Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #291: Speedlink puutepliiats + puhastuslapp Cerimo Christmas Set

Detsembri saabumisega kaasneb alati see, et pühademeeleolu hakkab juba vaikselt ligi hiilima ning peab erinevaid kingiideid välja nuputama. Et meie lugejate elu natukenegi lihtsamaks teha, oleme sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud praktilise jõuluteemalise komplekti – Speedlink puutepliiats + puhastuslapp Cerimo Christmas Set.

Just täpselt ühe sellise jõuluteemalise Speedlink puutepliiatsi ja puhastuslapi komplekti loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Speedlink Cerimo Christmas Set komplekti kuuluvad jõuluteemalise disainiga puutepliiats ja puhastuslapp. Nii puutepliiatsit kui puhastuslappi kaunistavad sellised vahvad jõuluteemalised motiivid nagu põdrad, lumehelbed, kingipakid, kellukesed jne. Seega on selline tore komplekt ideaalne kas mõnele lähedasele kingipaki sisse või soovid siis hoopis ise selle abil pühade ajal oma nutitelefoni või tahvelarvutit kasutades end veidi rohkem jõulurõõmuga ümbritseda.

Puutepliiats võib esmapilgul mõne jaoks veidi tühise vidinana tunda, kuid tegelikkuses kergendab see ikka oluliselt nii nutitelefonis kui ka tahvelarvutiscrollimist, kuna kõik ekraanil viipamised ning vajutamised muutuvad puutepliiatsi abil tunduvalt täpsemaks. Eriti suureks abiliseks on puutepliiats just talvel külmemate ilmadega väljas viibides. Palju mugavam on ju näiteks nutitelefoniga külma käes toimetada ilma kindaid käest võtmata ja hoopis puutepliiatsiga kõik vajalikud sõnumid valmis kirjutada ning e-poodide tellimused ära teha. Boonusena hoiab puutepliiatsi kasutamine ka Sinu nutiseadmete ekraanid tunduvalt puhtamad.

Kui aga siiski oled suutnud oma nutitelefoni või tahvelarvuti ekraani sõrmejälgedega “kaunistada”, siis tuleb appi puhastuslapp. Tegemist on kvaliteetse ning pehme mikrofiibrist riidega, mis sobib ideaalselt erinevate ekraanide puhastamiseks nii tüütutest sõrmejälgedest kui ka muust mustusest ning mis ei kahjusta ekraani pinda. Puhastuslapi ühel poolel ilutsevad samad jõuluteemalised motiivid, mis olid ka puutepliiatsil, ning teine pool on valge. Lisaks on kogu komplekt pakendatud ka vahvasse karpi, mis sobib ideaalselt iga jõulupuu alla.

Kui nüüd tunned, et just selline vahva puhastuskomplekt sobiks ideaalselt Sinu nutiseadetele kingituseks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Speedlink Cerimo Christmas Set puutepliiatsi ja puhastuslapi uueks omanikuks.

Kes loosiõnne peale ei taha lootma jääda, sel tasub sammud seada meie veebikaubamaja poole, sest kuni pühapäevani saab sealt iga tehtud tellimusega (olenemata ostusummast) tasuta kingituseks kaasa just sellesama  jõuluteemalise Speedlink puutepliiatsi ja puhastuslampi komplekti.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(336)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink puutepliiats + puhastuslapp Cerimo Christmas Set
  • Vahva jõuluteemaline komplekt
  • Mugav puutepliiats mahutundlikele ekraanidele
  • Kvaliteetne mikrofiibrist riie puhastamiseks
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga