Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Lõppes Tamroni fotokonkurss “Talve valgus”

Neli aastaaega muudavad elu päris huvitavaks. Talv toob palju rõõmu neile, kes armastavad pehmet kohevat lund ja külma poolt roosaks näpistatud põski. Paraku kaob talvepäev kiirelt käest ja vähesed valged tunnid muutuvad üsna ruttu pimeduseks, mis inimesed õuest soojadesse ja valgetesse tubadesse tõrjub. Kuna valgus on sel pimedal ja külmal aastaajal nii salapärane ning eriline, otsustas Tamron Eesti meeskond juba detsembri alguses, et sellist haruldust peab kindlasti pildile püüdma ja nii sündiski pimeduse keskele Tamroni fotokonkurss “Talve valgus”.

Nüüd, kus päevad hakkavad taas valgemaks muutuma, on konkurss lõppenud – 25. jaanuaril võeti konkursile vastu viimased pildid. Kokku esitati konkursile 1036 imekaunist talvise valguse jäädvustust. Selle muljetavaldava hulga fotode seas on pildile püütud kõik talvise valguse erinevad näod. Üle terve Eestimaa on jäädvustatud kirgast koitu ja verevat eha, uduseid ja lumiseid hommikutunde, hubast jõuluvalgust ning isegi säravaid uue aasta illumineerijaid.

Nüüd asuvad kolm vaprat ehk meie žürii koosseisus Tõnu Ling, Andrei Sizõh ja Lauri Veerde valima välja kogu konkursi parimat fotot. Kogu see suur töö ja vaev päädib 1. veebruaril võitja väljakuulutamisega. Parima pildi autor saab auhinnaks igati vägeva Tamron 70-300mm VC suumobjektiivi.

Internetis on palju sellist, mille nägemist/vaatamist Sa ilmselt kahetsed. Kuid võin kinnitada, et Tamroni fotokonkursi piltide mittenägemine on see, mis Sind tõeliselt kahetsema paneb. Kõiki konkursile esitatud töid saab vaadata ja hinnata Tamron Eesti Facebooki lehel, kokku on seal viis konkursi fotodega albumit. Oma lemmikute poolt saab hääletada kuni 31. jaanuarini, klikkides pildile “like/meeldib”. 1. veebruaril teeme kokkuvõtte ja rahva hääle mandaadiga saavad 10 kõige populaarsema foto autorit Tamronilt lisaauhindu.

Aasta jooksul on tulemas veel mitmeid Tamroni fotokonkursse. Kui tahad esimesena kõigest kuulda, liitu Tamron Eesti Facebooki lehega ja tee end ka seal samas uudiskirja saajaks.

(218)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga