrit kujundama ››

(1006)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga