Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kolm uut objektiivi Sony poolkaader hübriidkaameratele on kohal

Selle aasta algus on palju häid uudiseid toonud poolkaader hübriidkaameratega pildistajatele. Lisaks Fujifilmi uuele kaamerale ja objektiividele on ka Sony uuendanud enda objektiivide valikud poolkaadritele. Nimelt tutvustas Sony hiljuti kolme uut objektiivi, mis sobivad hästi nii foto- kui ka videograafidele ja need on nüüd ka Photopointi müügile jõudnud.

Sony sõnul on viimastel aastatel oluliselt kasvanud sisuloojate hulk, kes jäädvustavad paralleelselt nii pilte kui videot. Sellest ka põhjus, miks ettevõte paljud uued objektiivid ja kaamerad sobivad ideaalselt mõlema valdkonna jaoks. Ettevõte sõnab, et Sony kaamerad on olnud teejuhid piltide ja videote jäädvustamisel ning need uued objektiivid toovad poolkaader kaamerate maailma funktsioone mida pole varem nähtud.

Sony E 10-20mm f/4.0 G PZ

Esimene kolmest objektiivist on motoriseeritud suumiga Sony E 10-20mm f/4.0 G PZ objektiiv. Sony sõnul on tegemist maailma väikseima ülilainurk APS-C suumobjektiiviga, mis on mõeldud videograafile kes vajavad sujuvat, töökindlat ja motoriseeritud suumiga objektiivi. Motoriseeritud suumi võimalus muudab järjepidevate võtete tegemise lihtsaks. Lisaks toimub suumimine objektiivisiseselt, hoides objektiivi raskuskeskme erinevatel fookuskaugustel samal kohal, mis muudab selle ideaalseks ka gimbalil kasutamisel.

Objektiiv koosneb 11 elemendist 8 rühmas, sealhulgas kaks eriti madala dispersiooniga (ED) elementi, kolm asfäärilist elementi ja üks ED asfääriline element. See pakub täiskaadrile ekvivalentset 15–30 mm fookuskauguse vahemikku ning selle minimaalne teravustamiskaugus on laias (10 mm) otsas 13 cm ja tele (20 mm) otsas 17 mm.

Teravustamisest rääkides juhib fookust kaks lineaarmootorit ja optiline konstruktsioon on optimeeritud minimaalse fookuse hingamise tagamiseks. Objektiivil on ka fookuse hoidmise nupp, mida saab kaamerasiseselt kohandada. Objektiiv ei ole parafokaalne, kuid Sony sõnul vähendab see suumimise ajal fookuse nihet.

 

Telli Sony E 10-20mm f/4.0 G PZ objektiiv mugavalt veebist ››

 


Sony E 15mm f/1.4 G

See Sony E 15mm f/1.4 G lainurk fiksobjektiiv kannab Sony “G” märgist, mis viitab sellele, et tegemist on kõrgemat kvaliteeti omava objektiiviga. See tähendab suurepärast bokeh efekti ja kiiret ning täpset teravustamist nii piltidel kui ka videol. Sarnaselt Sony E 10-20mm f/4.0 G PZ objektiivile kasutab ka see kahte lineaarset teravustamismootorit ja saavutab tänu täiustatud optikale minimaalse focus breathing efekti.

Muud omadused hõlmavad endas ilmastikukindlust, 17 cm minimaalset teravustamiskaugust käsitsi teravustamise režiimis, 20 cm automaatse teravustamise režiimis, ja teravustamise hoidmise nuppu, mida saab kaamerasiseselt kohandada. Objektiivi läbimõõt on 66,6 mm, pikkus 7 cm ja kaal 218 g.

 

Telli Sony E 15mm f/1.4 G objektiiv kohe ära ››

 


Sony E 11mm f/1.8

Sony E 11mm f/1.8 fiksobjektiiv pakub ligikaudu 17 mm täiskaadriga samaväärset fookuskaugust ja kuigi sellel puudub Sony E 15mm f/1.4 G objektiivi G klassi märgis, on sellel Sony poolkaader hübriidkaamerate kasutajate jaoks siiski palju pakkuda.

Objektiivil on kolm asfäärilist elementi, mis tagavad suurepärase lahutusvõime ja nurgast nurgani teravuse. Sarnaselt kahele teisele ülalmainitud objektiivile on 11 mm f/1.8 tänu lineaarsele teravustamismootorile kiire ja usaldusväärne autofookus. Sellel on sama seitsme labaga diafragma kui 15 mm f/1.4 objektiivil. Lähim teravustamiskaugus on 12 cm automaatse teravustamise korral ja 15 cm käsitsi teravustamise korral.

 

Osta Sony E 11mm f/1.8 objektiiv mugavalt veebikaubamajast ››


Lisaks kõikidele nendele suurepärastele funktsioonidele on kõik kolm objektiivi tolmu- ja niiskuskindlad, mis teevad nendest tõeliselt asendamatud kaaslased igal pildistamisel või filmimisel. 

 

Kogu Sony objektiivide valik Photopointis ››

(247)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Sony E 11mm f/1.8 objektiiv
  • 11 mm ülilainurkobjektiiv
  • Valgusjõuline – f/1.8 maksimaalse avaga
  • Kiire Dual Linear teravustamismootor
  • Tolmu- ja niiskuskindel disain
  • Sony E bajonetiga poolkaader hübriidkaameratele
599€
Sony E 15mm f/1.4 G objektiiv
  • 15 mm ülilainurkobjektiiv
  • Valgusjõuline – f/1.4 maksimaalse avaga
  • Kiire Dual Linear teravustamismootor
  • Tolmu- ja niiskuskindel disain
  • Sony E bajonetiga poolkaader hübriidkaameratele
779€849€
Sony E 10-20mm f/4.0 G PZ objektiiv
  • 10–20 mm ülilainurk-suumobjektiiv
  • Läbiva f/4 avaga
  • Kiire Dual Linear teravustamismootor
  • Sujuv ja vaikne elektrooniline suum
  • Sony E bajonetiga poolkaader hübriidkaameratele
849€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga