Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Logitechilt uued G-seeria tooted mängurile

Logitech teatas täna, et toob turule järgmised kolm uut G-seeria tarvikut mänguritele: juhtmeta peakomplekti G930, juhtmeta mängurihiire G700 ja mänguriklaviatuuri G510. Avaldame nendepoolse emakeelse pressiteate.

Ametlik pressiteade

Need kõige uuemad Logitechi G-seeria tootevaliku hulka kuuluvad arvutimängude mängimise välisseadmed on disainitud ja toodetud tagama maksimaalset talitlust, vabastama kasutajat tehnilistest piirangutest ning muutma võimalikuks täieliku lemmikmängudesse süüvimise.

“Uued G-seeria tooted tagavad igale mängijale konkurentsieelise,” ütles Elliott Chin, Logitechi arvutimängude mängimise toodete vanem turundusjuht. “On selleks siis 7,1-kanalilise ruumiheliga peakomplekt, 13 juhtnupuga hiir või mängu ajal kriitilist statistikat kuvava LCD-näidikuga klaviatuur, G-seeria tootevaliku iga uus seade aitab teil võita hoolimata sellest, millist mängu teile meeldib mängida.”

Logitechi juhtmeta arvutimängude mängimise peakomplekt G930

Juhtmeta arvutimängude mängimise peakomplekt G930 tagab süüvimise 7,1-kanalilisse Dolby® ruumihelisse, luues detailse positsioonilise helivälja, mis võimaldab teil oma vastaseid kuulda enne, kui nad teid näevad. Spetsiaalselt kahesuunalise tihendamata audiovoo jaoks disainitud mänguklassi juhtmeta tehnoloogiaga saab keskenduda mängule, ilma et teie tähelepanu häiriks tüüpiliselt juhtmeta ühendusele iseloomulikud viivitused või tüütud häired.

Arvutimängude mängimise peakomplekti G930 pakutakse täisvarustuses ehk et sellel on kolm programmeeritavat G-nuppu, mis tagavad teile täieliku kontrolli muusika, kõne morfimise ja vestlusklientide üle. Niinimetatud mäluvahust ehk viskoelastsest polüuretaanvahust peapael tõrjub väsimust, sellal kui plüüsist kõrvapolstrid lõdvendavad survepunkte ja hoiavad eemal soovimatu müra. Müra summutav mikrofon tagab, et teie hääl püsib meeskonnaga tegevust koordineerides vali ja selge. Ja kui olete mängule piisavalt pühendunud, nii et sisemine 10-tunnise kasutusajaga aku saab ühe maratonseansi käigus tühjaks, siis võimaldab komplekti kuuluv laadimisalus teil akut lihtsalt laadida ka peakomplekti jätkuva kasutamise ajal.

Logitechi juhtmeta arvutimängude mängimise hiir G700

Optimeeritud küll MMO-de (ingl k Massively Multiplayer Online) ehk massiivsete paljude mängijatega onlainmängude jaoks, ent samas FPS-de (ingl k First-Person Shooter ) ehk läbi peategelasest tulistaja silmade kogetavate mängude jaoks vajalikku täpsust pakkuv juhtmeta arvutimängude mängimise hiir G700 tagab teile mängu käigus mugavuse ja kontrolli ning võimaldab sügavale mängu süüvida. Selle 13 täpse paigutusega juhtnuppu on programmeeritavad sooritama ühe nupuvajutusega üksikuid toiminguid või täitma kompleksseid makrosid, ent need pole teil siiski ees, kui te neid parajasti ei vaja. Täiskiirusega juhtmeta ühendus (aruandesageduseks on 1000 korda sekundis ehk et hiir saadab tarkvarale infot oma asendi kohta 1000 korda sekundis) võimaldab mängida mänge ilma viivitusteta ning juhtmeta ühenduse pakutavat vabadust nautides.

G700 hiir on disainitud loomulike kumerustega, et sobida kasutajale paremini kätte. See tähendab, et saate jätkata mugavalt mängimist just nii kaua, kui ise soovite. Kiirühendusega laadimiskaabel tagab nii toite koguni hiire jätkuva kasutamise ajal kui andmete üle kaabli saatmise võimekuse kohtvõrgusõbraliku ühenduvuse tarvis.

Logitechi arvutimängude mängimise klaviatuur G510

Arvutimängude mängimise klaviatuuril G510 on kõik vahendid, mida vajate võitmiseks. Klaviatuuril on 18 programmeeritavat G-klahvi koos kolme režiimi olekuga, tagades teile kokku kuni 54 võimalikku makrosätet mängu kohta. Saate oma lemmikmängude jaoks makrosid eeldefineerida või luua lennult uusi, sest klaviatuur võimaldab lihtsat kohandamist.

Logitechile ainuomane GamePanel™ LCD-näidik kuvab reaalajas statistikat mängu käigu kohta ja infot arvuti jõudluse kohta. Kohandatav RGB-tagantvalgustus hoolitseb selle eest, et klaviatuuri juhtnupud on selgelt näha nii päeval kui öösel. Ja sellel on ka 3,5 mm audiopesad, et saaksite ühendada analoogpeakomplekti selge digiside pidamiseks üle USB.

Hinnad ja kättesaadavus

Uued G-seeria tooted on juba saadaval veebisaidilt http://www.logitech.com/ ning saabuvad peagi müügile ka suuremate jaemüüjate lettidele.

Logitech®-i juhtmeta arvutimängude mängimise peakomplekt G930 on saadaval soovitusliku jaehinnaga €179. Logitech®-i juhtmeta arvutimängude mängimise hiir G700 on saadaval soovitusliku jaehinnaga €99.99. Logitech®-i arvutimängude mängimise klaviatuur G510 on saadaval soovitusliku jaehinnaga €99.99. Täpsema info saamiseks külastage veebisaiti http://www.logitech.com/.

(539)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga