Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #221: Platinet liikumisanduriga LED riba

Photopointi veebikaubamaja tootevalik täieneb igapäevaselt lausa niivõrd peadpööritava kiirusega, et ainult tõelised spetsialistid suudavad kõigel silma peal hoida. Ning täiesti tuliuuena on sellel nädalal selles väärikas tooterivistuses oma koha sisse võtnud üks ülipraktiline ning põnevalt särav valgustuslahendus – Platinet liikumisanduriga LED riba, mille oleme loomulikult valinud ka sellenädalaseks kasuliku vidina rubriigi staariks.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 36 – Alo Peerna. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

LED ribad on pea märkamatult muutunud ühtedeks enamlevinud valgustuslahendusteks ning seda ilmselt peamiselt seetõttu, et tegemist on justkui 2in1 tootega – ühest küljest on tegemist praktilise valgustiga ning teisalt ka efektse kodusisustuselemendiga. Mis aga teeb Platinet LED riba eriliseks ongi see, et tänu liikumisandurile on see ideaalne kasutamiseks eelkõige öövalgustina kas näiteks magamistoas või hoopis sellistel treppidel ja pimedates koridorides, kus öisel ajal liikumiseks justkui tegelikult oleks lisavalgust vaja, kuid lüliti leidmiseks tuleb kõigepealt veidi aega sihitult seinu kompida, mille tagajärjel võib lõpuks juba terve pere üles ärgata (ja kellel seda siis veel tarvis on).

Platinet liikumisanduriga LED riba on 1,5 meetrit pikk ning varustatud liimiribaga, millega saad selle hõlpsasti kinnitada endale meelepärasesse kohta ning seejuures selle kasutusvõimalusi on tegelikult vägagi mitmeid. Kasuta liikumisanduriga LED riba näiteks öölambina ning paigalda see endale magamistoas voodi alla, et öösel liikudes teisi mitte üles ajada ning samas luua ka maheda valgusega mõnusalt rahulik õhkkond, või siis hoopis koridoris trepi käsipuu alla, et lõpetada see pimedas kassi saba peale astumine.

Komplektis on 1,5 meetrit pikk LED riba, toiteadapter, üks liikumisandur ning 2 kinnitust ja klambrit, mis hõlbustavad juhtmete turvaliselt paigaldamist. Automaatne liikumisandur on reguleeritav – nimelt saab seadistada nii lülitusperioodi, tajuala kui ka valgustundlikkust. Lülitusperioodi saab seadistada vahemikus 3 kuni 60 sekundit ja tajuala vahemikus 1 kuni 5 meetrit. 3000 K soe valge valgus on mahedalt pehme ning mitte liialt intensiivne. Kui aga tunned, et see 1,5 meetrit valgusriba on Sinu jaoks liiga vähe, siis pole tarvis muretseda – Photopointi tootevalikus leidub täpselt samasugune 3-meetrine Platinet LED riba, millega on komplektis ka 2 liikumisandurit.

LED riba tööpõhimõte on lihtne ja seejuures ülimalt praktiline ja mugav. Automaatne liikumisandur tuvastab ära liikumise ning LED riba süttib selle peale koheselt põlema ning valgustab ruumi – ei mingit lüliti otsimist ega koperdamist. Samuti ei pea pärast muretsema ega vaidlema, kes tule ära kustutab, kui oled end mugavalt juba voodisse sättinud, sest kui anduri tajualas enam liikumist ei toimu, kustub ka LED ribast kumav valgus.

Kui tunned nüüd, et Sinu kodust on puudu just selline Platinet liikumisanduriga LED riba ning arvad, et see sobiks ideaalselt Sinu kodu valgustama, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval saabki üks õnnelik kommenteerija selle Platinet liikumisanduriga LED riba uueks omanikuks. Kui aga nii kaua kannatada ei suuda, siis suundu aga ruttu Photopointi veebikaubamajja.

(1503)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet LED riba liikumisanduriga Bed 1,5m
  • Liikumisanduriga LED riba
  • Väga energiasäästilk 3,6 W LED öövalgusti
  • 3000 K soe valge valgus
  • Komplektis 1 reguleeritav liikumisandur
  • Pikkus: 1,5 meetrit
19.99€
Platinet LED riba liikumisanduriga Bed 3m
  • Liikumisanduriga LED riba
  • Väga energiasäästilk 3,6 W LED öövalgusti
  • 3000 K soe valge valgus
  • Komplektis 2 reguleeritavat liikumisandurit
  • Pikkus: 3 meetrit
34.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga