Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nüüd saadaval: Populaarsed Bose QC35 II ja uhiuued HP700 mürasummutavad juhtmevabad kõrvaklapid

Mürasummutavad juhtmevabad kõrvaklapid on geniaalne lahendus neile, kes tänapäevases kärarikkas maailmas vajavad võimalust täielikult keskendumiseks. Varem on Photopointi blogist läbi käinud juba mitmete auhindadega kaunistatud Sony 1000XM3 kõrvaklapid, mis täidavad väärikalt oma eesmärki. Nüüd on aga kord käes ennast tutvustada äsja tootevalikusse lisandunud alternatiividel: populaarsetel Bose QC 35 II ja uhiuutel Bose 700 kõrvaklappidel.

Kõigi kolme valiku puhul on tegu hetkel turu parimate mürasummutavate kõrvaklappidega, mis rahuldavad ka kõige nõudlikumaid kasutajaid. Millised on aga pisinüansid, mis Bose kõrvaklappe iseloomustavad ning mis nende kolme vahel otsustamise lihtsamaks võiksid teha… vaatame lähemalt! 

 

Bose kõrvaklapid QC 35 II

 

QuietComfort 35 II kõrvaklapid on laialt armastatud ning samuti mitmeid auhindu pälvinud 3-astmelise mürasummutava tehnoloogiaga varustatud juhtmevabad kõrvaklapid. Need mõõdavad pidevalt ümbritsevat mürataset, võrdlevad seda omavahel ning loovad seeläbi vastupidise signaali, mis kõrvalised helid summutab. Klapid kasutavad juhtmevabaks toimimiseks Bluetooth 4.0 ühenduvust.

QuietComfort 35 II kõrvaklapid on võimelised ühenduma Google Assistant ja Amazon Alexa virtuaalsete assistentidega. See tähendab, et Sul on võimalik  korraga kuulata muusikat, hoida uudistel silma peal ning kõike muud vajalikku korraldada. Selleks tuleb lihtsalt “Action” nuppu all hoida ning assistendile käsklus anda.  

Bose QC 35 II kõrvaklapid lubavad kuni 20 tunni vältel muusika kuulamist.. või siis hoopis vaikust, sest nende kõrvaklappide aku saadab Sind kindlalt kogu päeva vältel. Ja kui aku ongi tühjenemas, saad kõigest 15-minutilise laadimisega jätkata kuulamist veel 2,5 tundi. Kui kõik aku laadimise võimalused parajasti puuduvad, siis saab kõrvaklapid ka ühendada helikaabli abil ning jätka kuulamist.



QC 35 II kõrvaklapid lubavad ilmutada selget ja rikast heli iga helitugevuse juures. Klapid on varustatud põhjalikult optimeeritud ekvalaiseriga, mis võimaldab kuulata nii madala helitugevusega muusikat vaikses kontoris kui ka keerata helitugevust juurde mürarikkamas keskkonnas: mõlemal juhul jõuab Sinuni suurepärase kvaliteediga tasakaalustatud heli. Lisaks tagab müratõrjuv mikrofon selgema helikvaliteediga telefonikõned. Hetkel on nendel kõrvaklappidel ka magus kampaaniahind 299 eurot (50 eurot odavamad kui muidu).

 

Bose kõrvaklapid HP700

Uued Bose HP700 Bluetooth 5.0-ga kõrvaklapid on  aga hea valik neile, kes otsivad enda mürasummutavatele kõrvaklappidele veel pisut suuremat upgrade’i. Eriti neile, kes väärtustavad kõrgelt klappidega segamatult häälkõnede tegemist, sest sellega uued klapid just eelkõige silma paistavad. Varasema 3-astmelise mürasummutuse asemel on uutel klappidel muljetavaldavad 11 summutuseastet, mis tähendab et saad vastavalt ümbritsevale keskkonnale seda veelgi täpsemalt reguleerida. Bluetooth 5.0 tagab aga kiirema andmete liikumise ning suurema leviulatuse (tuleb kindlasti kasuks videote vaatamisel).

Esimene asi, mida märkad Bose HP700 kõrvaklappide juures (neid varasemate QC 35 II klappidega võrreldes), on kindlasti nende täiesti teistsugune disain. Ehk kõrvaklapid on saanud korraliku uuenduskuuri nii välimuse kui ka sisu poolest. Koos uute helidraiverite ja 4-mikrofoniga saavutavad klapid eriti ulmelise mürasummutuse funktsionaalsuse. 

Üks suurimaid muudatusi Bose HP700  kõrvaklappide juures (võrreldes QC 35 II-ga) on kindlasti juba välisel vaatlusel märgatav – nimelt selle võru. Kui QuietComfort 35 II peapael on tuntud oma kokkuvolditavuse poolest, siis HP700 klappe pole võimalik väiksemaks kokku pakkida.

Küll on aga võru tunduvalt peenem ning kui klapid külgedele keerata on võimalik need paigutada lapikusse magnetiga sulguvasse hoiukarpi, mis teeb komplekti kaasaskandmiseks ja kotti mahutamiseks küllaltki väikeseks. Kokkuvolditav võru on muidugi vaatamata sellele kompaktsem ja vähese ruumi korral kotti mahutamiseks parem alternatiiv.  Eks see ole muidugi mõista maitseasi, et kuidas kellelegi meeldib oma  kõrvaklappe hoiustada.

Kui minevikus on Bose üritanud kõrvaklappide kaalu pigem kergemaks muuta, siis uute Bose HP700 klappide kaal on läinud hoopis ligi 14 grammi raskemaks kui QuietComfort 35-l. Seda kaaluvahet kõrvaklappide kasutamisel on küll tunda, kuid see kindlasti ei muuda kõrvaklappide kasutamist vähem mugavamaks. Tunne on lihtsalt pisut erinev. 

Bose on olulisel määral investeerinud kõrvaklappidega kommunikeerimisse ehk häälkõnede tegemisse. Kui helikvaliteet on mõlematel Bose’i klappidel üsna ühtemoodi kiita, siis kõnede tegemisel on astutud nende klappidega kindlasti oluline samm edasi.  Uued mikrofonid on disainitud kõneleja häält paremini püüdma ning vähendama ümbritsevat müra. Bose 700 kõrvaklapid on varustatud mikrofonisüsteemiga, mille neli mikrofoni eraldavad Sinu hääle muudest taustahelidest ning summutab Sind ümbritseva müra. Samuti on uue tehnoloogia abil ka lihtsam  ja selgem suhtlus virtuaalsete assistentidega (kõrvaklapid toetavad nii Sirit, Google Assistanti kui ka Amazon Alexat). 

Kui tihti tuleb üks hea asi teise arvelt: näiteks paljud varasemad kõrvaklapid, mis on varustatud olnud mitmete mikrofonidega (ning mis on seetõttu kõnede tegemiseks paremad), on praeguseks pildilt kadunud, sest nende akukestus on selle arvelt kõvasti kannatanud. Uute klappidega seda probleemi ei paista olevat: kõrvaklapid lubavad vastu pidada sarnaselt eelkäijale 20 tundi ning laadimisvõimaluse puudumisel saab kõrvaklappe loomulikult kasutada edasi ka juhtmega.

Kui rääkida helist, siis olgugi et helikvaliteet pole võrreldes QC 35 II-ga teinud mingit hüppelist muutust (mõlemal heli väga kvaliteetne), ei tähenda et muutusi üldse ei eksisteeriks. Uutel klappidel on Bose AR funktsioon, mis tähendab seda, et heli on liitreaalne ning püsib ruumilisena ka siis kui Sa pead liigutad. Seeläbi on klappidega võimalik justkui koguaeg kontserdil viibida.

Kui vaadata erinevaid heliarvustusi ning panna kõrvuti kolm oma ala tegijat on tulemused üsna kirjud: Bose 700 heli väidetakse olevat nii selguse kui bassi osas veidike parem kui eelkäijal ning Sony 1000XM3-e kiidetakse eelkõige just kõige energilisema bassi osas. Fakt on see, et nauditavaid muusikaelamusi pakuvad kõik kolm nimetatud kõrvaklapipaari. 

 

Populaarsed QC 35 II kõrvaklapid Photopointi veebipoes>>

Uued Bose 700 kõrvaklapid veebipoes>>

 

(1077)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Bose juhtmevabad kõrvaklapid + mikrofon HP700, must
  • Mugavad juhtmevabad kõrvaklapid
  • Bluetooth 5.0 ühenduvus
  • 11-astmeline mürasummutus
  • Kuni 20-tunnine aku kestvus & mürasummutav mikrofon
  • Google Assistant & Amazon Alexa tugi
309€399€
Bose juhtmevabad kõrvaklapid + mikrofon QuietComfort 35 II, hõbedane
  • Mugavad juhtmevabad kõrvaklapid
  • Bluetooth 4.0 ühenduvus
  • Kolmeastmeline mürasummutus
  • Kuni 20-tunnine aku kestvus & integreeritud mikrofon
  • Google Assistant & Amazon Alexa tugi
Bose juhtmevabad kõrvaklapid + mikrofon QuietComfort 35 II, must
  • Mugavad juhtmevabad kõrvaklapid
  • Bluetooth 4.0 ühenduvus
  • Kolmeastmeline mürasummutus
  • Kuni 20-tunnine aku kestvus & integreeritud mikrofon
  • Google Assistant & Amazon Alexa tugi
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga