Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #333: Platinet laualamp PDL20 2in1

Platinet laualamp PDL20 2in1

Sügisõhtud on muutumas üha pimedamateks ning veidike lisavalgust meie töölaudadele ning öökappidele ei teeks ju paha. Seetõttu olemegi sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud ühe tõeliselt funktsionaalse öölambi ja integreeritud akuga Platinet laualambi PDL20 2in1.

Just täpselt üks selline ülimalt multifunktsionaalne Platinet laualamp PDL20 2in1 läheb loosi juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet laualamp PDL20 2in1

Multifunktsionaalne Platinet laualamp PDL20 2in1 sobib nii stiilseks valgustiks Sinu töölauale kui ka sumedaks öölambiks magamistuppa. Tegemist on nimelt laualambiga, mille aluses leiab muudetava värviga integreeritud öölambi. Seejuures on laualambil endal 3-astmeline kohandatav valgusvoog kuni 600 lm ulatuses, mida saad ise vastavalt vajadusele reguleerida. See võimaldab laualampi kasutada nii õrna lisavalgustina kui ka korraliku töölaua valgustina. Lambil on lai 120-kraadine valgusnurk ning 5500–6000 K külm valgus.

Platinet laualambi ilmselt kõige värvikam omadus on selle integreeritud öölamp, mille värvused hõlmavad endas erineva tooni ja intensiivsusega siniseid, rohelisi, lillasid ja punaseid toone, mis on muudetavad puutepaneeli abil. Seega saad endale tuppa luua just vastavalt oma soovile ja tujule vastava meeldivalt pehme ja maheda valguse.

Nagu ühele korralikule LED lambile kohane, siis on tegemist ka loomulikult ülimalt energiasäästliku lambiga, kuna voolutarbeks on sellel vaid tühised 5 W. Seejuures tänu kvaliteetsetele LED dioodidele on lambi eluiga vähemalt 35 000 tundi ning vastupidavus koguni 15 000 lülitustsüklit. Laualambi kasutamise teeb tõeliselt mugavaks aga selle 2400 mAh integreeritud aku. Tänu praktilisele akule saad laualampi kasutada kõikjal ning ei pea muretsema pistikupesa olemasolu pärast. Seejuures on aku laetav tavapärase microUSB kaabliga.

Disainilt on Platinet LED laualamp modernne ja stiilne, kuid seejuures on lambi loomisel silmas peetud pigem sellist minimalistlikku stiili. Nii lambi enda kui ka öölambi sisselülitamine ja reguleerimine käib puutetundliku paneeli abil, mis asub mugavalt lambi nii-öelda aluse peal, seega on valgusallika sisselülitamine ka pimedas ruumis lihtne. Lisaks on lambi vars pea igatepidi painduv, mis võimaldab Sul selle just endale kõige sobivama nurga alt oma tegemisi valgustama sättida.

Platinet laualamp PDL20 2in1

Kui nüüd tunned, et just selline värvikas ja mitmekülgne Platinet LED laualambi ja öölambi combo on Sinu elust veel puudu, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Platinet PDL20 2in1 laualambi uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle asjaliku laualambi ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(579)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet laualamp PDL20 5W 2in1, valge (44894)
  • Stiilne laualamp nii töölauale kui öökapile
  • Väga energiasäästlik 5 W LED lamp
  • 5500–6000 K külm valge valgus
  • Kolmeastmeliselt muudetav valgusvoog
  • Muudetava värviga integreeritud öölamp
19.99€27.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga