Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kuidas filmida videot veebi ja sotsiaalmeedia jaoks? Nullist tegijaks Martti Halliku uue videokursuse abil

Kuidas filmida videot? Kuidas videot töödelda? Kuidas saada populaarseks Youtuber’iks? Sellised küsimused võivad algajaid videohuvilisi tihti kummitada.

Photopointi fotokursuse veebilehel on ilmunud värske kursus “Nullist tegijaks YouTube’riks. Kuidas luua haaravaid videoid veebi“. Selles kursuses õpetab eesti üks tuntumaid YouTube staare, Martti Hallik, sind videoid filmima ja töötlema ning annab näpunäiteid videote levitamise ja järgijaskonna kasvatamise kohta. Kogu materjal on jaotatud 24. õppevideoks – väärt kraami on kokku ligi kaks tundi.

See videokursus on suunatud kõigile algajaile videohuvilistele. Sa ei pea muretsema, kui sa filmimisest ja töötlemisest üldse mitte midagi ei tea – Martti aitab sind kiirelt joone peale ja juba peagi filmid ja töötled sa videoid nagu staažikas YouTuber. Kursuse fookus on mitte stock- või reklaamvideote produtseerimisel, vaid just-nimelt sit-down ja vlog stiilis videote loomisel veebi ja sotsiaalmeedia jaoks. Täpsemalt – selliste videote loomisel, nagu Martti ise oma kanalite jaoks teeb.

Ehk soovid saada tuntud tegijaks YouTube’is ja sotsiaalmeedias? Võib-olla tahad lihvida enda video tegemise oskusi – saada vingeks videomeistriks, kes oskab profitasemel sisu luua, filmida ja töödelda? Või oled juba videote tegemisega käe valgeks teinud, aga tahad enda sisu uuele tasemele viia? Igal juhul leiad sellest videokursusest hulgaliselt juhiseid Eesti ühelt parimalt YouTube gurult.

Martti räägib kõigest: tehnikast, filmimisest, valgusest, sellest kuidas kaamera ees olla ja kuidas mitte olla… Saad teada, mis teeb video menukaks ja mis paneb vaataja videole laiki lisama. Näed täpselt ära, kuidas Martti enda videoid lõikab ja tuunib ning saad kursusest endale kasutamiseks alla laadida eelseadistatud värviprofiilid, mida Marttile enda videotes kasutada meeldib. Ja lõpuks saad näpunäiteid ka selle kohta, kuidas enda videokanalit püsti panna ja jälgijaid koguda.

See siin on teadaolevalt parim eestikeelne videokursus, mis on mõeldud veebi ja sotsiaalmeedia videote loomisega alustavale huvilisele. Kui oled kursuse läbi töötanud, teed oma elu parimad videod. Garanteeritult.

(551)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga