Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #244: Manfrotto statiivikomplekt XMASKIT3

Hooga lähenevate pühade eel saabub tavaliselt poelettidele peadpööritama panev valik kõikvõimalikke kinkekomplekte – alustades ahvatlevatest kommipakkidest ning lõpetades erinevate lõhna- ja ilumaailma kinkekomplektidega. Ning seda kõike ikka selleks, et inimestel oleks hea ja mugav erilise pingutuseta enda lähedastele kiiresti praktilisi ja mitmekülgseid jõulukinke valida. Sellel aastal on ka Manfrotto trendidega kaasas käinud ning pannud kokku ühe ülimalt funktsionaalse kinkekarbi oma hitt-toodetest, mis on ideaalne kingiidee kõikidele foto- või videohuvilistele ning ühtlasi ka sellenädalane kasulik vidin – Manfrotto statiivikomplekt XMASKIT3.

Just täpselt ühe sellise Manfrotto XMASKIT3 statiivikomplekti loosime välja juba esmaspäeval. Nagu uuendatud loosimisprotsessi puhul kombeks, siis leiab loosimine aset hoopis Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Manfrotto XMASKIT3 kinkekomplekti kuuluvad nimelt sellised väärt fototarvikud nagu Manfrotto Pixi MTPIXI-B statiiv, mis tagab pildistamisel Sinu seadme stabiilsuse, ning MCLAMP nutitelefoni hoidik, mis teeb telefoni statiivile kinnitamise ülilihtsaks. Seega on Manfrotto XMASKIT3 igati praktiline tarvikukomplekt igale nutifotograafile, kes soovib oma nutitelefoni kaameraga just need parimad kaadrid kvaliteetselt kas pildile või videole jäädvustada.

Manfrotto Pixi Mini statiivi puhul on tegemist praktiliselt kerge ja kompaktse ministatiiviga (kokkupandult pikkuseks 18,5 cm), mille omapära ja mitmekülgsus seisneb just selles, et koos nutitelefoni hoidikuga sobib see ideaalseks kaaslaseks igale nutitelefonile, kuid seejuures ilma adapterita on Pixi Mini statiiv täiesti suuteline tegema edukat koostööd nii kompaktkaamera kui ka hübriidkaamera või väiksema peegelkaameraga, kuna ministatiivi kandevõime on kuni 1 kg ning selle tugevad jalad lähevad piisavalt laiali, et tagada stabiilsus ka veidi kogukamate kaamerate kandmisel.

Seejuures suudab Pixi Mini statiiv hõlpsasti transformeeruda ka mugavaks käsistatiiviks – lihtsalt lükka jalad kokku ning ongi mugav käepide näiteks videote salvestamiseks olemas. Lisaks on statiiv varustatud integreeritud kuulpeaga, mille õige nurga alla liigutamine on ülilihtsaks tehtud mugava nupu abil.

Kinkekomplekti teise liikme Manfrotto MCLAMP nutitelefoni hoidja näol on aga tegemist väikese vidinaga, mille abil saad nutitelefoni ülimalt lihtsalt ja seejuures ka kindlalt statiivile kinnitada. MCLAMP on varustatud kahe 1/4″ keermega, mis võimaldab telefoni statiivile kinnitada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Seejuures sobib reguleeritava suurusega statiiviadapter kasutamiseks telefonidega, mille laius on kuni 84 cm ning tänu pehmetele silikoonpadjanditele on kindel, et Sinu nutiseade püsib kindlalt ja turvaliselt paigal ning lisaks ei pea ka muretsema, et telefoni hoidikusse paigutamine kuidagi seadet kriimustada või kahjustada võiks.

Kui nüüd tekkis kohe soov oma fotošedöövrid uuele tasemele viia selle ülipraktilise Manfrotto XMASKIT3 statiivikomplekti abil või tead mõnda fotohuvilist, kes sellist kinkekomplekti enda jõulupaki sisse ihkaks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Manfrotto XMASKIT3 statiivikomplekti uueks omanikuks. Kui aga esmaspäevani kannatada ei jõua, siis loomulikult on Manfrotto statiivikomplekt XMASKIT3 olemas ka meie veebikaubamajas.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(528)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Manfrotto statiivikomplekt XMASKIT3 Pixi Mini + MCLAMP
  • Manfrotto Pixi statiiv koos nutitelefoni hoidikuga
  • Sujuv integreeritud kuulpea
  • Kokkuvoldituna kõigest 18 cm
  • Hoidik sobib kuni 84 mm laiusele seadmele
  • Silikoonist padjandid tagavad turvalise haarde
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga