Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Lenovo esitleb kahe ekraaniga sülearvutit ThinkPad W700ds

Postitas: Lauri

Veebiavarustes on juba mõni aeg ringlenud fotod ning kuulujutud Lenovo uuest, kahe ekraaniga ThinkPad sülearvutist. Täna, kaks päeva enne CES elektroonikamessi Las Vegases, esitleb Lenovo seda ekraanihiiglast ametlikult.

Lenovo sõnul on ThinkPad W700ds maailma esimene kahe ekraaniga sülearvuti.

Noh, oleneb kuidas sõna “ekraan” defineerida. Millegi sellisega tuli tegelikult hiljuti välja ka Fujitsu, aga loomulikult – Lenovo W700ds lisaekraani kõrval on Fujitsu oma naljanumber.

W700ds peaekraan on juba iseenesest suur – 17″ diagonaaliga ning 1920 x 1200 pikslit mahutav. Sellele sekundeerib aga paremalt poolt, peaekraani tagant välja tõmmatav 10,6″ ekraan. See lisaliistakas suudab mahutada 768 x 1280 pikslit ning lisab sellisena peaekraanile koguni 40% võrra tööpinda juurde.

Tavaelus ei pruugi lisaekraani 768-piksline laius olla piisav selleks, et seal vaadata veebilehti või tegelda tekstitöötlusega. Ärgem aga unustagem, et W700ds on suunatud eelkõige professionaalsetele arvutigraafikutele ning fotograafidele. 2- ja 3D graafikaprogrammide või videotöötlusprogrammide palettide hoidmise jaoks on selline lisaekraan justkui kingitus taevast.

Peale ekraanide on W700ds sülearvutis palju muudki huvitavat. Põhiolemuselt on see identne augustikuus esitletud ThinkPad W700-le. Ka uuel sülearvutil on sisseehitatud Wacomi graafikalaud ning ekraani kalibraator.

Protsessoriks saab arvutile valida sobivaima Inteli Core 2 põlvkonna esindajate seast (kasvõi quad-core). W700 kasutab Nvidia graafikakaarte (Quadro FX 3760M), seda saab konfigureerida 4-8 GB RAM`iga ja 320 – 960 GB kõvakettaga.

Lenovo ThinkPad W700ds hinnad algavad 55000 kroonist (kõige lahjemate näitajatega). Kõige kõvemate võimalike tehniliste näitajatega masina maksumus saab ületama 66 000 krooni piiri.

Selliste tehniliste andmetega ning nii suure ekraanipinnaga on loomulik, et aku vastupidavus jääb kõvasti alla keskmise sülearvuti omale. Erinevates ülevaadetes esitatud aku kestvuse andmed 9-elemendise akuga jäävad 95 – 110 minuti vahemikku.

Samuti kaalub see tööloom ligi viis kilo – mitte just kõige ideaalsem lahendus bussis või lennukis põlvede peal klõbistamiseks. “Mobiilne lauaarvuti” oleks sellele vast paslikum nimetus kui sülearvuti.

(210)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga