Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #273: Rode mikrofon VideoMic Me

Meie nutitelefonid suudavad pea kõike – pildistada, filmida, navigeerida, toitu tellida.. ning kui kõigest muust aega üle jääb, siis saab nendega vajadusel muidugi helistada ka. Ning kuigi nutitelefonidega video salvestamine võib jube mugav ja lihtne olla ning pildikvaliteet muutub ka iga uue telefoniga üha paremaks, siis ei pruugi helikvaliteet just alati samal tasemel olla. Seetõttu olemegi Photopointi veebikaubamaja laiast Rode mikrofonide valikust sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud ühe just nutiseadmele sobiva kaaslase – kvaliteetse ja kompaktse Rode mikrofoni VideoMic Me.

Just täpselt ühe sellise ülimalt praktilise Rode VideoMic Me mikrofoni loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Kui fotograafia puhul võib esmatähtsaks pidada pildikvaliteeti, siis video salvestamisel on pildikvaliteet sunnitud rambivalgust jagama ka just helikvaliteediga, mis on enamasti ühe eduka video valmimisel ülimalt tähtis osa ning seda ka nutitelefoniga filmimisel. Seejuures aitab tihtipeale helikvaliteedi parandamisele kaasa vaid üks kerge varustuse täiendamise liigutus – sisseehitatud mikrofoni asendamine kvaliteetse välise mikrofoniga. Ning just nutitelefonidele üheks selliseks sobivaks kandidaadiks on näiteks Rode VideoMic Me mikrofon.

Rode VideoMic Me mikrofoni puhul on spetsiaalselt nutiseadmetele disainitud suundmikrofoniga. Ning seejuures on selle kasutamine tehtud täpselt sama lihtsaks nagu on nutiseadmega filmimine – mikrofon nimelt ühildub otse nutiseadme kõrvaklapi (TRRS) pesasse ning on koheselt valmis kasutamiseks. Seega võid selle mikrofoniga unustada ka igasugused salvestajad, adapterid ja akude laadimised, kuna VideoMic Me saab kogu oma vajamineva toite otse nutitelefonist või tahvelarvutist.

Rode on VideoMic Me disainimisel tähtsaks pidanud ka selle kompaktsust ja kergust – kaaludes kõigest 34 grammi ei pea mikrofoni kasutades muretsema, et selle nutiseadme külge kinnitamine võiks seadme käes hoidmise kuidagi ebamugavaks või koguni liigselt raskeks muuta. Mikrofoniga kuulub komplekti ka muudetava suurusega kinnitus, mis võimaldab seda kasutada paljude telefonide ja tahvelarvutitega. Samuti kuulub komplekti ka praktiline tuulekaitse, mis aitab vähendada tuulest tingitud müra.

Rode VideoMic Me saab uhkeldada laia sagedusdiapasooniga (100 – 20 000 Hz), mis tähendab, et salvestatud heli kõlab selge, puhta ja loomulikuna. Lisaks on mikrofoni tagumises osas ka ülimalt praktiline kõrvaklapipesa, mis võimaldab videot salvestades samaaegselt kuulata ka salvestatavat heli ja veenduda, et kõik vajalik on hiljem videol ka selgesti kuulda.

Kui nüüd tekkis tunne, et Sinu nutiseadmetel peaks kindlasti olema kaaslaseks üks kvaliteetne ja ülimalt kompaktne mikrofon, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Rode VideoMic Me mikrofoni uueks omanikuks. Seejuures leiad nii selle kui ka mitmed teised Rode mikrofonid loomulikult ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(457)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Rode mikrofon VideoMic Me 3,5mm
  • Kvaliteetne Rode mikrofon nutiseadmele
  • Lai 100–20 000 Hz sagedusdiapasoon
  • Tundlikkus: -33 dB
  • Ühildub otse nutiseadme kõrvaklapi pesasse
  • Komplektis tuulekaitse
54.99€69.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga