Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nüüd saadaval: Sony a9 II täiskaader hübriidkaamera

Sony a9 II

Spordifotograafidele ja fotoajakirjanikele disainitud Sony Alpha 9 täiustatud mudel – Sony Alpha 9 II hübriidkaamera on Photopointi müügile jõudnud. Uue generatsiooni kaamera lubab teha elukutseliste fotograafide töövoo efektiivsemaks, võimaldades jäädvustada kiiresti tohutul hulgal materjali. 

a9 II kasutab sama täiskaader 24 MP sensorit nagu tema eelkäija, kuid selle kiirem Bionz X protsessor tõstab autofookuse kiirust ja täpsust. Teravuse hoidmiseks on säilinud ka 693 faasi- & 425 kontrastituvastusega teravustamispunkti nagu a9-l, kuid uued algoritmid tõstavad subjekti jälgiva teravustamise võimekust. Sony α9 II hübriidkaameral on olemas ka korralik keresisene 5-teljeline stabilisaator, mis stabiliseerib kaamera liikumist 5,5 stopi ulatuses.

 

 

Kaamera on võimeline pildistama kiirusel 20 kaadrit sekundis ja seda kuni 362 kaadrit järjest. Kombineerides sensori kiiret andmeedastust ja elektroonilist katikut ka uue teravustamissüsteemiga, saab tulemuseks teravustamise, mis kontrollib 60 korda sekundis säritust ja subjekti jälgivat teravustamist. Kaameral on ka uus väreluseta (virvendust minimeeriv) pildistamiserežiim, mis rakendub kasutades mehaanilist katikut. Süsteem teeb kaamera kasutamise kunstlikus valguses lihtsamaks.

Uutest omadustest võiks veel välja tuua näiteks sisseehitatud 1000BASE-T Etherneti terminali, mis võimaldab luua gigabitise ühenduse andmete kiireks ja stabiilseks edastamiseks. Lisaks toetatakse andmeturvalisuse suurendamiseks failide ülekannet SSL- või TLS-krüptimisega (FTPS).

Sony a9 II
Sony a9 II

Ajakirjanike töövoo kiirendamiseks mõeldud Alpha 9 II on varustatud  ka uue häälmärkmete funktsiooniga, mis võimaldab piltidele rääkimise teel lisada märkmeid, mida saab fotode vaatamisel taasesitada. Fotograaf saab kasutada ka rakenduse „Imaging Edge™” lisandmoodulit „Transfer & Tagging”, et edastada häälsildid koos piltidega oma mobiiliseadmesse ja teisendada häälmärkmed automaatselt tekstiks. Seejärel saab  IPTC-metaandmetena märkmed JPEG-piltidele lisada.

a9 II-l on suurem käepide kui selle eelkäijal ning tema aku ja mälukaardipesade tihendid on tehtud sarnaselt  a7R IV-le ilmastikukindlaks. Samuti on suurem kaamera akukestus. Uus Sony α9 II tuleb Z-seeria NP-FZ100 liitiumakuga, mis on 2,2× suurema mahutavusega kui W-seeria NP-FW50 liitiumaku. Niimoodi on võimalik ühe laadimisega teha kuni 500 kaadrit. Kasutades aga akutalda, mis mahutab kaks akut, saab ühe laadimisega teha juba 950 fotot. a9 II-le saab toidet anda ka läbi USB 3.2 Type C ning Sony on lisanud uuele mudelile ka teise UHS-II toega mälukaardipesa, suurendades andmete mahutavust ja lugemise/kirjutamise kiirust. 

 

Näidispildid:

Sony a9 II

Sony a9 II

Sony a9 II

 

Rohkem pilte koos tehniliste andmetega: Sony Global Photo Gallery

 

Sony a9 II Photopointi veebikaubamajas 👉

(329)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Sony a9 II kere
  • 24,2-megapiksline täiskaader EXMOR RS CMOS sensor
  • 693 faasi- & 425 kontrastituvastusega teravustamispunkti
  • Foto sarivõte kuni 20 kaadrit sekundis
  • 4K 3840 × 2160 30p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth ja NFC
5299€5449€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga