Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Canon avalikustas 2 uut kompaktkaamerat: PowerShot G5 X Mark II ja PowerShot G7 X Mark III

Canon avalikustas äsja kaks uut PowerShot G-seeria suure sensoriga kompaktkaamerat. Ülikiire sarivõte ja 4K video (no crop) on vaid mõned hüved, millega Canon plaanib uute kaamerate turule toomisega võluda sisuloojaid, vloggereid ja fotograafia entusiaste.

Uuel PowerShot G5 X Mark II-l on 5x-suumobjektiiv (avavahemikuga f/1.8-2.8) ja sisseehitatud elektrooniline pop-up pildiotsija. See teeb kaamerast täiusliku kaaslase pühendunud fotograafiahuvilistele, kes vajavad kergesti kaasaskantavat ning võimsat reisikaamerat. Samal ajal f/1.8 – 2.8 4.2x-suumobjektiiviga ja mikrofoni sisendiga PowerShot G7 X Mark III on eriti sobilik sisuloojatele, pakkudes täiusliku pildikvaliteedi kõrvale ka teravat heli. 

 

Canon PowerShot G5 X Mark II

 



 

EOS-seeria kaamerate disainist inspiratsiooni saanud kompaktkaamera kasutab 5-kordset lainurk-suumobjektiivi ning sellel on ülestõstetav elektrooniline pildiotsija ja kallutatav ekraan. 20,1-megapiksliline 1.0-tüüpi CMOS-sensor toodab kvaliteetset pildikvaliteeti nii fotode kui ka 4K-videote jaoks.

 

Tänu DIGIC 8 protsessori ja võimeka sensori koostööle, lubab kaamera ilmutada fotodele ilusaid värve ja selgust. Kompaktkaamerat iseloomustab kiire f/1.8-2.8 ava ja väle autofookus ning see on suuteline sarivõttes jäädvustama 120 kaadrit/s. Olemas on ka bluetooth– ja Wifi ühendus, mille abil saab jagada ja varundada pilte juhtmevabalt. Kaamera laadimine käib USB-kaabliga. 

 

PowerShot G7 X Mark III

 



 

Vlogijatele, blogijatele ja kõikidele teistele veebisisu loovatele inimestele on mõeldud Canoni teine uustulnuk, PowerShot G7 X Mark III. Suure 1.0 tüüpi sensoriga kaamera pakub 4K video-võimekust ja 20,1-megapiksliseid fotosid. Kaamera on võimeline pildistama sarivõttes kaadrisagedusega 120 kaadrit/sekundis. Lisaks sellele võimaldab kaamerasse ehitatud mikrofoniühendus salvestada video juurde ka kristallselget heli ja nutitelefoni ühilduvus muudab võimalikuks videote YouTube’i reaalajas voogedastamise.

Kaamera saab hästi hakkama ka hämarates tingimustes ning sellega on võimalik kadreerida ülespööratava ekraani või elektroonilise pildiotsija abil. Ka G7 X Mark III-l on olemas Bluetooth, Wi-Fi ning USB-laadimisvõimalus. 

 

(313)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga