Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Logitech toob turule uue G-seeria hiire ja peakomplekti

Postitas: Lenno

Pressiteade

Logitech tutvustas täna arvutimängude mängimise G-seeria uusi välisseadmeid:
hiirt G500 ja peakomplekti G330. G500 puhul on värskendatud Logitech® G5 laserhiirt kõige uuema mänguklassi lasermootori ja lahingus kulunud välimusega, sellal kui arvutimängude mängimise peakomplekt G330 pakub mugavust, mis ei lõppe isegi pikkade lahingutundide käigus.

 “Kuna üha rohkem inimesi naudib vaba aega väljamineku asemel elutoas pere ja sõpradega arvutimänge mängides, siis jätkab Logitech oma G-seeria seadmete pakutavate võimaluste piiride nihutamist,” ütles Logitechi Baltikumi müügijuht Alo Johandi. “Kui hakkate mängimist tõsiselt võtma, siis on parimaks viisiks mängu üha sügavamalt süüvimisel võtta oma paremasse kätte G500 hiir ja seada pähe G330 peakomplekt.” 
Arvutimängude mängijatele ja eeskätt rohkem kui 11 miljonile World of Warcraft® mängu mängijale või miljonitele Call of Duty® mängu mängijatele aitavad G500 ja G330 tagada võiduka mängusessiooni igal hilisõhtul.
 
Logitechi arvutimängude mängimise hiir G500
 
Klassikalise Logitech® G5 laserhiire järeltulijaks olev G500 pakub mängu muutvat täpsust käe mis tahes kiirusel. Saate selle mänguklassi lasermootoriga muuta tegevust üha intensiivsemaks, saavutades käe kiiruseks maksimaalselt 165 tolli sekundis ja kuni 30 gs kiirendusjõu. Ja käigult reguleeritav punkti tollis suurus tagab ükskõik millise mängu mängimisel sobiva täpsuse alates piksli täpsusega sihtimisest (200 punkti tollis) kuni välgukiirusel manöövriteni (kuni 5700 punkti tollis). (Punkti tollis suurus on reguleeritav 100 punkti tollis sammudena pärast Logitech® arvutimängude mängimise tarkvara installimist.) Lisaks aitab täiskiirusega USB tagada, et G500 hiir liigub sujuvalt ja on tundlik. 

 

Ent G500 hiir pakub täpsusest palju rohkemat. Karmikoeline viimistlus täiendab teie varustust lahingule omaste kulumismärkidega. Ja värskendatud kuju – laiema pöidlatoe ja sileda väikse sõrme servaga – muudab uue Logitechi arvutimängude mängimise hiire mugavamaks, kui olete võistlustuhinas.  
Kui olete valmis lahingusse astuma, siis saate sisemällu salvestada ja võtta endaga kaasa oma lemmikmängu seadistused – tarkvara ei ole vaja. Kui olete kaalu suhtes tundlik, siis teadke, et G500 hiir võimaldab kaalu kohandamist, lisades kuni 27 g lisaraskust isikustatud tunnetuse ja kontrolli tagamiseks. Lisakaalud sobituvad eemaldatavasse raami ning kui te neid ei kasuta, siis saab need panna komplekti kuuluvasse toosi. Kahe režiimiga kerimisratas võimaldab ülikiirelt kerida, kui peate töötama, ning pakub samas relvade valikuks perfektselt sobivat klõpsates kerimise võimalust. Ja 10 programmeeritavat nuppu annavad teie käsutusse väärtuslikud makrod.

Logitechi arvutimängude mängimise peakomplekt G330
 
Isegi kui kaotused on mängus rasked, siis Logitechi arvutimängude mängimise peakomplekt G330 ei ole seda. Kerge G330 peakomplekt võitleb väsimuse vastu oma reguleeritava, kuklale toetuva disainiga. See on esimene omataoline arvutimängude mängimiseks kasutatavate peakomplektide hulgas ning see on iga kasutaja jaoks ideaalse sobivuse tagamiseks vajalikku asendisse libistatav.
Et veelgi leevendada survet peale tavalistes probleemsetes punktides, on G330 peakomplektil pehme silikoonäärisega peapael ja pöörlevad kõrvapolstrid. Ning südamikus peituva vastupidava terasvedruga elastne peapael on disainitud taluma kulumist raevuka lahingu käigus.

Müra summutav mikrofon vähendab häirivat taustamüra ja on eest ära pööratav ajaks, kui te seda ei kasuta. Sisendliini audio juhtnupud võimaldavad helitugevust reguleerida või mikrofoni helisisendi ajutiselt välja lülitada ilma tegevust katkestamata. Komplekti kuuluv USB-adapter võimaldab läbi 3,5 mm pesade digitaalset ühendust mis tahes USB-porti täiustatud audio tagamiseks või otse arvuti helikaardiga. 
 
Hinnad ja kättesaadavus
Logitechi arvutimängude mängimise hiir G500 jõuab eeldatavasti Euroopa turule septembris soovitusliku jaehinnaga €79.99. Logitechi arvutimängude mängimise peakomplekt G330 jõuab eeldatavasti Euroopa turule septembris soovitusliku jaehinnaga €59.99.

 

(302)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga