Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #277: Platinet laualamp pliiatsitopsiga PDLU6

Paljude jaoks tähendab augustikuu lõpule jõudmine ka suvise puhkuse lõppemist ning naasemist kas kontorisse või koolipinki. Et aga produktiivsuse taastamine peale pikka puhkust kergemini kulgeks, kuluks igal juhul meie kõikide töölaudadele ära üks uus ja multifunktsionaalne laualamp, mis lisaks valgusele särab ka funktsionaalsusega. Seetõttu olemegi sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud Platinet pliiatsitopsiga laualambi PDLU6.

Just täpselt üks selline ülimalt multifunktsionaalne Platinet laualamp pliiatsitopsiga PDLU6 läheb loosi juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Multifunktsionaalne Platinet PDLU6 laualamp suudab nii tõhusalt töölauda valgustada, informeerida Sind kellaaja, kuupäeva ning ruumi temperatuuriga kui ka selle kõige juures Sind vajadusel üles äratada ja olla mahukas tops kirjatarvete (või hoopis lemmikkommide) jaoks. Laualambil endal on aga 3-astmeline kohandatav valgusvoog kuni 230 lm ulatuses, mida saad ise vastavalt vajadusele reguleerida. Niiviisi on võimalik laualampi kasutada nii õrna lisavalgustina kui ka korraliku töölaua valgustina. Lambil on lai 120-kraadine valgusnurk ning 5500 K külm valgus.

Platinet laualamp on varustatud integreeritud LCD ekraaniga, millel kuvatakse nii kellaaega, kuupäeva kui ka Sind ümbritsevat temperatuuri, mis muudab selle laualambi ütlemata funktsionaalseks. Tänu sellele on ka kõige pingelisemal tööhetkel kogu aeg silme ees nii kellaaeg, kuupäev kui ka ruumi sisetemperatuur. Lisaks kui vajad usina töötamise vahele lõõgastavat uinakut, aitab laualamp Sind ka õigel ajal taas üles äratada, kuna see on varustatud ka äratuskella funktsiooniga. Lambi alus on loodud aga asjalikuks pliiatsitopsiks, kuhu mahutad ära kõik enimtähtsad kirjatarbed.

Nagu ühele korralikule LED lambile kohane, siis on tegemist ka loomulikult ülimalt energiasäästliku laualambiga – nimelt on selle voolutarbeks vaid tühised 7 W. Seejuures tänu kvaliteetsetele LED dioodidele on lambi eluiga vähemalt 35 000 tundi ning vastupidavus koguni 15 000 lülitustsüklit. Laualamp saab oma voolu patareist ja USB kaabli kaudu. Seejuures saab lambile voolu anda nii arvuti vabast USB pesast kui ka USB adapteri abil seinakontaktist ja nii kaabel kui toiteadapter on lambiga komplektis kaasas.

Disainilt on see Platinet PDLU6 laualamp modernne ja klassikaliselt stiilne hoides pigem minimalistlikku joont. Lambi sisselülitamine ja reguleerimine käib puutetundliku paneeli pealt, mis asubki valgusti peal ja see muudab ka pimedas ruumis valguse sisselülitamise lihtsaks. Lisaks on lambi vars pea igatepidi painduv ning võimaldab Sul lambi just endale kõige sobivama nurga alt oma tööd valgustama sättida.

Kui nüüd tunned, et just sellise mitmekülgselt funktsionaalse LED laualambiga suudaksid olla tunduvalt produktiivsem, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Platinet pliiatsitopsiga laualambi PDLU6 uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle asjaliku laualambi ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

Milline oli sinu elu esimene laualamp?Vasta küsimusele sellesama postituse kommentaariumis ja VÕIDA endale…

Posted by Photopoint on Reede, 24. august 2018

 

(731)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet laualamp pliiatsitopsiga PDLU6 7W (43600)
  • Multifunktsionaalne pliiatsitopsiga laualamp töölauale
  • Väga energiasäästlik 7 W LED lamp
  • 5500 K külm valge valgus
  • Viieastmeliselt muudetav valgusvoog
  • Kella, kuupäeva ja temperatuuri kuva LCD ekraanil
39.99€49.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga