Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Ricoh toob turule äriettevõtetele disainitud sfäärilise kaamera RICOH THETA SC2 for Business

Ricoh Theta SC2 for business

Alles paar kuud tagasi tõi Ricoh turule uue soodsa tavakasutajale suunatud sfäärilise kaamera, mis kannab nime Ricoh Theta SC2.  Nüüd plaanib tootja turule tuua ka sama kaamera uusversiooni RICOH THETA SC2 for Business, mis on disainitud erinevat tüüpi äriettevõtete vajadusi silmas pidades. Uus 360-kraadine sfääriline kaamera sisaldab hõlpsasti kasutatavaid eelseadistatud režiime ärikeskonnas pildistamiseks ning eksklusiivset hoolduspaketti. 

“The SC2 for Business” on algtaseme mudel RICOH THETA 360° kraadiste kaamerate seerias, mis on disainitud spetsiaalselt ettevõtetele. Tootja märgib oma pressiteates, et tänu VR (virtuaalse reaalsuse) turu kiirele kasvule, 360° piltidega ühilduvate sotsiaalmeediateenuste arvu suurenemisele ning turul kasvavale nõudlusele 360​​° piltide järele, on 360-kraadi fotograafia muutumas järjest populaarsemaks. 

Kaameral on soliidne halli värvi korpus, mis sobib ärikeskkonda kui valatult. SC2 for Business omab ka eelseadistatud HDR-sätetega režiimi “Room”, mis teeb siseruumides pildistamise lihtsamaks (kaamera kasutab seda režiimi vaikimisi). Samuti on kaameral self-timer funktsioon, mis võimaldab pisikest ajanihet esi- ja tagakaamera võtete vahel, lubades pildistajal ise mitte fotole jääda. Uued funktsioonid teevad mudeli eriti sobivaks näiteks kinnisvara- ja automüüjatele, kus on vajadus siseruumides ja autosalongis pildistamise järele. 

Ricoh Theta SC2 for Business
Ricoh Theta SC2 for Business

299 eurost maksma hakkav kaamera pildistab 14-megapiksliseid fotosid ja võimaldab sujuvat 360 ° sfäärilist videot 30 kaadrit/s 4K (3840 × 1920 pikslit). Theta SC2 omab kahte valgusjõulist f/2.0 avaga objektiivi, millega ei jää hätta ka keerulistes valgusoludes. Kaameral on pisike OLED-ekraan korpuse alumises osas, mis võimaldab kiirelt kontrollida mitmesugust võtteteavet. Näiteks seadistusrežiime ja aku olekut. 

Sfääriliste fotode ning videote jagamise teeb imelihtsaks Theta+ nutirakendus. Selle kaudu saab ka alustada salvestust või pilditegemist, juhtida kaamera tööd ning sisu otse sotsiaalmeediasse jagada. Lisaks saab Theta rakenduses sfäärilisi fotosid imelihtsalt redigeerida.

 

Ricoh Theta sfäärilised kaamerad Photopointis 👉

 

Allikas: Ricoh

(239)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga