Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Logitechi bluetooth-ühendusega kõlar on telefonikõnedeks valmis

Nutitelefonid ja tahvelarvutid enda sisseehitatud kõlarite helikvaliteediga praalida ei saa. Seetõttu on igasugused arvutarvikute meistrid mobiilsete seadmete taifuuni keerises kõikvõimalikke kõlaritega varustatud lisatarvikuid meisterdama hakanud. Siin on üks selline kõlar Logitechilt: Mini Boombox. Selle teeb eriliseks kolm asja: Bluetooth ühendus, sisseehitatud mikrofon ning soodne hind. Bluetooth koos 10 tundi mänguaega andva akuga lubavad mugavust. Sisseehitatud mikrofon võimaldab lisaks muusika ja filmihelide kuulamisele vastu võtta telefonikõnesid. Taustvalgustusega puutetundlike nuppudega Boombox`i  hind – USAs 99 taala – on kõlari omadusi arvestades meeldivalt soodne. Pressiteade ja tootefotod:

PRESSITEADE
02.11.2011

Mini Boombox pakub suurepärast heli igas olukorras

Logitech tõi turule uue kaasaskantava seadme Mini Boombox, mis on speaker-and-speakerphone combo, millega on võimalik teha kõnesid või kasutada seda kõlarina, et kuulata muusikat, mängida videomänge või vaadata filme.

Mini Boombox on väike ja võimas seade, mis ühildub Bluetooth’i abil telefonide, tahvelarvutite või nutitelefonidega. Tänu spetsiaalsele akustilisele kambrile suudavad pisikesed kõlarid pakkuda kvaliteetset heli ja teravat bassi. Mini Boomboxiga võib kuulata lihtsalt muusikat või kasutada seda ka kvaliteetsema helikogemuse saamiseks videote või filmide vaatamiseks oma nutitelefonilt või tahvelarvutilt.

Lisaks saab Logitech Mini Boombox’iga tänu sisseehitatud mikrofonile võtta vastu ning teha kõnesid. Kuna seade on pisike ning vastupidava akuga, on teda mugav ka kaasa võtta ning kasutada ka autos või kontoris. Mini Boomboxi aku kestab kuni 10 tundi ning seda on võimalik USB kaudu laadida.

Logitechist

Logitech on maailmas turuliider toodete alal, mis pakuvad inimestele neile olulist digitaalset elamust. Hõlmates mitmeid arvuti-, side- ja meelelahutusplatvorme, võimaldab või laiendab Logitechi kombineeritud riist- ja tarkvara digitaalset navigeerimist, muusika- ja videomeelelahutust, mänge, sotsiaalvõrgustike kasutamist, audio- ja videosidet Interneti kaudu, videoturvalisust ja kodumeelelahutuse juhtimist.

1981. aastal asutatud Logitech International on Šveitsi börsiettevõte, mis on noteeritud SIX Swiss Exchange (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketi (LOGI) turgudel.


(970)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga