Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Platineti neli-ühes seade: DVD-kirjutaja, kaardilugeja, USB-jagaja ja kõvakettakorpus

Täna võtame karbist välja seadme, mille pakutavad hüved ilma lähema vaatluseta hoopis märkamata jääda võivad. Platineti väline DVD kirjutaja 60.99€ on tegelikult midagi märksa enamat kui ainult plaadikeerutaja. Selle külje peal on pesa SD mälukaartide jaoks ning kolm USB 2.0 pesa mistahes USB abil ühenduvate seadmete jaoks. Lisaks on selle all veel üks salaluuk, kuhu saab sisestada standardse  2.5″ SATA kõvaketta. Sellisena on see Platineti neli-ühes seade ideaalseks kaaslaseks näiteks netbookiomanikele. On ju pisikesed sülearvutid ilma optilise seadmeta ning reeglina ei saa nad priisata ka USB-pesade ja kõvakettamahuga. Vaatame lähemalt:

Platineti väline DVD kirjutaja maksab

Karbis on: DVD kirjutaja ise, USB-kaabel ning toitekaabel koos adapteriga. Kasutusjuhend ning garantiikaart samuti.

Olgu juba mainitud, et USB-kaablist enamikel juhtudel seadme vooluga varustamiseks piisab. Ainult intensiivsemate toimingute ajal nagu DVD kirjutamine või mahuka filmi mahamängimine – on soovitatav seade lisaks USB-le ka vooluvõrku ühendada.

Seade on lihtsa disainiga. Must, kumerate äärtega plastikkorpus on pisut suurem kui lihtsate väliste DVD-kirjutajate puhul. Arvestades selle seadme lisafunktsioone, võib pildil olevat nimetada siiski üpriski kompaktseks. Konkreetselt on mõõdud: 15 × 14 × 32 cm.

Esiküljel on optilise seadme sahtliluuk koos standardsete logodega, mis näitavad et seade saab hakkama lisaks plaatide lugemisele ka nii DVD+ kui ka DVD- toorikute kirjutamisega.

Paremal pool on kolm USB pesa, kuhu võib kasvõi samal ajal kolm mälupulka torgata. Või midagi muud. Sealsamas on ka mälukaardilugeja pesa. See toetab nii SD, SDHC kui ka MMC mälukaarte.

Seadme taga on kaks pesa. Esimene on seadme ühendamiseks vooluvõrku – seda on vaja eelkõige siis, kui andmevahetus DVD-lugeja ja arvuti vahel intensiivsem on – näiteks DVD kirjutamine või DVD pealt mahuka filmi mahamängimine. Tavatoimingud saab tehtud ilma seadet vooluvõrku ühendamata. Piisab ainult USB-kaablist, mille üks ots lükatakse tagumisse porti. USB vahendab siis andmeid ja varustab seadet vooluga ka.

Vasakul pool ei ole midagi

All on kummist jalad ning salapärane luuk.

Siia luugi alla saab sisestada 2.5″ SATA kõvaketta. Vaata hinnavaatluse veebilehelt 2.5″ kõvakettaid. Lihtsalt aseta õnarusse, lükka paika ja sule luuk. Kui nüüd seadme arvutiga ühendad, on su süleris olemas nii lisakõvaketas kui ka optiline seade.

SATA ühendus lähemalt.

Kaks vooluga varustamise võimalust. Vanematel arvutitel, millel on USB 1.0 port, on piisava määra voolu saamiseks vajalik sisestada mõlemad USB pistikud. USB 1.0 portidega arvuteid liigub praegu juba päris vähe ringi nii et üldjuhul peaks asja ära ajama ka üks pistik. Teine võib lihtsalt vabalt kõlkuda.

Platineti DVD-kirjutaja on hea lahendus juhuks, kui sul on ilma optilise seadmeta arvuti ning tunned, et ka kõvakettaruumi peagi nappima hakkab. Kõvakettakorpus on üldse hea alternatiiv tavalisele välisele kõvakettale sest kui sul juhtub olema mitu 2.5″ kõvaketast (näiteks fotode arhiveerimise jaoks), siis saad neid kettaid ühe kesta sees lihtsalt vahetada.

(2544)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet väline DVD kirjutaja 4in1 Combo
  • Väline DVD lugeja/kirjutaja sinu arvutile
  • Vastupidav ja moderne disain
  • 3 pesaga USB HUB
  • Integreeritud SDHC mälukaardilugeja
  • Pesa 2,5" sATA kõvaketta jaoks
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga