Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #278: Gembird kaabel USB-C – 3,5mm

Mida uuemaks muutuvad meie nutiseadmed, seda uudsemaks võivad vahel muutuda nendega kaasnevad nii-öelda mured. Nimelt on just viimase aja kõige moodsamate ja võimekamate nutitelefonide puhul hakanud levima trend, mis on pannud telefonitootjad seadmetest ära kaotama universaalse 3,5 mm kõrvaklapipesa. Kuna kindlasti on ka mõni meie ajaveebi lugejatest sellise probleemiga silmitsi seisnud, siis olemegi sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud ühe ülimalt funktsionaalse tegelase, mis lisab Sinu nutiseadmele kõrvaklapipesa ning lisaks suudab säilitada ka ligipääsu USB-C ühendusele – Gembird kaabel USB-C – 3,5mm.

Just täpselt ühe sellise ütlemata kasuliku Gembird USB-C – 3,5mm kaabli loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Gembird USB-C – 3,5mm kaabel on üks eriti kasulik vidin just neile, kellel on USB-C ühendusega seadmed, millel puudub kõrvaklapipesa. Nimelt on asjalik adapter kaabel disainitud just selliselt, et kõrvaklapipesa kasutades saaksid samaaegselt ka telefoni laadida või andmeid edastada ning vastupidi. Seega piisab vaid ühest väikesest lisandusest ning enam ei pea muretsema, et Sinu nutitelefoni ainuke USB-C pesa peab üksida suutma kogu töö ära teha.

Praktilise Gembird adapter kaabli ühes otsas on USB-C pistik ning teises otsas asetsevad 3,5 mm kõrvaklapipesa ning ka USB-C pesa. Kaabel ise on kerge ja kompaktne, kaaludes vaid 5 grammi, kuid seejuures on selle 15-sentimeetrine pikkus just paras kaabli mugavaks kasutamiseks. Välimuselt on kaabli disainimiselt lähtutud pigem tagasihoidlikust kuid seejuures vastupidavast stiilist. Nimelt on nii USB-C pistiku kui ka kaabli teises otsas asetsevate pesade ümbrised valmistatud metallist, mis tagavad nende pikaealisuse. Seejuures annab nende metalselt hõbedane viimistlus kaablile veel ka stiilse välimuse. Lisaks on kaablit saadaval ka musta värvi versioonis.

Kui nüüd tunned, et just selline multifunktsionaalne kaabel sobiks ideaalselt Sinu nutiseadmele kaaslaseks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Gembird USB-C – 3,5mm kaabli uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle asjaliku kaabli ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(387)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Gembird kaabel USB-C - 3,5mm, valge
  • USB-C - 3,5mm adapter kaabel
  • Lisa oma seadmele kõrvaklapipesa
  • Säilitab ligipääsu USB-C ühendusele
Gembird kaabel USB-C - 3,5mm, must
  • USB-C  3,5mm adapter kaabel
  • Lisa oma seadmele kõrvaklapipesa
  • Säilitab ligipääsu USB-C ühendusele
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga