Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Logitech G600 MMO mängurihiir hingab Razer Naga`le kuklasse

Kui Razeri, Roccati ja kohati ka teiste videomänguriaksessuaaride valmistajaid ajavad oma välimusega mänguritel silmad põlema, siis Logitech on nendega võrreldes olnud kogu aega pigem ontliku kontoriametniku imagoga. Need aga, kes Logitechi vidinaid proovinud on, võivad julgesti tunnistada, et sellel kontoriametnikul on portfellis tõhus kärbikpüss või vähemalt pesapallikurikas. See tähendab, et oma neutraalsest, isegi ilmetust välimusest hoolimata on tegu igati tegijate instrumentidega. Võin seda väita isiklikust kogemusest, sest hetkel kasutan ma oma MMO-d (Age of Conan btw) mängides vähemalt nelja Logitech’i toodet – G9, G13, G15 ja G35.

Nüüd aga tutvustas Logitech järjekordset just minusugustele so MMO-mänguritele mõeldud hiirt G600 MMO. MMO tähendab siis, et hiir on mõeldud just massiivsete multipleier onlain mängude jaoks. Nagu World of Warcraft, Star Wars: The Old Republic jms. Lisaks tähendab see ka seda, et hiirel on mitu korda enam nuppe kui tavalisel mängurihiirel nagu näiteks SteelSeries Sensei. Külluslik nuppude arv hiirel muudab viimase online lahingus universaalseks Šveitsi noaks, mis keedab, koob ja küpsetab, sekka teeb ka sepatööd. Ehk siis kõik sinu kombod, spellid jms asuvad mugavalt sinu parema käe pöidla all.

Logitech G600 vaimset isa või ema ei pea kaugelt otsima. Selleks on Razer Naga 81.32€. Nii nagu viimasel asuvad ka G600 MMO-l mängija pöidla all 12 nupukest. Hiire pealael on aga veel nupuke, mis võimaldab käigpealt nupukeste profiili muuta, mis põhimõtteliselt kahekordstab nuppude arvu, viies selle siis 24-ni. Täielik retsept. Kuigi olles siis eelmainitud Nagat oma käe all katsunud, pean tunnistama, et seppadele ma seda hiirt siiski ei soovitaks, sest laiema pöidlaga võivad need 12 nuppu triumfi asemel hoopis hukatusse viia.

Lisaks nuppudele pole Logitech G600 juures koonerdanud ka DPI-ga, mis ulatub 8600-ni. Iseasi muidugi, kellel või miks selliseid suuri numbreid reaalses elus vaja läheb. Kõhu alt on hiireke kaetud sileda silikooniga, et liikumine libedamalt läheks ning et keegi talle pimedas peale ei astuks on hiir varustatud LED-valgustusega. Hinnaks peaks nii G600-l kui Nagal olema kuskil 60 euro ringis.

Lõppu lisaks omapoolse kommentaarina, et 12 (võis siis 24) nuppu tundub isegi minusugusele hiireinimesele kerge overkill’ina. Minu eelistus langeks pigem Logitech G700 (juhtme otsas mõistagi) või siis Razer Naga Hex’i peale, kus väiksem nuppude arv tagab jällegi suurema mängumugavuse. Vähemalt minu töntside sõrmede jaoks.

Vaata videot Logitech G600 MMO kohta siit

(987)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Razer Naga hiir Razer Naga on ülim MMO mänguhiir, mis nihutab tavapärast klaviatuuri ja hiire vahelist tasakaalu.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga